Şimdi Ara

Sel hasarli araclar hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.sel hasarli 2015 model style paket 1.6 benzinli 6000 kmdeki ford focusu sigorta satiyor.fiyat 29000 tl.tabi arac icin onemli kisileri tanidik vasitasiyla araya koyduk en fazla bu fiyata inebiliyorlar.
    1)sel hasarli arac alinir mi?
    2)neye dikkat edilmelidir?yani motor degusmeli mi yoksa elektronik sistem arac soyularak bastan mi yapilmali?
    3)fiyat ne olmali
    4)bu araclar bas agritir mi? Ilgilenen bilen bilgili donanimhaber uyelerinden tavsiyeler bekliyorum.tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 29 Eylül 2015; 22:44:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu bende merak ediyorum, takip.

ayrıca bu sigortanın sattığı arabalara nasıl ulaşıyorsunuz hocam ?
  • bak arkadasim sel hasarli alip modelli okacagina paranin yettigi kadariyla yetinebilecegin temiz ama modeli dusuk bir arac al.....kendimde otomotiv sektorundeyim alacagin arac saatli bomba ne zaman nerde nasil ariza cikartip yolda birakacagini kestiremessin aracin butun elektronigini cikartip temizlemek yeterince zahmetli olsada kesin cozum degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memlekette bu kadar bu işle uğraşan onca çakallığını bilen her türlü fırıldağı dönderecek adamlar sence neden bulaşmıyorlar bu tür araçlara bi düşün sonra kendin karar ver alıp almayacağına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

bunu bende merak ediyorum, takip.

ayrıca bu sigortanın sattığı arabalara nasıl ulaşıyorsunuz hocam ?

Hocam ben ulasmiyorum akrabamiz senelerdir sigortaci acikcasi arac denk geldi o da bana soyledi ben de buraya sordum dusunmek istedim yoksa ben de anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

memlekette bu kadar bu işle uğraşan onca çakallığını bilen her türlü fırıldağı dönderecek adamlar sence neden bulaşmıyorlar bu tür araçlara bi düşün sonra kendin karar ver alıp almayacağına..

Soruyorum fikir olusturuyorum hocam zaten konu acmamin sebebi bu tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

bak arkadasim sel hasarli alip modelli okacagina paranin yettigi kadariyla yetinebilecegin temiz ama modeli dusuk bir arac al.....kendimde otomotiv sektorundeyim alacagin arac saatli bomba ne zaman nerde nasil ariza cikartip yolda birakacagini kestiremessin aracin butun elektronigini cikartip temizlemek yeterince zahmetli olsada kesin cozum degil

Zaten sunu da merak ediyorum.sel hasarli olup araclar kesin ariza veriyor mu?yoksa sans mi?belki de senelerdir boyle bir arac alip sorunsuz binenler var.ya da sanayiden cikamayanlar.tecrubeleri de merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Motoru degisen arac alinir mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bende sorunuza fikir beyan ettim alın almayın bile demedim şu pencereden de bir bakın dedim..
    elbette anlamadığımız yada yardım amaçlı konu açmak kadar doğal bişey yok.. ama az para değil iyi araştırın..
  • Selli veya yanmis arac almazdim ben olsam. Arkadaslarin dedigi gibi duzen tutmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

tamam hocam bende sorunuza fikir beyan ettim alın almayın bile demedim şu pencereden de bir bakın dedim..
    elbette anlamadığımız yada yardım amaçlı konu açmak kadar doğal bişey yok.. ama az para değil iyi araştırın..

Yok hocam yanlis anlamadim sizi. tesekkurler fikrinizi paylastiniz benim de fikrimi sekillendirdiniz.haklilik payiniz mevcut.

• bizim bi arkadaş aldı, 1 ay sonra geri sattı, içindeki kokudan kurtulamadı.
    onun dışında bi sorun yoktu.

.
  • bir laf vardır avradın çok koca görmüşüynen arabanın sel görmüşünden hayır gelmez diye.Biizm arkadaş böyle sel hasarlı ama hatasız bir araç aldı.Bıktı arızasından sattı kurtuldu...Özellikle suyun değdiği elektronik parçalar oksitleniyor çok sıkıntı yaratıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one man one engine -- 29 Eylül 2015; 23:19:56 >
  • su ve elektirik.birbirine çok zıt şeyler.Yolda giderken bir bakmışsınız çat herşey sustu.değmez.sel hasarlı araçların yeri hurdalık veya geri dönüşüm.kullanılması pek doğru değil.
  • tüm döşeme koltuklar sökülecek elektrik tesisadı elden geçek motor aksamı motor elektroniğine bakılacak vs.. Liste uzayıp gider. Bakımlar ve temizlikten sonra adam olabilir ama sonrasında sorunsuz olacagının garantisi yok birde araç pert kayıtlı olacak satılması güç olur.

• Korozyon giren metal scrap edilir normalde, ancak o araçlarda ne gibi işlemler uygulandığından emin olamayacaksınız. zaten otomobiller kullan at araçlar gibi üretiliyor, oksitlenmenin yavaştan başladığı bir metal yığınının mezarınız olmasını istemiyorsanız, uzak durmak gerekli :)
  • Elektronik tabirini kullandığınız tüm parçalar risk altında.
    Cam açma düşmesinden Araç beynine, oradan Araç içindeki klima kumandalarina, Sigorta paneli ve çevresindeki tüm kablolara kadar.. .

Fiyat çok uygun geldi bana ama bu işin sıkıntısı tam bir kumar. Alıp sıkıntı yaşamama şansınız varken 120 ile giderken bir kaç ışık yanıp arıza vermesi olası...

İyi bir ekip ile bu iş olur. Nasıl mı? Aracı komple dağıtıp, tüm parçalara bakim - temizlik yapıp geri toplayacaksiniz.

Kolay gelsin.

• Arkadaslar herkese degerli yorumlariniz icin ayriyetten tesekkur ederim.sanirim cikardigim sonuc sel hasarli araclarin cok riskli oldugudur.eger daha tecrubesi olanlar varsa paylasirlarsa sevinirim.iyi forumlar

• elektromekanik parçalar sorun yaratabilir hocam, zamanla oksitlenme yapar umarım bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

elektromekanik parçalar sorun yaratabilir hocam, zamanla oksitlenme yapar umarım bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız.

Zaten fikir aşamasındayız hocam.kesinleşmiş bir şey yok ama siz dahil hemen hemen herkes olumsuz yorum yaptı.benim de fikrim olumsuz duruyor.

• Sel görmüş aracı sanayideki ustalar bile tavsiye etmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.