Koxperler yüzünden oyunun tadı kalmadı artık.. Bırakmaya karar verdim ucuz bi fiyata bırakıcam charı.. İtemler :
Dual Lillime +1 Dual ROM Iron Neck Glass Belt Holy Aminor +7 +7 Gab's Blessing +7 ve +5 quest Kalkan +4 Krowaz Set
Gb veya Takas Hiç bir teklifi kabul etmiyorum . Sadece TL ile Satıcam.. Ciddi olan alıcılar Maniac_gfb1907 @ hotmail . com eklesin akşamları açığım yada 0539 494 99 64 Msj Atsın.. ( Aramayın Gunun Buyuk Bi bolumu musait olmuyorum Açamam )
Koxperler yüzünden oyunun tadı kalmadı artık.. Bırakmaya karar verdim ucuz bi fiyata bırakıcam charı.. İtemler :
Dual Lillime +1 Dual ROM Iron Neck Glass Belt Holy Aminor +7 +7 Gab's Blessing +7 ve +5 quest Kalkan +4 Krowaz Set
Gb veya Takas Hiç bir teklifi kabul etmiyorum . Sadece TL ile Satıcam.. Ciddi olan alıcılar Maniac_gfb1907 @ hotmail . com eklesin akşamları açığım yada 0539 494 99 64 Msj Atsın.. ( Aramayın Gunun Buyuk Bi bolumu musait olmuyorum Açamam )
anlaşabilirsek derken teklifiniz ney hocam ? Kendisi arkdasım onun yerine suan ben ilgileniyorum.
Arkadaşlar Lütfen Saçma Saçma Teklifler için Eklemeyin ! Ver chara bi bakıyım falan. Enayi yok Karşınızda..! Adam Gibi Ciddi Alıcı olanlar Eklesin.. Iron Neck Satıldı .. Elemental Pendant +1 var onun yerine
quote:
Orijinalden alıntı: #
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
Anlaşabilirsek olabilir
anlaşabilirsek derken teklifiniz ney hocam ? Kendisi arkdasım onun yerine suan ben ilgileniyorum.
vazgeçtim canım
Benim Verdiğim msn ve telefon numarası dısında kmseyle konusmayn.. Aksi taktirde Sorumluluk kabul etmiyorum. çakal cok ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
ama gerçi adam takas istemiyorum demiş
Ne önericektn sen takas olarak ??
Resim koyarsan daha iyi olur. Up.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme