Muharrem İnce vatan millet devlet ülke sevgisinden şüphe etmediğim birisi. Söylemlerinide çoğu zaman beğenirim. Onun gibi isimlere muhalefette ihtiyaç var kanımca. ( Özgür Özel CHP'ye geri çağırsa büyük artık katabilir partiye.) Lakin KK'nin genel başkan olduğu bir partide GEL BAKALIM MUHARREM DİYE çağırdığı bir adaya oy flan vermezdim. Ayrıca dünya görüşü olarakta bana çok uzak Muharrem İnce'nin söylemleri. Benim dünya görüşüm Ali Babacan ayarında. ( CHP ile yol yürümese onların listesinden girmese oyumu alabilecek bir ayarda olabilirdi belki. ) Not: Sİzin gibiler halen neden Suriye'de Türk askeri onun bile farkında değil. Bizim ülkede kim neden darbe girişimi yaptı nedne ekonomik saldırılar yapıldı hiç birini bilmiyorsunuz. Ezbere Erdoğan nefreti ile salla salla yaz yapıyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Kasım 2023; 3:54:53 > |
Selahattin demirtaş'a selam göndermek (2. sayfa)

-
-
Amaç akp ye yönlendirmek.
Hepsi aynı yerin kuklaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişiklik için Bok değil de kaka diyebiliriz.
-
ulan madem öyle Muharrem İnceye oy verdiniz mi ? yok. aldığı oy ortada.
ben diyorum ya CHP nin başına H.z Muhammet i getir genel başkan yap sizler yine bir kulp bulup eleştirirsiniz. yoksa saçı uzun,yok teni kara yok bilmem ne dersiniz.
ömrü hayatında sol bir partiye oy vermemiş yobazlar gelip bizi eleştirme hakkı,yetkisi haddi yoktur.
siz gidin çürümüş yolsuzluklarla kokuşmuş sağ partilerin içinde olanları eleştirin. gidin oy verdiğiniz partiyi eleştirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 6 Kasım 2023; 9:11:31 > -
Aman be tutturmuşunuz kaliteli muhalefet.
Lan kaliteli mıhalefeti size 10 sene önce yaptık, fetö dedik siz Fetullah efendi dedimiz. Daha ne.
Omo kolotolü muholofot yoğ.
İyi madem grlecekten konuşalım.
Mülteciler bize sorun olacak. Kayıtsız insan dolu ülke. Sınırdan yürüyerek istanbula kadar geliyor. 5sene sonra bunlada omo kaliteli muhalefet yok dersin. Hadi buna da de bişe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlber ortaylı boşuna demiyor bunlar artık Atatürk'ün partisi değil diye. Fatih altaylıda aynı şeyi söylüyor, birçok insanda böyle söylüyor. Gidende aynı gelende. Adam akıllı bir muhalefet lazım bize...
-
bu ülkede 40 tane parti var hiç birini beğenmiyorsanız sizde bir yamukluk var demektir.
-
Aynen kanka biz bilmiyoruz büyük resmi, siz görüyorsunuz oturduğunuz yerden. Suriye sınırında 1 sene uzun dönem askerlik yaptım. Ayda 4 kere devriye-görev için Suriye'deki yerlere girip çıktım. Askerlerin-rütbelilerin içinde kimse orada olmak istemiyor. Bazı Uzman Çavuşlar yüksek maaş veriyorlar diye gitmek istiyor arada. Onun dışında hep tecrübesiz Sözleşmeli Erler gönderiliyor. Orada bir savaş yok, sadece üslerde 3-6 ay görev yapıyor askerler boşu boşuna.
(İdlib saldırısı: 33 Türk askeri hayatını kaybetti, Suriye'deki hedefler vuruldu)
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise "Önceden Rusya Federasyonu'nun sahadaki yetkilileriyle koordine edilmesine rağmen bu saldırı gerçekleştirilmiş; ilk atışa müteakip bir kez daha uyarı yapılmasına rağmen bir saldırı daha gerçekleştirilmiştir. Bu saldırılarda ambulanslar dahi vurulmuştur" dedi.
Sen oturduğun yerden güvenlik koridoru yalanına inanıyor olabilirsin ama orada Türk genci sizin yüzünüzden boşu boşuna ölüyor sadece.
Bu sınır ötesi operasyonun tek iyi bir yanı var. O da savunma sanayinin silahlarını gerçek sahada test etme imkanı doğuyor.
Halen ekonomik saldırı kısmına inanıyor olman bile rezillik. Bu ülkeye en büyük ekonomik saldırıyı baştaki arkadaş yapıyor. Her açıklamasında yıllarca dövizi ve borsayı bilerek ve isteyerek manipüle ediyor.
-
git zafer partisine,iyi partiye oy ver o avit sana ne CHP denki meseleden biz sizin yaptıklarınıza ses ediyor muyuz? yok o halde siz de artık başka partilerin işlerine maydanoz olmayın.
meymiş onu nşye söylemiş miş bunu niye söylemiş miş eğer çok biliyorsanız buyrun kendiniz parti kurun.
CHP den zafer partisi gibi olmayı beklemek saçmalıktır. zafer partisi gibi ırçlılık yapalım hiç kkimseye selam göndermeyelim %10 oy alalım bu mudur?
iyi parti madem çok iyi partiyse politikaları çok doğruysa CHP yi geçer ana muhalefet onlar olurdu.
iyi partililerin amacı zaten KK başta dursun chp iyice enkaza dönsün biz de chp nin enkazına konalım yağmma edelim düşüncesindeydiler.
-
13 yıldır akp karşısında oradan gelen oylar bir işe yaramadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 6 Kasım 2023; 15:51:14 >
genelbaşkan seçilmek için gerekliydi. + İBB yi kazanmak için de gerekli.
-
Kafaya bak onlar yaptıysa bizde yaparız kafası.
Anlamadım tam olarak ne demek istediğini.
-
Az önce Murat Bakan: Özel'in Demirtaş'a gönderdiği o selam aslında kişiye özel bir selam değil, hukukun üstünlüğüne, bağımsız yargıya bir selamdı...anlamına gelen bir ifade kullandı. Al burdan yak bir de şimdi.
Durup dururken polemik ve malzeme alanı açıyorlar malum partiye yine.
Verecekti tabii çoğu kişi. Chp bu yüzden kaybetti. Yoksa %55’e, 45 filan alırdı rahat. Ülkede onbinlerce şehit var. Bunların ailesi, akrabası var. Az mantığını çalıştır. O soruyu kendine sor, ağzı ile kuş tutsa verir miydin akp’ye oy? Vermezdin. İnsanlar senin gibi tek taraflı değil. Yine bir nane olmaz chp’den izleyin. O da gitmesi lazımdı o da biliyordu. Uşağını seçtirdi. İkinci oy verilmesine geçilirken kk destekçileri salondan erken gitmiş 😅😂🥸
Anlaşılan kongrede Selo'ya ve Kavala'ya selam vermeden seçim kazanılamıyor. Umarım Özgür özel KK gibi her konuşmasında bu iki isme selam yollamaz. Kimin umurunda Selo ve Kavala. Canları cehenneme.
-
Bu mantık yüzünden işte yüzde 20 lerde geziyor muhalefet. KENDİNİZİ MAHKUM EDİYORSUNUZ HDP'ye veya KAVALAYI savunanlara.
Yıllar yıllar önce Ecevit Ne güzel söylemiş. ( Ama şu Ecevit ayarında yerli milli kaliteli bir muhalefet veya CHP'li göremiyoruz. )
Emre Çetin İzletiyoutube
CHP Genel Başkanlığı da yapmış olan Bülent ECEVİT'in sözleri. Şahsen ben Selahattin Demirtaş veya başkalarının içeriden çıkması veya içeri girmesiyle ilgilenmiyorum. İktidar içeride tutuyorum, muhalefet çıkaracağım derse bir sorun vardır. Ben; Türkiye'de özgür ve adil bir yargı istiyorum. Gerçek adalet istiyorum. Kimin içeri girip kimin dışarı çıkacağına yargının karar vermesini istiyorum. CHP'nin popülizminden rahatsızım. İktidardan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum. Oy uğuruna söylenenlere, yapılanlara bakınız. Ayıp ya!https://www.youtube.com/shorts/XZlrT9S-YzY -
Bu soruyu sormaya bile gerek yok, bunlar fetoyle kol kola gezenlerle, megri megri bagiranlarla ahbap dost iliskisindeydi... oy vermek en basit kismi, ne istedilerse her iki terorist grubua verdiler kendi elleriyle. Bunlardan durustluk, seref bekleme.
Bu söylem oy için yapılan bir söylem değil.
Oy için yapılsaydı CHP kurultayında değil diyarbakır mitinginde falan yapılırdı.
Ortada hukuksuzluk varsa kime yapıldığı önemli değil hukuksuzluğa karşı olunması gerekir.
milliyetçi , sosyalist , muhafazakar farketmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X