Şimdi Ara

SELÇUK İNAN NEDEN BÖYLE? --- [SS'Lİ] ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SELÇUK İNAN NEDEN BÖYLE? --- [SS'Lİ] ---

• Ben de kardeşi hasta konsantre olamıyo diye üzülüyordum adama
  • Alınma da tamamen saçmalık dostum.Selçuk dediğin kişi zengin,ünlü ve hepsinden önemlisi sen,ben gibi bir insan.Onda gece hayatı olmayacak da kimde olacak? Her futbolcunun vardır böyle işleri.Sen ne yapıyorsun her gece evde mi pinekliyorsun?

Motivasyonunu kaybetmiş artık uzun bir süre dinlendirilmesi lazım o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Alınma da tamamen saçmalık dostum.Selçuk dediğin kişi zengin,ünlü ve hepsinden önemlisi sen,ben gibi bir insan.Onda gece hayatı olmayacak da kimde olacak? Her futbolcunun vardır böyle işleri.Sen ne yapıyorsun her gece evde mi pinekliyorsun?

gece hayati elbette olur ama asiriya kacildiginda futbolu etkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene içinde çekilmiş 10 tane foto. bu kadar basit yani formsuzluğun nedenin tespit edebilmek.

evinde kös kös oturması gerekiyor para bende şöhret bende nasılsa ben gezecem o evde oturcak dışarı çıkmayacak hiç.

anştayna rakip insan evladısın.
  • Son resimde kahkaha attım

• ayda 2-3 bin kazanan adamlar geziyor o bar senin bu bar benim bu adamlar mı gezmeyecek... hele son resim saçmalığın daniskası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lig Tv neden böyle? SS'li
    15 yıl önce açıldı
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Alınma da tamamen saçmalık dostum.Selçuk dediğin kişi zengin,ünlü ve hepsinden önemlisi sen,ben gibi bir insan.Onda gece hayatı olmayacak da kimde olacak? Her futbolcunun vardır böyle işleri.Sen ne yapıyorsun her gece evde mi pinekliyorsun?

gece hayati elbette olur ama asiriya kacildiginda futbolu etkiler

Orası öyle tabi ki bir itirazım yok buna. Yine de biraz kendimizi onların yerine koyup düşünmemiz gerek.Her yıl milyonlarca lira kazanan birisi olsaydınız ne yapardınız? Abartıya kaçmamak üzere elbette gezer,tozar,eğlenirdiniz değil mi? O yüzden bu adamların da insan olduğunu unutmamamız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

Bunu abaküsle çekmişler sanırım .
  • quote:

Gece hayatı elbet olacak olmasın demiyoruz ama bu kadar rezalet bir futbol ortaya koyamaz arkadaşım bunun izahı yok Burak pampisiyle o gezecek tozacak diye biz bittik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Gece hayatı elbet olacak olmasın demiyoruz ama bu kadar rezalet bir futbol ortaya koyamaz arkadaşım bunun izahı yok Burak pampisiyle o gezecek tozacak diye biz bittik.

Hocam ben de diyorum ki bu kadar rezalet oynamasının sebebini şu gösterilen üç beş fotoya bağlamak doğru değil.Haklısın bu işin izahı yok ama kötü oynamasının sebebinin gece hayatı olduğunu sanmıyorum.

• kötü oynamasının sebebi kötü futbolcu olması arkadaşlar. dünyada sorunlu olup da sahaya çıkıp döktüren tonla adam var. zaten bu tür yorumların bir tek bizim ülkemizde olması beni şaşırtmıyor.

hani bunu anlamanız için kaç tane profesörün kaç tane bildiri yayınlaması lazım? bu adam için geçen seneden beri efsaneler üretiyorlar lan, selçuk bu lan selçuk, 26 27 yaşında en büyük transferini yapmış, anadolu kulübünde parlamış, 2010 sezonunun büyük uyumun ekmeğini yemiş 19 aydır verimli olamayan bir adam lan!

bu kadar basit yani, hastalık karı kız frikik mevki falan geçin artık bunları ya.
  • Fotoğrafın bir tanesi Selçuk trafik kazası yaptığı zaman , Burak'ın üstünde kırmızı ceket olan fotoğraf bizim şampiyonluk kutlamamızın gecesi.

Son koyduğun fotoğraf yaz ayında Çeşme de herkes tatilken çekilmiş bir foto. Orada her takımın futbolcuları ve bazı teknik direktörlerde var.

Fotoğrafların çoğu eski , yani Selçuk'un formda olduğu dönemler. Eski fotoğrafları koyup bak bu yüzden kötü oynuyor demek saçma.

Selçuk'un formsuzluğunu herkes biliyor ama Hıncal Uluç tipi adamların gazına gelip gece alemlere akıyor , aklollü takılıyor yalanlarına inanacak kadar saf olmayın.

Formasının ve kaptanlığının değerini daha iyi anlaması açısından en az 2 maç dinlendirilmesi gerek. Ya da bir şekilde kendine çeki düzen verecek yoksa işi zor.
  • Selçuk senden çektiği kadar ailesinden çekmemiştir be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafadan atmasi ne kolay forumda kendini teknik direktor sanip futbolculari asip kesen bazi cocuklara destek cikan bilr var Selcuk belliki takim icinde kavga yasamis bir futbolcu zaten son zamanlarda anlamamak icin kör olmak lazm.

• quote:

quote:

+semihide ekle
    gstv de .iddaa programı sunan eleman maç günü dayanamayıp yazdı
    burak selçuk semih evlendirilmediği ya da kısırlaştırılmadığı sürece performansları artmaz
    sürekli gece klüplerinde manita ayıklama peşindelermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Son resimde kahkaha attım

aynen
  • Futbolcuları makine falan sanıyorsunuz her halde tabi gezip tozacak, bu düşüşü gezip tozmaya bağlamak saçma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

quote:

quote:

+semihide ekle
    gstv de .iddaa programı sunan eleman maç günü dayanamayıp yazdı
    burak selçuk semih evlendirilmediği ya da kısırlaştırılmadığı sürece performansları artmaz
    sürekli gece klüplerinde manita ayıklama peşindelermiş

ben anlamıyorum ne uğraşıyorlar kapat otele 3 tane rus en iyisi taş çatlasın 3 bin dolar eder ne uğraşıcam manita ayıklamaya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.