Şimdi Ara

Selektör yaparken ciddiye alınan arabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun süreli sol şeriti kullanmam. Sollamaya çıkarken arkadan gelen aracın mesafedine bakarım.

En rahatsız olduğum durum,hız sınırlarına uyarak sollama yaparken,arkada ki aracın sollama yaptığımı gördüğü ve topu topu 20 saniye beklemeden sürekli sellektör vb gibi taciz etmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde en son dikkat edecegim seydir selektor yapan aracin o esnada marka ve modelini incelemek :) Sadece yol sartlari musaitse saga cekilmeye odaklanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

böyle bi durum varmı mesela 2 km öteden şimşek gibi led selektör atanlar

Aynı soruyu ben sana sorayım.
    Sen hangi arabaları ciddiye alıp yol veriyorsun? Yada vermiyorsun?

• porsche, maserati gibi birşey gelse ciddiye alınır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Kopuk uçurtmadır o.

kopuk uçurtma 760
  • sa?yndaki araçlardan daha hyzly gidiyorsa veya araç solluyorsa sellektör yapmam bile ama sa? bo? solda 80-90 la gidiyorsa sellektör yaparym hele bu olay gece ise sellektörden sonra kenara kaçmyyorsa direk uzunlary yakarym zaten bmw nin uzunlaryny herkes bilir.
  • Valla aynadan bakınca deli gibi hızlı gelen araba görünce direk yol vermeli insan :D

• Övünmek gibi olmasın ama bana da ferrari bi kere sekektör atmıştı. O arabanın ekektronik aksamı benim için 1 kez çalıştı düşünsenize

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Kopuk olsa duramaz hocam bubarada kopuk sanırım 760 dı

• Bu işler arabaya göre değişiyor. Arkandan Mercedes gelirken yol verirsin, Şahin selektör yapsa bile takmazsın. İşin gerçeği böyle.

• İzmir çevre yolunda bir defa rolls royce gördüm daha zaten uzaktan yürüyen kale geliyor deyip yer aramaya başlamıştım selektör ile orta şeride direkt kaçıverdim. Forumdaki lüks araçlar tipi bir konuya fotosunu da atmıştım hatta. Ne yalan söyleyeyim ta uzaktan o kocaman ızgarayı görünce korkuyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    760 olduğunu biliyorum hocam.Bilerek öyle yazdım.Belki de 760tır selektör yediği araç.750 lerin çoğunu 760 diye okuyorum ben.BMW nin rakamlandırmaları birbirine çok benziyor.

• Dikize bakarım benden süratli geliyorsa direk veririm.
  • Dream Cars D kullanıcısına yanıt
    paranın gücü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.