Şimdi Ara

Sell Avedon +18 / Shell Set +9 / Roc +3 / We +3 / Ib +3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Avedon +18 rebirth = 223 ap = 3.250 ytl
    ( +11 den sonraki tüm upgrade videolari ksc leri mevcuttur.)

Iron belt +3 = 900 ytl

Roc +3 dual = 1.200

We +3 dual = 1.000

Warrior shell gauntlet +21 rebirth = 1.000 ytl

Warrior shell armor +9 = 600 ytl

Warrior shell helmet +9 = 500 ytl

Warrior shell pads +9 = 500 ytl

Warrior shell boots +9 = 500 ytl

Iletisim : 05323852382
    : 05354149355

mail : ilhangoz@hotmail.com

Indirim veya takas için eklemeyin / aramayin fiyatlar sabittir. Sadece toplu alimlarda indirim söz konusudur.

Sell Avedon +18 / Shell Set +9 / Roc +3 / We +3 / Ib +3

• Hayırlı satışlar..
    9450 ytl ile neler yapılmaz ki bu zamanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkkeyp

Hayırlı satışlar..

Bunlari alacak kişi emin ol zaten o dediklerini çokdan yapmişdir.
  • breh breh breh :) herseyin +3 u,+10 shell +9 set ve avedonreb+18 ve hala bir bug kullanmadım diyorsun pes dogrusu :) iyi satıslar simdiden ama alacak arkadasa simdiden gecmis olsun büyük ihtimalle banlanır :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

quote:

Hayırlı satışlar..

Bunlari alacak kişi emin ol zaten o dediklerini çokdan yapmişdir.

Ben senin açından düşünmüştüm...

Arkadaş olabiliriz. Parayı yemekde zorlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkkeyp -- 29 Nisan 2008; 10:34:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

breh breh breh :) herseyin +3 u,+10 shell +9 set ve avedonreb+18 ve hala bir bug kullanmadım diyorsun pes dogrusu :) iyi satıslar simdiden ama alacak arkadasa simdiden gecmis olsun büyük ihtimalle banlanır :))

Hakkimda bilmeden bug kullandi diyorsun inşallah sen banlanirsin. Bu itemlere zamaninda verdiğim parayi senin baban vermedi evladim anladinmi ?
  • Uslubunu düzelt bu birinci kısım 2. kısmına gelince karsında yavrun yok bi parada sende yok calısan adamlarız merak etme senin gibi oyuna para mıcmadanda +9 ıtemlerimiz var hamdolsun :) cyhper=dupe cenneti bilmeyenmi var ben banlanmam sen kafani yorma ama o ıtemi takacakların banlanacagına adım gibi eminim hatta sen bana bi ksc fotonu yolla o avedon reb +18 i ben k2 ye ileteyim bakalım sonuc ne olacak izleyip gorelim ne dersin ????? gene diyorum hayırlı satışlar ama alacak hakkında hayırlı olmayacagını dusunuyorum :) hade hayırlı gunler burada daha fazla yorum yapıp satısına mani olmak istemem...

quote:

quote:

breh breh breh :) herseyin +3 u,+10 shell +9 set ve avedonreb+18 ve hala bir bug kullanmadım diyorsun pes dogrusu :) iyi satıslar simdiden ama alacak arkadasa simdiden gecmis olsun büyük ihtimalle banlanır :))

Hakkimda bilmeden bug kullandi diyorsun inşallah sen banlanirsin. Bu itemlere zamaninda verdiğim parayi senin baban vermedi evladim anladinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormshadow -- 29 Nisan 2008; 11:50:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    selıng +9 raptor +11 reb
    17 yıl önce açıldı
    Might & Magic 6 - 7 - 8 efsanesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • private server mı o maşlh ama cypher işte naparsın. hyrlı satışlar
  • quote:

Uslubunu düzelt bu birinci kısım 2. kısmına gelince karsında yavrun yok bi parada sende yok calısan adamlarız merak etme senin gibi oyuna para mıcmadanda +9 ıtemlerimiz var hamdolsun :) cyhper=dupe cenneti bilmeyenmi var ben banlanmam sen kafani yorma ama o ıtemi takacakların banlanacagına adım gibi eminim hatta sen bana bi ksc fotonu yolla o avedon reb +18 i ben k2 ye ileteyim bakalım sonuc ne olacak izleyip gorelim ne dersin ????? gene diyorum hayırlı satışlar ama alacak hakkında hayırlı olmayacagını dusunuyorum :) hade hayırlı gunler burada daha fazla yorum yapıp satısına mani olmak istemem...

quote:

quote:

Adam gibi konuşana adam gibi davranirim senin gibi işime çomak sokan bebelere o uslub bence gayet normal aklini başina al konuşamalarina dikkat et birini suçlamadan önce onu tani derim.

• Hayırlı Satışlar Abi. +18 olmuş buarada cok sevindim
    Laf Atan arkadaslar seni cekemeyenlerdir bişeyleri anlatmak zorunda değilsin.
  • benim aklım basında biraz sen bence kendi aklını basına topla ,bebe mebe nasıl laflar :)herkesi kendin sanıyorsun galiba...bir foruma cıkıp birseyler yazıyorsan her turlu yoruma acık olacaksın ,kaldıramıyorsan bu yuku foruma yazmazsın olur biter ...dedim daha fazla yazıp satısına mani olmayayım o yuzden yazdıklarıma karsı yorumda bulunmazsan bende daha fazla cvp vermek zorunda kalmam sana...

bu arada bir not : +18 reb avedonun ksc sini hala istiyorum (legal oldugunu iddia ediyorsan zaten sorun olmaz)...

quote:

quote:

Uslubunu düzelt bu birinci kısım 2. kısmına gelince karsında yavrun yok bi parada sende yok calısan adamlarız merak etme senin gibi oyuna para mıcmadanda +9 ıtemlerimiz var hamdolsun :) cyhper=dupe cenneti bilmeyenmi var ben banlanmam sen kafani yorma ama o ıtemi takacakların banlanacagına adım gibi eminim hatta sen bana bi ksc fotonu yolla o avedon reb +18 i ben k2 ye ileteyim bakalım sonuc ne olacak izleyip gorelim ne dersin ????? gene diyorum hayırlı satışlar ama alacak hakkında hayırlı olmayacagını dusunuyorum :) hade hayırlı gunler burada daha fazla yorum yapıp satısına mani olmak istemem...

quote:

quote:

Adam gibi konuşana adam gibi davranirim senin gibi işime çomak sokan bebelere o uslub bence gayet normal aklini başina al konuşamalarina dikkat et birini suçlamadan önce onu tani derim.

• cypher da kasanlara aciyorum

4k attack power
  • ben almayı düşünen arkadaşlara şimdiden ii düşünmelerini tavsiye ediyorum . O itemlerin çoğu bence düpe ile yapılmıştır. Öle olmasa bile 10bin ytl bi oyuna verilirmi diye de bi düşünsünler ?

ayrıca arkadaşım sen o itemlere çok para verdim demişsin. Eğer onları gerçekten para ile alıp yaptıysan senin aklından şüphe ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

ben almayı düşünen arkadaşlara şimdiden ii düşünmelerini tavsiye ediyorum . O itemlerin çoğu bence düpe ile yapılmıştır. Öle olmasa bile 10bin ytl bi oyuna verilirmi diye de bi düşünsünler ?

ayrıca arkadaşım sen o itemlere çok para verdim demişsin. Eğer onları gerçekten para ile alıp yaptıysan senin aklından şüphe ediyorum.

10000 değil 9450....

• quote:

quote:

ben almayı düşünen arkadaşlara şimdiden ii düşünmelerini tavsiye ediyorum . O itemlerin çoğu bence düpe ile yapılmıştır. Öle olmasa bile 10bin ytl bi oyuna verilirmi diye de bi düşünsünler ?

10000 değil 9450....

arkadaşım arada sanki çok fark var 9bin ytl nin yanında 600 ytl para bile değil ha 9450 ha 10000 hiç bi fark yok.

Ama dediğim gibi bi oyun için 9.450 ytl verilmez hele ki o itemleri aldıktan sonra banlanıp banlanmayacağın belli olmadığını göz önünde bulundurursak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 29 Nisan 2008; 13:59:31 >

• quote:

quote:

quote:

10000 değil 9450....

arkadaşım arada sanki çok fark var 9bin ytl nin yanında 600 ytl para bile değil ha 9450 ha 10000 hiç bi fark yok.

Ama dediğim gibi bi oyun için 9.450 ytl verilmez hele ki o itemleri aldıktan sonra banlanıp banlanmayacağın belli olmadığını göz önünde bulundurursak.

Bırakında Onu alıcak olanlar düşünsün koca karı gibi dedikodu muhabetleri yapmayın

• La ben işin gırgırındayım siz ne diyorsunuz...
  • quote:

benim aklım basında biraz sen bence kendi aklını basına topla ,bebe mebe nasıl laflar :)herkesi kendin sanıyorsun galiba...bir foruma cıkıp birseyler yazıyorsan her turlu yoruma acık olacaksın ,kaldıramıyorsan bu yuku foruma yazmazsın olur biter ...dedim daha fazla yazıp satısına mani olmayayım o yuzden yazdıklarıma karsı yorumda bulunmazsan bende daha fazla cvp vermek zorunda kalmam sana...

bu arada bir not : +18 reb avedonun ksc sini hala istiyorum (legal oldugunu iddia ediyorsan zaten sorun olmaz)...

quote:

quote:

quote:

quote:

+18 AVEDON un ksc sini almak istiyorsan 3.250 vermen gerekiyor ondan sonra kendin isteyen arkadaşlara ksc verirsin. muhatap olmuyorum senin gibi eziklerle konuyu terkedersen sevinirim.

• Forum +19'a bastırcaktı Avedon'u sana az kalsın iyiki satıyosun.. Bu arada oyunu mu bırakıyosun tüm itemler satılık ?
  • Ksc isteyen 3.250 bayilir istediği açidan ksc alir

Sadece ciddi düşünenler yorum yapsin görev itemleriyle mario oynar gibi bu oyunu oynayanlar konuya yorum yapmasin.

Oyundan zevk almak istiyorsan daha doğrusu oyunu oyun gibi oynamak istiyorsan EĞİTİM şart
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.