Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selçuk hazırlık nasıldır okunmalı mı? birkaç yerde boşuna bir yılınızı harcamayın demişler konu hakkında bilgisi olan?

• Up benimde büyük ihtimalle selçuk gelicek bilgilendirebilecek biri yok mu ?
  • hocam ben de selçuk üni. de okuyacağım büyük ihtimal.. muafiyeti geçmek istiyorum bunun için de ingilizce çalışıyorum şu aralar.. eğer muafiyeti geçemezsem benim için kötü olur.. o 1 sene içinde harcayacağım para ile kurslara giderim diye düşünüyorum..

internetten araştırabilirsin önceki yılların çıkmış soruları var.. ben baktım.. çokta zorlamamışlar.. umarım bu senede böyle olur..
  • çok kolay beyler bende bu sene gircem sakın geçemiycem diye çalışmamazlık yapmayın biraz grammer bilin ve girin
  • Hazirlik kolay oluyomus ilk sene girin diyolar gezin tozun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de büyük ihtimal selçuk edebiyata gireceğim bu bölümde de var mı hazırlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer geçme imkanınız varsa, 3-5 ünv hariç, hazırlık okumak tamamen vakit kaybıdır. her türlü tartışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

eğer geçme imkanınız varsa, 3-5 ünv hariç, hazırlık okumak tamamen vakit kaybıdır. her türlü tartışırım.

hocam selçuk edebiytta hazırlık var mı bi bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01018

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

eğer geçme imkanınız varsa, 3-5 ünv hariç, hazırlık okumak tamamen vakit kaybıdır. her türlü tartışırım.

hocam selçuk edebiytta hazırlık var mı bi bilginiz var mı

kılavuzda yok görünüyor.
  • şimdi hazırlığı okumamak için muafiyet sınavını geçmek lazım yanlış mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.