Şimdi Ara

selamlar 3 ekran kartı arasından hangisini tercih etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zotac GTX 260^2 896 MB 448Bit GDDR3 640 lira

-------------------------------------------------------------------------
    Connect3D HD4870 Extreme OverClock Edition, 1024 MB 570 lira

-------------------------------------------------------------------------

SAPPHIRE ATI HD 4870 1GB 256BIT GDDR5 yaklaşık 550 lira

------------------------------------------------------------------------

AMD *2 6000 işlemcim ve fsp 700w power supply var ekran kartını kaliteli oyun oynamak için alacağım gönlümden geçen kart sapphire yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• monitorun kac inc? eger 20-22 inclik bir monitorun varsa ve oyunlari en fazla 1650*1080 oynayacaksan sapphire al derim cunku gtx260 daha cok 1650*1080 cozunurlugun ustende ustunluk saglar. Eger yoksa, ve 1650*1080 senin icin idealse, sapphire 4870 al derim, fiyati hem ucuz hemde cok kaliteli bir kart.
    Q6600 G0 @ 3.2ghz v1.350 w Arctic Cooling Freezer Pro 7 - Asus P5Q Pro - 2*1 Gb OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4670 - Samsung HD103UJ 1TB - Chieftec 450W with Noctua NF-S12 1200 - Samsung 20" 206BW
  • 1280*1024 19' samsung LCD monitörüm var

2 haftadır araştırıyorum ATİ ekonamik görünüyor fakat driver sorunları oluyormuş ve oyunların çoğunun nvidia temelli olduğu söylentileri var çok kararsız kaldım ...
  • arkadaşım eğer biraz daha para verebilirsen 2 tane hd 4850 al ve cf yap anakartın destekliyorsa bunu kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Eğer öyle değilse size sap. hd 4870 toxic modelini öneririm. Gtx 260 a okadar para vermeye değmez.

Battlefield 3 [JNG]harece66_TR
    Battlefield 4 [JNG]harece66_TR
  • Ben iki ay connect3d kullandım süper bir kart.sapphire'i bilmiyorum ama connect3d'yi şiddetle tavsiye ederim.

hatta connectin sıfırını nerede bulabildiğinizi de merak ettim...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 16 Ocak 2009; 23:35:43 >
  • tabiki atilerden birini seçmeni öneririm,özelliklede sapphire bu sorduklarının arasında, hem daha performanslı hemde daha yeni teknoloji,ilerde lcd tv ye bağlamak istersen ati ler direk ve doğal hdmi destekli,sesi ve görüntüyü tek kabloda aktarırsın

not: nereden araştırdın bilmiyorum ama atileri daha ucuza bulacağın yerler var 500 liraya alırsın araştır bak gtx260 gibi ölü bir kartada o parayı sakın verme

Orjinalden alıntı: CoreXXX

tabiki atilerden birini seçmeni öneririm,özelliklede sapphire bu sorduklarının arasında, hem daha performanslı hemde daha yeni teknoloji,ilerde lcd tv ye bağlamak istersen ati ler direk ve doğal hdmi destekli,sesi ve görüntüyü tek kabloda aktarırsın

not: nereden araştırdın bilmiyorum ama atileri daha ucuza bulacağın yerler var 500 liraya alırsın araştır bak gtx260 gibi ölü bir kartada o parayı sakın verme

yaw aslında bende bişey soracaktım.Sapphire'le ilgili forumda bir sürü şikayet okudum genelde sıcaklık ve bios ile alakalı idi.Bende şu sıralar ekran kartı alacağım ama bende sapphire güvenemiyorum işin açıkcası.Bu 1gb modelde sorun yaşayan varmıdır acaba.
  • connect3d tabikide özel soğutucusu ve o.c olması sapphireyi geride bırakıyor

Orjinalden alıntı: burak.82

monitorun kac inc? eger 20-22 inclik bir monitorun varsa ve oyunlari en fazla 1650*1080 oynayacaksan sapphire al derim cunku gtx260 daha cok 1650*1080 cozunurlugun ustende ustunluk saglar. Eger yoksa, ve 1650*1080 senin icin idealse, sapphire 4870 al derim, fiyati hem ucuz hemde cok kaliteli bir kart.

1650x1080 diye bir çözünürlük yok hiç bir monitörde,22" lerde 1680x1050 var bide 22"ve 24" lerde 1920x1080 var sanırım ikisini karıştırdın ,ayrıca çöünürlük yükseldikce ve aa af açılınca atiler daha fazla performans veriyor

Orjinalden alıntı: sky27

Ben iki ay connect3d kullandım süper bir kart.sapphire'i bilmiyorum ama connect3d'yi şiddetle tavsiye ederim.

hatta connectin sıfırını nerede bulabildiğinizi de merak ettim...!

sıfırı nova bilgisayar stoklarında görünüyor ..

bilgileriniz için teşekkürler

Orjinalden alıntı: sky27

quote:

Orjinalden alıntı: CoreXXX

tabiki atilerden birini seçmeni öneririm,özelliklede sapphire bu sorduklarının arasında, hem daha performanslı hemde daha yeni teknoloji,ilerde lcd tv ye bağlamak istersen ati ler direk ve doğal hdmi destekli,sesi ve görüntüyü tek kabloda aktarırsın

yaw aslında bende bişey soracaktım.Sapphire'le ilgili forumda bir sürü şikayet okudum genelde sıcaklık ve bios ile alakalı idi.Bende şu sıralar ekran kartı alacağım ama bende sapphire güvenemiyorum işin açıkcası.Bu 1gb modelde sorun yaşayan varmıdır acaba.

arkadaş sapphire ve connect3d sorduğu için konuyu dağıtmak istemedim,aslında sapphire güzel pcb ve kaliteli komponent üreten bir firma ve genelde sorunsuz kartlar,ancak atiyi en güzel kart şekline sokan firma HIS,gerçekden tam bir ati üreticisi,illa ICQ serilerine gerek yok standart üretimide gayet güzel,ama inanın sapphireyi,gecubeyi msi gigabyte yi gönül rahatlığıyla alabilirisiniz,ama connect firması özellikle alt sınıf kartları çok kalitesiz üretiyor o yüzden o firmaya bende bir önyargı oluştu,,asus alın demiyorum çünkü asus naparsa yapsın aynı kartı yüzde 20 fazlaya satıyor daha doğrusu isim parası koyuyor üstüne:)) bide ülkemize gelmeyen diamond var,kartları çok güzel ama ülkemize ithal eden yok,şu yeni nvidiadan ayrılan firmaların kartlarınıda merak ediyorum doğrusu elime geçmedi ama

• 3 ü arasında en en hızlısı SAPPHIRE toxic ATI HD 4870 1GB 256BIT GDDR5 yaklaşık 550 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1a1a1fs -- 17 Ocak 2009; 12:34:24 >

anakartım MSI K9VGM-V ile DDR5 ekran kartı uyum sorunu olur mu?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.