Bildirim
Semir Stilić

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Kaç yaşında bu adam -
videoya göre iyi bir oyuncu umarım alınır -
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Height: 1,83
Market value: 2.700.000 €
http://www.transfermarkt.co.uk/en/semir-stilic/profil/spieler_46340.html
Sezon sonu kontratı bitiyormuş, takımdan ayrılması bekleniyormuş, 6 aylık kontratı kalan oyuncuya neden bu kadar para önerilsin ki?
http://en.wikipedia.org/wiki/Semir_%C5%A0tili%C4%87
-
Yaşı geçmiş adamın gelmesin -
25 yasında... -
-----------------------Maç ---Gol -Asist
2011/2012 [Lech Poznan] --17 ----1 ----7
2010/2011 [Lech Poznan] --28 ----6 ----4
2009/2010 [Lech Poznan] --26 ----2 ----7
2008/2009 [Lech Poznan] --29 ----9 ----8 -
Shaqiri bu adamdan 10 tane eder.Bence özellikli bir topçu değil.
Shaqiriyi izlediğim kadar izlemedim ama daha çok oyun kurucu gibi. -
sol ayaklı sol kanat oyuncusu. emre çolağı sağa çekeriz diyicem de türk oyuncular bu yabancılar yüzünden şamar oğlanına döndü. hepsi farklı mevkilerde oynuyor. -
ibrikci vardi bi ara o ne durumdaki simdi -
Senijad Ibricic hala adı geçmiyor galiba. -
Bu ne la videolarda bütün oyuncular mükkemmel oynuyor gibi gözükür bunda o da yok. Arkasını dönüyor pas atıyor, onu koymuşlar videoya hay ya -
Tipik 10 numara oyuncusu. Kanat oynamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
videoya göre iyi bir oyuncu umarım alınır
Mustafa Sarp'ı tanımasan onun da biri videosunu hazırlısa ona da tav olursun hoca sen bu kafayla. -
Ben bundan Bank Asya'da sana 10 tane bulurum yorumunu bekliyorum halen daha. -
Adam ofansif orta saha. Bize de kanat lazım olduğuna göre kim yazdıysa iyi sallamış... -
O kadar parlak bir adam olsa en azından Almanlar keşfederdi. Benim bildiğimde oos bu adam. Bize Keita gerek ağalar. -
videoları bile böyleyse bu adam gelmesin halı sahada ben bile yapıyorum bu kadar o zaman banada 2.5 m € versinler
-
cm 08 oynayanlar iyi bilir. orada muhteşem bi oyuncuydu. ama oyunda sadece. parlayamadı bi türlü....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X