Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
26.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Valla sag bilegim incindi bugun. araliksiz 3 saat civari denedim. En son su ressurrectedi yenileyen kundakta bebek itemi var onu falan bastim iki sefer dirildim de gecebildim ilk fazi. Guzel deflect yapiyorum onda problem yok da mikirilerde elim ayagima dolaniyor hala. o da su sebepten, bazen savurma hareketi yapiyor ben orada ziplamam gerekirken mikiri yapiyorum mesela, ya da tam tersi saplama yapiyorsa mikiri yapacagim yerde zipliyorum falan. yalniz bundan bagimsiz olarak cok cok hizli hareket ediyor. Bazen kacayim pot basayim diyorum mesela saliseler icinde yanima teleport oluyor sanki onca mesafeyi ucarak aliyor resmen.


    Bu bossun olayi savunma degil saldiri diyorlar. İki vur bir deflet yap demisler misal. Ya kesilir kesilmeye biri 12 saatte kestim demis mesela da, oynarken gamepadi falan kirmaktan korkuyorum.  


    Mini bosslari ve hatred of demoni halledecegim. Mini boss dedigim headlesslar falan kaldi onlarin da gokan spiritfall verenini kestim bugun. Can tohumu veren fazla kalmadi sanirim Emin'in tam cozum videosuna bakayim bir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkinci üçüncü fazda hepten yandın demektir  Oralarda çok agresifleşiyor ve saldırı paterni çok değişiyor. İşin zor 


    Önce şu kalan ufak bossları temizleyip can seviyeni yükselt. Sonra Hatred of demonu indir. O da baya zorluyor haberin olsun.


    Sona Ishini bırak. Ona da artık allah ne verdiyse dalacaksın. Divine confetti, kırmızı şekerlerden falan kullan kapışırken

  • oyun çok güzel ama niye bu kadar zor anlamak güç. delirtecek cinsten gerçekten oyunu bıraktırır adama...

  • Sinirli bir insan degilim ancak oyunu oynarken bir adet mouse bir adet de modem kırdım alkolün de etkisiyle   Helali hoş olsun bu oyuna. Her bosstan sonra elim ayagım titriyordu heyecandan. Bossları yendikten sonra sanki hayatın anlamını bulmuş gibi bir his yaşıyordum. 90'lardan beri oyun oynarım, bu oyunu bitirdigimde yaşadıgım hazzı hiçbir oyun veremedi. Hele o son boss... From Software bu oyunun dövüş sisteminin patentini alması lazım o derecede. Oyun her anlamıyla sanat eseri. Zor oyunlara gelemeyen hiç boşuna denemesin. Elden Ring'de Malenia'yı bile 5. denemede kesmiş biri olarak diyorum bu oyunun zorlugu mantık sınırlarını zorlar derecede.


    Not: Oyunu full klavye/mouse ile bitirdigimi de ekleyeyim.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Eylül 2023; 1:23:1 >





  • 2 haftadır akşamları işten geldiğimde iki üç sefer Sword Saint Isshin deneyip kesemiyor ve çıkıyorum. Ritüel oldu benim için. Allah'ın cezası oyun. Yalnız bu ne estetiktir arkadaş tablo gibi her saniyesi. 48 saat oynamışım ve arada saç baş yoldursa ve final bossunu henüz kesememiş olsam da tecrübe edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dark Souls oyunlarını falan beşe katlar. Öyle gideyim grind yapayım ya da yanıma adam çağırayım yok. Benim gibi beceriksizseniz öööyle kalıyor boss kesemiyorsunuz. Şu Hatred Demon'u kesip +1 attack power alsam, bir tane de miniboss kesebilsem oradan da postur ve can bonusu alabilsem belki bir tık kolaylaşacak ama yok abi. Zaten o Hatred Demon'u Souls oyunlarının ne kadar salak saçma yapıda olduğunu göstermek için ironi amaçlı koymuşlar bence. Bizim yirmi otuz katı boyutumuzda bir bossla kör dövüşü gibi ayaklarının altında oradan oraya kaçışarak kapışmak zerre kadar keyifli değilmiş. Kılıç düellosunun tatminkar yapısından sonra iyice ayyuka çıkıyor bu durum.


    Demon's Souls Remake girdim geçen gün zerre kadar açmadı. Umudum Bloodborne'da. O oyun için de From Software'in en iyisi diyen çok kişi var. Gerçi o iki oyuna adamakıllı girişmem yıl sonunu bulabilir. Belki o zamana Isshin de kesebilirim. 





  • Oyun çok güzel olmasına rağmen ilerledikçe aşırı zorlaşmaya ve saç baş yoldurmaya başladı sinirlenip sildim sonra biraz araştırdım ve bir mod buldum oyuna denge hasarı getiren siz düşmana nasıl hasar veriyorsaniz aynısını size işliyor.

    Yani düşman canınızın yüzde 60 kadarını götürmeyecek yüzde 20 kadarını düşürecek bu şekilde bir saat kadar oynadım aldığım keyif ikiye katlandı yeni başlayan acemi souls oyuncusu olarak beni daha da içine çekti daha oynanabilir oldu en azından souls mantığını anlayana ve parry sistemini çözene kadar bu şekilde oyniyicam işkence olacağına zevkli olsun kafi bu da linki


    https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/522?tab=description



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 3 Ekim 2023; 7:31:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyunu aldığımdan beri başlamak için şevk bekliyorum fakat olmuyor. Zor oyunları severim, hatta oynadığım oyunları PermaDeath yok ise en zorda oynamayı severim. Aslında sorunum daha önce Souls veya Souls-Like bir oyun oynamamış olmam. Ama Sekiro'nun dünyası kendine çekiyor beni ve deneyimlemek istiyorum. Başladığım oyunu da elzem olmadığı sürece bitirmeden bırakmam ama ikilemde kaldım. 

  • Hayırlısı ile başladım oyuna. Daha Generaller de zorlanıyorum, Bosslar da düşünemiyorum bile.  Protez kolu aldıktan sonra biraz ilerledim, ilk miniboss da takıldım biraz. Üst üste öldükten sonra protez kolu aldığımız noktadan başlattı oyun bu kez. Sürekli ölünce XP kaybetmek dışında bir dezavantaj var mı.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Topladığın paranın yarısı gidiyor bir de ölünce.

  • Bugün Ogre - ondan sonra gelen General Tenzen - birde Atlı Gyoubu başkanı kestim. En zorlandığım General oldu. Hala mekanikleri çözmeye çalışıyorum, ilk Souls-Like oyunum olarak kan kusturuyor şimdilik.. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    kötü haber: sekiro souls oyunu değil aslında yani dark souls serisine yada elden ring'e geçerseniz bambaşka ve yepyeni mekaniklere alışmanız gerekecek 


    iyi haber: başlangıçta alışması en zor from software oyunu sekiro.


    iyi eğlenceler, bol ölümler 

  • darth hede kullanıcısına yanıt

    Bloodborne dışındakiler pek ilgimi çekmiyor açıkçası hocam. O da anca PC gelirse oynarım. Bir ihtimal Elden Ring var fakat o da hantal geliyor oynanışı diğer Souls oyunları gibi. Teşekkür ederim, zorluğu severim fakat bol bol ölmeyi sevmem. İkilemdeyim. 

    Önceki mesajımda yazmayı unutmuşum, FPS unlocker yapmayı düşünüyorum fakat Stutter yapmasından çekiniyorum. Deneyenler oldu mu. 144 hz monitörüm var.

  • Dün biraz uğraştıktan sonra Lady Butterfly'ı kestim. Şimdi merak ettiğim bir konu var. Ana ilerleyişimizde karşımıza çıkan Boss'lar var, birde yan yollara giderek ulaştığımız Boss'lar var. Bunlar Miniboss olarak geçiyor fakat yine de kan alıyorlar gördüğüm kadarıyla.  Merak ettiğim kısım Lady Butterfly mesela hangi kategoride geçiyor. Açıkçası geçerken gözüme takılmasa

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    flashback yaptığımız göreve ve haritaya gitmeyebilirdim şimdiye kadar.

    Yani Bossları kaçırma şansımız da var gördüğüm kadarıyla. 





  • Serinin en kolay oyunu bu block ve deflecte alışmak gerekiyor sadece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi çıldıracağım. Beş ay sonra yeniden girdim final bossu için. Ya lanet gitsin. Ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Ayak parmaklarım birbirine kenetlendi gerilmekten. Bu kadar zor olmak zorunda mı? Neyi yanlış yapıyorum abi ben. En ufak hatada cezalandırılır mı bir insan. Nerden girdim allahın cezası oyuna unutmuştum ne güzel. Final bossunu öldürmeyince de oyunu bitirmiş gibi olmuyorum. 50 saat harcadığım oyunun sonucu bu olmamalıydı. Hani multimilyoner olsam çoktan gamepadi de monitörü de paramparça etmiştim. Üçüncü faza geçebiliyorum bu arada. Şu prostetikleri ve diğer itemleri de kullanmıyorum sadece deflect ile çözmeye çalışıyorum. Emin şemsiye kullanıyor ikinci fazda ama onun şemsiye bende açık değil. Oyunu da unutmuşum nasıl açabileceğimi bilmiyorum.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Şemsiyeyi bi satıcıdan satın alıyorsunuz ama muhtemelen o satıcı ölmüştür çünkü oyun da öyle bir olay var belli zaman geçtikten sonra bazı npcler ölmüş oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Semsiye var da Emindeki upgradei acmamisim. Ucuncu faza hasarsiz girebiliriyorum bakalim neler olacak. Acayip sinir ve hirs yaptim.


    İlk defa son faza geçtim. Bu yıldırımları nasıl yansıtıyorduk zıplamam mı lazımdı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Şubat 2024; 18:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Evet doğru zamanda zıplayıp saldırı tuşuna basmalısınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben alıştım gibi. Ashina Castle'da en son

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    babamızı kestim. O biraz uğraştırdı.

    Onun dışında Headless'leri temizledim çözünce mekanikleri. Son haritaya geçtim, grafikler ne kadar kötü olsa da Sanat Tasarımı çok iyi oyunun. Hayran kaldığım yerler oldu özellikle son haritada. 

  • İşte en sevmediğim mevzulara geldim. Farklı sonlar var, Eyvallah bunda sorun yok. Fakat ilerlediğim yolda da Boss'ları kaçırmak istemiyorum.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Divine Dragon'u kestikten sonra Fathers Bell'i alamıyormuşuz. O kadar da arada gidip konuştum, içki buldukça verdim vs.

    Sinir oldum bu duruma. Diğer sonlara giden Bosslar için NG+ yapacaktım, o yüzden oyunu silmeyecektim bitirince fakat hevesim kaçtı böyle.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.