Şimdi Ara

selçuk artık kendine gelir diye umuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dzemaili'nin takıma gelmesiyle Selçuk beyin alternatifinin olduğunu düşünüyorum ve artık inşallah umuyorum ki kendine gelir.Yoksa formasını kaptıracaktır artık herkes formsuz ve yanındakine dahi pas atacak kadar kötü oynadığını gördü.gönlüm artık yedek kalmasından yana.

• Selçuk İnan'ı Xabi Alonso bile kesemez.
  • selçuğu prandelli kesmezse taraftar kendini keser artık.
  • Dzemaili Melo'nun alternatifi yada 3-5-2'nin 3. ortasahası.
  • Alinan libero turk olsaydi belki ama yabanci oldugu icin pek umursayacagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım öyle olur. Çünkü formda bir Selçuk+Dzemaili+Melo ligi domine eder.

• sadece selçukmu ya melo ya sneijder fener maçındada bursa maçındada hiç bir varlık göstermediler .

ama artık bu adamların yedeği var .bence çok çok iyi oldu sadece yekta vardı bunların yerine oynayabilecek .pandev sneijderı keserse hiç şaşırmam . yekta selçuğu cemalde meloyu .

geçen yılda bunlar iyi oynarsa kazandık kötü oynrasa kaybettik.

defansif sorunumuz hiç olmadı aslında asıl sorun osdan kaynaklı takım savunması yetersizliğiydi.beklerin özellikle ebuenin gidip gelmemesi sol bekimizin dönsede ağır kalması sorunların baş nedeniydi.şuan tarık iyi bir çözüm olacaktır ofansif etkinliği fazla olamsada enerjisiyle katkı yapacaktır .

bence gs ın tarık sağ yada solda oynasın bir beke daha ihtiyacı var türk olarak.

oyun formatımız çok çok yanlıştı fener maçında gs kontrayla fw ve def arası 50/60mt oynayabilecek defe sahip fw e sahip ama osya sahip değil. tarık bunun için bir artı daha geniş alanı akldırır ama melo selçuk ve sneijder geniş alanda oynayamaz .hangi ssitemde oynarsa oynasın gs ın takım boyunun kısalması lazım.hücumda defimizin rakip sahada olması lazım beklerimizin bruma vs yi desteklemesi lazım. bu baltayla veyselle olmaz tarık vs gibi dayanıklı hızlı ve dengeli beklerle olur. telles fizik olarak aslında müsait ama güçlü değil.çizgide oynadiği zaman etkili ama içeri katetmeyi beceremiyor. mutlak çizgide kalamsı lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerli statüsü Selçuğu olduğu gibi bir çok yerli futbolcuyu resmen şımarttı
    Ancak unutmayalım ki Selçuk yerli olarak mevkisinin en iyisi. Selçuğun olmadığını farz edelim.
    Yine transfer döneminde alınmasını isteyeceğimiz ilk futbolcu olurdu bu haliyle bile.

Biz yıllardır bizden biri diye Sabriyi , belki birgün bekleneni verir diye Aydın ı , bu sezon olmadı artık seneye diyerek Emre Çolak ı yıllardır bekledik , şanslar verdik
    üçü de bu şansları değerlendiremedi. Sabri yürekten oyunuyla diğerlerinden bir kaç adım önde olsada ; saydığım 3 oyuncuya verilen müsamaanın 3 te 1 ini Selçuğa veremez miyiz?

düzelir
    düzelecek
    düzelmek zorunda...yedek de oturacak yeri gelirse...

adam harcamak en kolayı...biraz daha sabır...
  • Selçuku en azından artık şampiyonlar liginde çekmek zorunda değiliz, bi halt olacağı yok zaten bu heriften bu saatten sonra.
  • Selçuk'u zaten takımdan gönderelim diyen yok. Bazı arkadaşlar bunu yanlış anlıyor. Bu adamlar Galatasaray bünyesinde her zaman yer bulur. Ama formsuz zamanında bile sen kalkar bu adama formayı verirsen, bu adamlar ne kadar oynar ?
    Mesala kendinizi Selçuk'un yedeği olarak düşünün. Selçuk ne kadar kötü oynarsa oynasın, sen ne kadar iyi oynasan da adamı kesemiyorsun, var mı böyle birşey ?
    Formaları dağıtırken adaletli olmak gerekiyor.

Hadi Burak yine en azından istatistik kasmak için veya gol kralı olmak için çabalıyor. Selçuk niye çabalasın ki ? Adam vasat da oynasa ilk 11 de. Şu adamı çek bakayım kenara 5-10 maç dinlendir. Neler oluyor görelim hep beraber.
  • selçuk un sonu fernandes gibi olacak, sahaya atlayıp tekmeyi vuracak yiğit bekleniyor sadece

ayrıca selçuk yedek filan oturmaz, 2 maç oturur 3 maç oturur ondan sonra ya 11in değişmezi ya da kadro dışı kalır
  • Selcuk bitmis bir topcu ve asla duzelmeyecek. 2 senedir her ay su basliklari gormekten biktim.

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum

yedek oturdumu anlar
  • Kendine falan gelmez gitsin yedek otursun artık, 3m alıyor takımı rahat bıraksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk burak O-Y-N-A-Y-A-C-A-K

nasıl bizde selçuk şahin gitmiyorsa onlarda oynayacak.
  • Haklısın ama taraftar selçuğa yetenksiz veya kötü bir oyuncu olduğu için değil sorumluluk almadığı için disiplinli oynamadığı için kızıyor. Allah aşkına kupa maçı ve bursa maçında selçuğun yaptığı pas hatalarını tekrar bi izle sence selçuk gibi bir futbolcu bukadar basit hataları yapar mı? yapar çünkü konsantre değil, disiplinsizlik var, sorumluluk almıyor. Zaten prandelli de hatta mancini de selçuğa bundan mütevellit kızıyordu.

Yoksa selçuk çok kaliteli bir oyuncu.
  • adogs A kullanıcısına yanıt
    O zaman kendine gelene kadar oturur kulübede
  • Selçuk Şahin , Aziz yıldırım torpili ile her yıl kalıyor takımda

farklı konular ikisi..
  • Selçuk artık hiç kendine gelmeyecek gibi geliyor bana, umudum yok açıkçası.

Karakter meselesi, adam mücadele bile etmiyor sahada, formsuz olsa ama elinden geldiği kadar çabalasa koşsa eyvallah; Selçuk formsuz değil, Selçuk OYNAMIYOR.

Bu camia sayesinde bu kadar para ve üne sahip olup da sahada bu umursamazlığı yapabiliyor, gerçekten karakter meselesi. Keşke sözleşmesini uzatmasalardı.
  • bizde onu istiyoruz, keşke bunu geçen sene mancini yapsaydı. ama bu transferler ile prandelli en fazla bir maç daha ilk on bire yazar selçuğu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.