Şimdi Ara

SELÇUK İNAN KÖTÜ OYUNCU DEĞİL SADECE FORMSUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle selçuk u kötü topcuymuş gibi göstermeyin adam sadece formsuz her futbolcunun başarılı yıllardan sonra gelen bir formsuzluğu olur buda böyle bir şey

• 2 yildir formsuz olan bir oyuncu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

2 yildir formsuz olan bir oyuncu mu ?

selçuk son 2 yıldır gayet iyi oynadı geçen yılda baya iyiydi ilk senesi zaten 12 gol attı
  • Patos64 ironi yaptı sandım gidiyorum..

• yav he he
  • Bugun Galatasaray'in tartismasiz en iyisiydi. Bugun Selcuk kotu oynadi diyen adamla futbol tartismam.
  • Selçuk bugün mükemmele yakın oynadı ama tek başına kaldı tek başına takımı sırtlamaya gücü yetmedi. Konusunu açacağım birazdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burak kankisine pas atacak diye 2 tane güzel pozisyonu yedi

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Aynen varsa söylesin şimdiden peşin peşin bloklayım uğraştırmasın.
  • Burak içinde aynısını söyleyecek var mı ?
  • formsuz, aynı zamanda inanılmaz yavaş.
  • Patos konusu zannettim geri gidiyorum
  • Ayhan akman bu takima parasiz senelerde geldi kac sampiyonlukta payi oldu BAM dediniz küfür ettiniz.
    Baris özbek yetersiz bir oyuncuydu ama mevcut sistemli bir kadroda görev adami olarak bu takima sampiyonluk kazandirdi küfür ettiniz.
    Simdi siraya Selcuk ve Buraki aldiniz bravo üste örnekler sadece seneler gecmesine ragmen futbol anlayisinizin hala bir noktaya gelmedigini göstermek icin veriyorum.
    Kardesim Gs Melo ve Selcuik gibi 2 adama sahip oldugu icin cok sansli ama malesef Gs takiminda büyük bir forvet sorunu var 3 tane ayni tarz adamin var 2 tanesine yer acmak icin abuk seyleri 2 senedir yapiyoruz.
    Sneijder geldi adamdan cakma forvet mevkisine cakildi 2 mac gol atti hepiniz mes oldunuz ama asil yapilmasi gereken orta sahaya cekilmesiydi gecen seneden beri söyledil Selcuk ve Sneijder ayni bölgede degismeli oynatacaksin diye oynayamaz degil inter ve Hollandada o bölgede oynuyor.
    Aman Fener, Kopenhag, Real ödleri kopuyor sen 2 forvetle ciktin diye 2 forvet cikiyorsun ama forvetlerin forvet mevkisinnde oynamiyor.
    Oynat Burak yada Drogba tek hucumda adam gelmesin geriye ama 1 tanesini oynat.
    Diger konuda Hamit kazigi gectim Riera, Aydin, Amrabat, Brumo bu adamlar yetersiz defansifida bozuyorlar bu adamlari aldiran yada yollatmayan gene Terim.
    Elinde Engin, Yekta, Ceyhun, Emre colak var kullanmiyorsun hatta dönem dönem macina göre Sabri var.
    451 oynamadigimiz sürece alinacak sonuclar ayarsiz olucak bunun düzelme sansi Sneijder gelsede yok illa kanatlara ben yüklencem diyorsan Melo ve Selcuk yanina Sneijder cekiceksin Sneijder tercih edersen o zaman sag yada sola takviye icin Emre colak yada Engin tercih edeceksin yoksa Brumo, Aydin tarz adamlarla gene o sistemde yüRümez cünkü sneijder umursamaz birisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.