Şimdi Ara

Sell Avedon +18 / Shell Set +9 / Roc +3 / We +3 / Ib +3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stormshadow

Uslubunu düzelt bu birinci kısım 2. kısmına gelince karsında yavrun yok bi parada sende yok calısan adamlarız merak etme senin gibi oyuna para mıcmadanda +9 ıtemlerimiz var hamdolsun :) cyhper=dupe cenneti bilmeyenmi var ben banlanmam sen kafani yorma ama o ıtemi takacakların banlanacagına adım gibi eminim hatta sen bana bi ksc fotonu yolla o avedon reb +18 i ben k2 ye ileteyim bakalım sonuc ne olacak izleyip gorelim ne dersin ????? gene diyorum hayırlı satışlar ama alacak hakkında hayırlı olmayacagını dusunuyorum :) hade hayırlı gunler burada daha fazla yorum yapıp satısına mani olmak istemem...

quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

quote:

breh breh breh :) herseyin +3 u,+10 shell +9 set ve avedonreb+18 ve hala bir bug kullanmadım diyorsun pes dogrusu :) iyi satıslar simdiden ama alacak arkadasa simdiden gecmis olsun büyük ihtimalle banlanır :))

Hakkimda bilmeden bug kullandi diyorsun inşallah sen banlanirsin. Bu itemlere zamaninda verdiğim parayi senin baban vermedi evladim anladinmi ?

Akıllı şahsiyet
    bu adamlar o itemi oraya koyduysa
    istediği kadar upgrade yapma hakkı verdiyse
    sitede +11 itemlerin özellikleri yazıyorsa
    +18 reb. itemi var diye KİMSEYİ banlamazlar
    kapiş?

• Forumda arattir sell +9 shard rol+2 cs +7 diye sattıgımız ıtemleri gorursun birseylere yorum yapan adamlar gorev ıtemi kullanmazlar merak etme :) 3250 yi verip ksc alalım bizim elimizdemi patlasın ıtem :) guzel ıtemler alana simdiden hayırlı olsun ve bol sanslar ...
  • tmm kardesim sen al o ıtemi o zaman ksc sini yolla bana bende bir ticketla k2 den arastırtayım legalse zaten birsey yapmazlar anlayabildin kapişşşşş :)

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Uslubunu düzelt bu birinci kısım 2. kısmına gelince karsında yavrun yok bi parada sende yok calısan adamlarız merak etme senin gibi oyuna para mıcmadanda +9 ıtemlerimiz var hamdolsun :) cyhper=dupe cenneti bilmeyenmi var ben banlanmam sen kafani yorma ama o ıtemi takacakların banlanacagına adım gibi eminim hatta sen bana bi ksc fotonu yolla o avedon reb +18 i ben k2 ye ileteyim bakalım sonuc ne olacak izleyip gorelim ne dersin ????? gene diyorum hayırlı satışlar ama alacak hakkında hayırlı olmayacagını dusunuyorum :) hade hayırlı gunler burada daha fazla yorum yapıp satısına mani olmak istemem...

quote:

quote:

breh breh breh :) herseyin +3 u,+10 shell +9 set ve avedonreb+18 ve hala bir bug kullanmadım diyorsun pes dogrusu :) iyi satıslar simdiden ama alacak arkadasa simdiden gecmis olsun büyük ihtimalle banlanır :))

Hakkimda bilmeden bug kullandi diyorsun inşallah sen banlanirsin. Bu itemlere zamaninda verdiğim parayi senin baban vermedi evladim anladinmi ?

Akıllı şahsiyet
    kapiş?

• Çekemiyorsanız size ne adamın iteminden,müşteriysen alırsın degilsen naşş..
  • Amma uzattınız. . .Basmıs iste . . .O itemin illegal olup olmadıgını KingHarami arkadasımızdan baskası bilemez. . .Dolayısıyla haksız yere laf atmayın. . .
    @stormshadow bir cekememezlik seziyorum senin sattıgın +9 shard rol+2 cs +7 nerde Avedon Reb+18 4xShell+9 1xShell+10 Roc+3 We+3 Ib+3 nerde
  • Hayirli satislar

• Hayırlı satışlar , O avedonun her upgradesinde ayrı bi emek ayrı bi heyecan var burdan dupeydi bilmem neydi diye konuşan arkadaşlarımız topic sahibi arkadaşımızın avedon + basma topicini incelerseniz anlarsınız..
  • quote:

tmm kardesim sen al o ıtemi o zaman ksc sini yolla bana bende bir ticketla k2 den arastırtayım legalse zaten birsey yapmazlar anlayabildin kapişşşşş :)

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

quote:

quote:

Akıllı şahsiyet
    kapiş?

+1 tamam ozaman legal ise ver adama ksc dosyasını yollasın k2 e 3 item basıp +15 16 reb basan itemmi olur legal ise arkadaşa ver bu item %100 illegal alan adamın elinde patlayacak ha madem diyorsun bi sorun yok adama ksc dosyasını gönder bi yollasın k2 ?
    neden bukadar terettüt ettin anlamadım?

• biz +9 uzeri ve +2 unıq uzeri ıtem alıp satmayız arkadasım bunuda sen anlayamazsın...(hem bak bi elestiri yaptık konuya ragbet arttı otomatikman uplamıs oluyoruz hayırlı satıslar tekrardan...)

quote:

Orjinalden alıntı: tokasra

Amma uzattınız. . .Basmıs iste . . .O itemin illegal olup olmadıgını KingHarami arkadasımızdan baskası bilemez. . .Dolayısıyla haksız yere laf atmayın. . .
    @stormshadow bir cekememezlik seziyorum senin sattıgın +9 shard rol+2 cs +7 nerde Avedon Reb+18 4xShell+9 1xShell+10 Roc+3 We+3 Ib+3 nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormshadow -- 29 Nisan 2008; 15:02:49 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokasra -- 29 Nisan 2008; 15:06:35 >
  • Herşeyin Hayırlısı Olsun ...
    Hayırlı Satıslar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormshadow -- 29 Nisan 2008; 15:09:13 >
  • Demek Avedon'u +19 olarak göremeyeceğiz

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Hayırlı satışlar , O avedonun her upgradesinde ayrı bi emek ayrı bi heyecan var burdan dupeydi bilmem neydi diye konuşan arkadaşlarımız topic sahibi arkadaşımızın avedon + basma topicini incelerseniz anlarsınız..

Erh@n sana Candan teşekkürler, gazla buraya kadar bastik ama artik stop diyorum item risk taşiyor ama illegal olarak değil ap yönünden yüksek olduğu için.

@stormshadow Bundan bir ay önce shell +10 larim silindi, Attiğim ticket örneğini koyardim ama gerek yok, Illegal değillerdi silinen sheller eğer öyle olsaydi ne avedonum kalirdi nede roclarim vs.. direk banlanirdim ama ban yemedim sadece yüksek derecede ap verdiği için risk taşiyor denildi ve sadece sildiler bende sizin gibi anvildeki upgrade özelliğini kapatin bizde +9 dan üstü basilmasin dedim ama nafile hem izin veriyorlar basilmasina hemde fazla basarsaniz siliyorlar. Şu an için +21 olmadiği sürece risk taşimiyor ticket attim ve bunun cevabini biliyorum.

• Hayırlı Satışlar...
  • İllegalmiş legalmiş kime ne ??
    Burda çekememezlik yapmanın alemi yok .
    İtemleri alcaksanız ararsınız her bişeyini sorarsınız.
    Kedi uzanamadığı ciğere......
  • Ne kadar gereksiz yorumlar yapılmış. Legal miş illegal miş , silinirmiş , banlanırmış. Bırakın bu işleri arkadaşlar , boş konuşuyorsunuz . Parası olan adam basar parayı alır , bu kadar basit . Şahsi kanaatim bu oyun için bu kadar para verilmez ama vereni de anlar ve saygı duyarım .

Hayırlı satışlar bu arada . Avedon un +11 den bugüne kadar olan macerasını heyecanla takip etmiştim , tekrar kutlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Ne kadar gereksiz yorumlar yapılmış. Legal miş illegal miş , silinirmiş , banlanırmış. Bırakın bu işleri arkadaşlar , boş konuşuyorsunuz . Parası olan adam basar parayı alır , bu kadar basit . Şahsi kanaatim bu oyun için bu kadar para verilmez ama vereni de anlar ve saygı duyarım .

Hayırlı satışlar bu arada . Avedon un +11 den bugüne kadar olan macerasını heyecanla takip etmiştim , tekrar kutlarım.

Teşekkürler açık ve net sizlerin sayesinde iyi gaz aldim ve bastim itemi yansaydi yakmiştim sizi
  • quote:

Forumda arattir sell +9 shard rol+2 cs +7 diye sattıgımız ıtemleri gorursun birseylere yorum yapan adamlar gorev ıtemi kullanmazlar merak etme :) 3250 yi verip ksc alalım bizim elimizdemi patlasın ıtem :) guzel ıtemler alana simdiden hayırlı olsun ve bol sanslar ...

+2 rolü kim ne etsin yeni oyuncaklar var stoklarda lazimsa pm at

Sell Avedon +18 / Shell Set +9 / Roc +3 / We +3 / Ib +3

Ciddiye almayin arkadaşlar bu mesajimi

• quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

ben almayı düşünen arkadaşlara şimdiden ii düşünmelerini tavsiye ediyorum . O itemlerin çoğu bence düpe ile yapılmıştır. Öle olmasa bile 10bin ytl bi oyuna verilirmi diye de bi düşünsünler ?

ayrıca arkadaşım sen o itemlere çok para verdim demişsin. Eğer onları gerçekten para ile alıp yaptıysan senin aklından şüphe ediyorum.

Sanane adam o kadar veriyoki bi zevk alıyo senin bunu saygıyla karşılaman gerek eleştirerek deil hem sanae adam ister gider para harcar ister dupe yapar sana ne oluyoki ortalıgı karştırıyosun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.