< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 7 Mart 2018; 21:58:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Seküler yaşama en çok saygısı olan il/ilçe sizce hangisi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 7 Mart 2018; 21:58:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu söylediklerini kapalı alanda,en azından kendi evinde yaparsan 81 ilde uygun esasında...
|
arkadaş şöyle konular açıp durmayın.bakın cidden söylüyorum böyle konuların ve reklamların getirisinden çok götürüsü oluyor.ben antalya'da yaşıyorum.herkes antalya denince tatil cenneti,deniz-kum-rus turist üçlüsü,sıcak havası,partiler falan filan diye duymuştur gerek televizyondan gerek insanlardan.bunu duyan duymayan nerde barzo-hödük varsa akın akın doluştu.şehrin benliği zamanla yavaş yavaş kayboldu.daha kötü olamaz derken bu seferde bu sözleri,reklamları duyan suriler dolmaya başladı.şehirde temiz TÜRKÇE konuşan kalmadı.bunu bu tarz açılan her konuya yazıyorum.şehriniz güzelse bırakın size güzel kalsın.
|
Kardeş ister evli ol ister bekar ol ben sokakta hardcore sevişen kişileri İstemiyorum evmi yok otelmi yok memlekette la? En azından git çadır al 30tl ye orda seviş
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 7 Mart 2018; 23:23:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic Power -- 8 Mart 2018; 0:23:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Kadir -- 8 Mart 2018; 0:27:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Mart 2018; 2:13:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |