Şimdi Ara

Semih şentürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

neyi bekliyor hala bi insan bu kadarmı tembel olur. düz bi oyuncu değil çokda yetenekli bi adam aslında .

mezarını kulübeye yaparlar artık.
    Bu dili seveceksin!.. Hem de her haliyle sevecek ve koruyacaksın!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

adam kendi istiyor .yatmayı seviyor .git avrupaya ben futbol oynayamayacağımı hisssetiğim an ayrılırdım.

neyi bekliyor hala bi insan bu kadarmı tembel olur. düz bi oyuncu değil çokda yetenekli bi adam aslında .

mezarını kulübeye yaparlar artık.

çok haklısın bence. alex mesela, kadro dışı kaldığı anda adam sözleşmeyi feshetti. semih ve serdar öyle değil ama. ikisi de kadro dışı, küçüklerle antreman yapıyorlar. aldıkları para tatlı geldi tabi, bu saatten sonra kim verir onlara o kadar para.

• Bloodbath
  • quote:

Orijinalden alıntı: $developer;

Şu adamlada dalga geçmeye çalışıyorsunuz ya helal olsun.

onunla dalga geçme bununla dalga geçme , adam yatarak milyonları götürüyor sen burada adamı körü körüne savunuyorsun

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

onunla dalga geçme bununla dalga geçme , adam yatarak milyonları götürüyor sen burada adamı körü körüne savunuyorsun

Adam hırsızlık falan mi yapmış neyi koru korune savunuyor, bizim yonetim veriyor parayı, iade mi etsin Semih de yok bu fazla diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alemci volkan(şen)
    15 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem her gün spor yapma fırsatı oluyor. Hem de işin uzmanlarıyla beraber. Hastalandığında kulüp doktorları tarafından ücretsiz bir şekilde en iyi yöntemlerle tedavi görüyor. Bir yılda belkide buradaki bir çok kişinin ailesinin ya da kendisinin ömrü boyunca çalıştığı taktirde kazanamayacağı miktarda paralar kazanıyor. Bunun yanında haftada 1 gün dahi olsun 90 dakika boyunca efor sarf edip maç yapmadan bunları ediniyor. Ben Semih'in pişman olduğunu düşünmüyorum. Pişman olsaydı Türkiye'nin Avrupa başarısından sonraki form grafiğiyle iyi kötü bir takıma gidip oynayabilirdi. Ama bence Semih böyle olmasını istiyor.

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Adam hırsızlık falan mi yapmış neyi koru korune savunuyor, bizim yonetim veriyor parayı, iade mi etsin Semih de yok bu fazla diye

sene başında konya vs. istediğinde ayrılacaktı ama kendisi parayı seçti

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Semihi tabi savunurum adam diğerleri gibi ne sakatlık numarası yapıp sözleşmesini dolduruyor nede oynadığında vasat performans sergiliyordu. T.D. oynatmıyor tercih etmiyorsa bu onun suçumu. Adam oynatılmıyor diyede tutup başka takıma gidecek hali yok parasını alır oturur klubede iş hayatı böyledir.

Semihi tabi savunurum adam diğerleri gibi ne sakatlık numarası yapıp sözleşmesini dolduruyor nede oynadığında vasat performans sergiliyordu. T.D. oynatmıyor tercih etmiyorsa bu onun suçumu. Adam oynatılmıyor diyede tutup başka takıma gidecek hali yok parasını alır oturur klubede iş hayatı böyledir.

iş ahlakı diye birşey var. kulüp seni düşünmüyorsa anlaştığın yere gidersin.

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Sen çalışltığın yerde bir hafta iş olmadığında maaşını eksik mi alıyorsun. Veya ben size yük olmayayım deyip iş mi değiştiriyorsun. Adam zaten sözleşme yaparken şu kadar yıl paraya anlaşıyor bir adamın anca salak olması lazım yarı paradan az'a konyada,antalyada oynamak için ayrılması için. Ayrıca sen kurulu düzeni bozup başka şehire taşınıp orada yaşamayı kolay sanıyorsun heralde.

Sen çalışltığın yerde bir hafta iş olmadığında maaşını eksik mi alıyorsun. Veya ben size yük olmayayım deyip iş mi değiştiriyorsun. Adam zaten sözleşme yaparken şu kadar yıl paraya anlaşıyor bir adamın anca salak olması lazım yarı paradan az'a konyada,antalyada oynamak için ayrılması için. Ayrıca sen kurulu düzeni bozup başka şehire taşınıp orada yaşamayı kolay sanıyorsun heralde.

ben seni istemiyoruz git diyen bir iş yerinde durmam , daha az maaş alacak olsam bile .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.