Şimdi Ara

Selektör yaparken ciddiye alınan arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bi durum varmı mesela 2 km öteden şimşek gibi led selektör atanlar

• Bmw ledleri güncel e serisi, Gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 serisi .Bir 7.50 den selektör yemiştim ama selektör denmez ona.Yer gök aydınlandı önümdeki araç dahi çekilmişti benimle beraber.Muazzam bir ışık gücü var 7 serisinin.
  • Ciddiye alinan selektor ne demek pardon ?

Arkamda ki clio selektor yapinca yol vermem, ama mercedes bmw gibi premium araba olursa hemen yol veririm gibi bisey mi ?

Gecin o isleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulaşılabilir düzeyde skoda superb in güzel

• Ben selektör yaptığımda beni ciddiye almıyorlar. Ben de uzun soluklu kornaya basıyorum.

• İnsan gibi yol istedikten sonra Anadol'a da yol veririm Şahin'e de.

Onun dışında 3-5 kasa Bmw'ler sellektör yapınca " yolun ortasında durup kalan kirpi edasında " benim gözlerde araç içinde büzüşme Bismillah moduna giriyor. Led farım olsun isterdim.

ekleme: Otobanda 210 km/h hızla giderken 3.20d ile, arkamdan gelen Maserati Quattroporte sellektör bile atmamıştı adamın egzoz sesini duyup sinyal vermiştim orta şeride. Hayatımda bir daha öyle hunharca sollanacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 22 Ocak 2016; 21:22:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selektörü yapan araca bakmam, yol şartlarına bakarım.

Sol şeritte o araçtan daha yavaş gidiyorsam sağa geçerim, sağ müsait değilse geçene kadar bende hızlanırım.
    Şahin'de yapsa Bentley'de yapsa farketmez.

He hangisinin güzel diyorsanız, Fabrika çıkışı bi-xenon kullanan uzunları ve kısaları aynı farda olup uzunları perde kalkmasıyla atan tüm xenonlar..

Burada da zaten Mercedes, BMW ve Audi yer alıyor. Audi ve BMW bir tık daha önde kaliyor tabi.
  • Arkamdan gelen insan gibi yol isterse ilk firsatta atarim kendimi saga ama yok deli hareketler ysparsa oynayacak araca sahibim ancak hic marka model bakmam

90 a sabitlerim arkadan 91 ile gelen var ise saga gecerim . Ha ustume kirar oyle gecer , artistlik yaparsa cevabini alir .

Selektor sari bixenon fark etmez dikiz aynasini karartirim yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Ocak 2016; 21:37:39 >
  • firma vb. araçları Sellektör yapmadan daha yol veriyorum. Adamlar cellat gibi .. Sanki yoluda şirket tahsis etmiş gibi

• sellektör yapıp geçtiğin bu kalbi ilerde dörtlüleri yakıp bekleyeceksin
  • Passatlar selektor yapinca da yol veriliyor mu ? Premium ya o acidan diyorum.

• 2011 yılında 2 günlüğüne Range Rover Vogue kullanmıştım, kendi C sınıfı aracımla zorla yol alırken Ankara çevre yolunda dikiz aynasında gören selektöre bile gerek olmadan yol veriyordu. Premium öyle birşey.
  • Dream Cars D kullanıcısına yanıt
    Kopuk uçurtmadır o.

• Şimdi yukarda arkadaşlar bahsetmiş selektör var şimşek var ben daha çok şimşekleri dikkate alıyorum düz selektörse sakin sakin davranıp solda işim bitince geçiyorum ama şimşekse bir daha atmadan bende yapıştırıp hemen sola geçiyorum
    Sonrası malum tamponuna girip uzunları yakma faslı falan,ben sanki farketmiyorum geldiğini
  • Eğer sol şeridi işgal etmiyorsam selektör yapana yol vermem. Sol şeridi de zaten mümkün mertebe işgal etmem sollamam bitince ortaya veya sağa geçerim kafam rahat.
    TEMde E5te trafık hınca hınç doluyken hala sol şeritten selektör atıp yol isteyenler var, bi akıllı bunlar. Bi de bunların çakarlı versiyonları var, üst model.

Sollama yaptığımı gördüğü halde, sağım müsait olmadığı halde arkama 50cm mesafe ile yanaşıp xenona abananlara da yol vermiyorum inadına, gitsin nerden geçiyosa geçsin. Bu davranışı da sonradan görme çakma premiumcular yapıyor genelde, isteyen üstüne alınabilir.

Millet millet değil öküz üreme çiftliğine dönmüş iyice ortalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 22 Ocak 2016; 22:15:00 >

• Bmw 7 ve 5 serisinin selektörü ayrı bir dünya, az daha kuvvetlisini yapsalar geçici körlük filan yaratır heralde.
  • önümdeki araçı sollamak için onun sağa güvenli geçmesi için selektör atmadan önçe kendimi onun yerine koyup hesap ederim ,gazdan ayağınızı çekmekte frenlemedir neticede kimsenin kimseyi panik ve strese sokmaya hakkı yok ,bu ülkede 240 la giden şahinler var ve onlarda daki çakma xenon görüntüsü sizi sağa iteliyor yeterince

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

sellektör yapıp geçtiğin bu kalbi ilerde dörtlüleri yakıp bekleyeceksin

hahaha bunu arka cama yazdıracam
  • 5 serisinin gündüz yaptığı selektör bile şimşek etkisi gösteriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.