Şimdi Ara

Sela okunurken Hüzünlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iman belırtısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iman power
  • Sabah ezanında da hüzünleniyorsundur sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂😂😂

• Bende sesizleşiyorum o anki maneviyattan herhalde bide okuyan hocaylada alakalı makam bilmeyen bi hoca okuyorsa pekte öyle bir duygu değişimi söz konusu değil.
  • Güzel bir şey bu evet. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaza Getirici Şarkılar
    16 yıl önce açıldı
    İstiklal Marşı ayakta dinlenir
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende de oluyor.
  • Dinle aram iyi değil fakat banada oluyor zamanı gelince benim de öleceğimi hatırlatıyor...

• normal biseydir.. kulturumuz boyle ogretmistir.. ayrica sabah ezanlarindan cok korkarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Sadece bende mi oluyor

Üstadım bende de oluyor. Bir gün annemin, babamın da selası verilecek diye üzülüyorum. Çoğu zaman gözlerim doluyo o zaman bi de tam tersini düşünüyorum.

Okunan sela benim sela 'm olsa diye... İşte o zaman yüzüm gülüyo kardeşim. Düşünsene; her şey gitmiş. Tabutun içindesin. Tabutunun başında ağlıyorlar. Rabbine kavuşuyorsun. Peygamber Efendimizi görmeye gidiyorsun. Ölen akrabalarına kavuşuyorsun.

Ha bi de bunun hesap kısmı var tabi. O apayrı bir konu. Allah hesabını veremeyeceğimiz hiçbir günahı işletmesin bize kurban olduğum.
  • Nihavent Makamı ile okunduğu için sesi de güzelse okuyan kişinin hüzünlendirir.
    Aynı şey sabah ezanı içinde geçerli, onun makamı da sabadır.
  • Neylersin ölüm herkesin başında
    Uyudun uyanamadın olacak
    Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
    Bir namazlık saltanatın olacak
    Taht misali o musalla taşında.

• artık sela okunurken üzülmüyorum kuzenim şehit oldu, amcam vurularak öldürüldü,dedem şu an yoğun bakımda yatıyor ölücek büyük ihtimalle bunların hepsi 2 senede oldu.Artık inancım yok,inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEŞİKTAŞLIGENÇ57 -- 20 Ağustos 2015; 17:14:22 >
  • ben ateistim ama ezan felan okunurken bi tuhaf oluyorum moralım bozuluyor hüzünleniyorum
  • sen vurursun bela okurlar ben vururum sela okurlar

• akşam ezanı hariç hepsinde hüzünlenirim ben :(
  • Sela degilde ozellikle hele Ramazansa sabah ezanlarinda aglamisligim vardir.Arkadaslarla teravihe gidip sabah namazina kadar takilmak ordan camiye gecmek harika oluyor.Ramazanin buyusu hicbir ayda yok.Insallah bu bozulmaz da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.