Şimdi Ara

Sell Avedon +18 / Shell Set +9 / Roc +3 / We +3 / Ib +3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avadeon hariç diğerlerinin illegal olduğunu düşünmüyorum( kendi düşüncem seni tanımam etmem ) legal olabilir tabi ki ama helede cyper gibi bi serverda hiç aklıma yatmıyor.Eğer legal olarak yaptım diyorsanda bosslardan düşürmedin heralde bu kadar itemi ytl ile satın almışdırsın çoğunu.Sonuçta legal illegal aynı para ediyor onada bir şey diyemeyeceğim umarım satarsın .Ama bir oyun içinde Türkiye gibi bir ülkede bu kadar para yatırmak insanfsızlık olur emğiyle kazanan bir insanın bir oyun için bu kadar para yatıracağınıda sanmam... sanırım sen bayağı yatırmışsın. ayrıca bu real parayla toplama charlar oyunun kurallarına aykırı ... Neden böyle eleştirisel konuştuğumu merak edecek olursan şu gönderdiğin son ss tamamıyla oyun imkanlarıyla yapılmış +2 str yüzük bile o +4 rol den değerlidir.Zaten oyun playerlıktan paraya bakıyor artık .
    kıskanmayın felan diyenler var. Bunları kıskandığım için değil oyunun düzenine genel kurallarına aykırı olduğu için yazıyorum. Param var pedalım var param var +4 rol um var param var 80 lvl charım var ..... varmı böyle bir mantık ??? Zaten şu saaten sonra playerın kralıyım diyenin gözümde 5 paralık değeri olmaz .. Malasef oyun böyle bir hale geldi. MONEY TALKS.... Dostum ayrıca şunu belirteyim bu sadece sana yöneltilmiş bir eleştiri değil bütün YTL ile char yapıp havalarda olan kişiler için bir eleştiriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 29 Nisan 2008; 18:32:22 >

• bak oraya ne yazmısım +9 harici ve +2 unıq takı harici ne alırım ne de satarım((( risk almam baskasınıda riske sokmam,diger bir sebebide +3 uzeri ve +9 uzeri ıtemlerın dupeyle yapılmasıdır ki bircok oynayan player +0 ını zor bulurken sen +10shell-+3+4 unıqler takmıssın iyi playermı oluyorsun onları kesince dahamı mutlu oluyorsun o zaman durumun daha vahim birazdaha ortalama ıtemlerle oynaki hem milleti oyundan sogutma hemde milleti ozendirip ozellikle okuma cagındaki arkadasları kastediyorum harclıklarını yemeyip biriktirip ıtem almaya calısıyorlarki cok yazık oluyor,biz o rollerin +5 lerinide takanları gorduk zamanında icin rahat olsun:) ))) bunlara ragmen herseyim legal diyorsan sana soyleyecek baska lafım yok zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

Forumda arattir sell +9 shard rol+2 cs +7 diye sattıgımız ıtemleri gorursun birseylere yorum yapan adamlar gorev ıtemi kullanmazlar merak etme :) 3250 yi verip ksc alalım bizim elimizdemi patlasın ıtem :) guzel ıtemler alana simdiden hayırlı olsun ve bol sanslar ...

+2 rolü kim ne etsin yeni oyuncaklar var stoklarda lazimsa pm at

Sell Avedon +18 / Shell Set +9 / Roc +3 / We +3 / Ib +3

Ciddiye almayin arkadaşlar bu mesajimi

• söylenecek pek bir şey yok. Zengin olan götürüyor artık malı. Tabi oyunu bu kötü hele getirende bu işi eğlence amacıyle değilde kar amacıyla yapan insanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 29 Nisan 2008; 18:42:25 >
  • şahane bişey, okadar etmez diyenler her zaman çıkar ama en basitinden bi örnek veriyim; bizim arkadaş geçen çok daha fazla para verip motosiklet aldı ve kaza yaptı. Motor hurda çocuk ta pert, oyun diyip geçmeyin buda bi hobi. Ve çoğu hobiden daha az masraflı ve çok daha az tehlikeli

@KingHarami
    Aqa İnşallah Satarsın İtemleri. Avedonu Hakkınla ßastın Hepimiz Gördük Resimlerle Dupe vs... İtemi Değildir. Olsaydı ßugune Kadar Silinirdi Sanırsam :S
  • Kendi Uzanamadığı Ciğere Mındar Dermiş UP Hayırlı Satışlar Gereksiz Polemiktesiniz Düpeylemi o zaman Sizde Düpe Yapın Tutan ???YoK???

Adios Kid...
  • up hayırlı satışlar

Başindan beri söylüyorum avedonu +11 den +18 e hakkimla bastim. Ben bu itemi +9 olarak aldim yani rebirth basinca +11 oldu +9 a nasil gelmiştir orasini bilmem benide ilgilendirmez ben burada oyunda düpe yoktur demiyorum demem aptallik olur sadece savunduğum tek olay ben düpe yapmam yapmadim bu avedonu hakkimla bastim zaten forumda gün gün saat saat basicam haberi verdim o kadar gaz ile insan basiyor çok ama çok şansim vardi bunun fazlasiyla farkindayim bir kere daha hakkimda olumlu düşünen arkadaşlara teşekkür ediyorum olumsuz düşünenleride upgrade topiğimi okuyarak o itemin oraya nasil geldiğini nasil bir hirsla ve gazla anvile gidildiğini anlamalarini bekliyorum eminim sizde yanildiğinizi anlayacaksiniz diyorum sizede şimdiden teşekkür ediyorum.
    Irk : Orc
  • adam satın almış kendi düpe yapmamışdır ama düpesiz zor olr onlar
    her ne ise hayırlı satışlar
    Playerlıqına Hastayım.Charın Muazam
    zr 500 atmıstın asasıMa

350 ytlye satıyorlar solo pauldron alacaktım geçen i.n aldım

Human kesince mutlu oluyorsan ben transfer yaparım sana İlhan hemde isiloonda
    mutlu ol yeter bkz.ibtahim tatlıses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war_star -- 29 Nisan 2008; 23:13:48 >

war_star 76 15% iMDADASH 74 15%
    http://www.youtube.com/watch?v=nyrM2tcrD08
  • Zenginin Malı Züğürdün Çenesi Işte..

Orjinalden alıntı: 4HeaveN

Hort

tebrik ediyorum hortlatmak için güzel bir konu

bak şimdi yorumları gör altta ortasına kadar okuyup delirip alıntılı cevaplar

ohh miss seviyorum DH'yi
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Bende yaktı diye hatırlıyorum hatta video vardı ne oldu ? Geri nasıl geldi yada yeniden mi basıldı güzel itemler hayırlı satışlar..
    AMD Athlon XP, 1678 MHz (12.5 x 134) 2000+ İşlemci| NVIDIA GeForce FX 5200 Ekran Kartı| Kingston 2x 512MB 400MHZ Ram| Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 Ses Kartı Epox EP-8RDA+ / FIC AU11 Chameleon Anakart | Maxtor 6Y080L0, Samsung SP0802N 120GB HDD | LG DVD-RW, LG CD-RW 52x32x52| Philips 107E5 (GS4) Monitor| Windows XP işletim sistemi

Beni idare ediyor
  • Güncel
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.