Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
61
Favori
177.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XP Farming

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu sekiro oyununa lanet olsun...dellendim ahali icimi dokmem lazim...pislik oyun....yahu oldukten sonra 2 km geriden baslatip hepsini bir daha oldurterek bizi veremmi etmek istiyon....bu bosslara 15m kilic verenin de.......

ohhh beeee...

• Purification sonu için gerekli boss savaşını da uzun uğraşlar sonucu kazandık.
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsAd

Bana kalırsa oyunda ki en zor ikinci boss doğru dürüst thrust yapmıyor dolayısıyla posture doldurmak çok zor ve felaket atakları var.
    Bu arada Platinum için bir Shura sonu kaldı diyebilirim birde lanet yetenek ağacı kupası var bu tarz grind tarzı şeyler adamı direk soğutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 30 Mart 2019; 6:13:28 >

• burada artistlik yapan birisi vardı geçmiş mesajlarda okudum .. yok refleksleriniz iyi değil, yok yetenek düşmanısınız falan diye..
    ben genichiroyu 7. denememde aldım ... bunu 3. sefer de alabilirdim. reflekslerim çok sağlam yaşıma göre

oyunda bir gecikme var ..komut sisteminde gecikme, anında algılamıyor. bu belki oyunla alakalıdır ya da benim tv ile ya da konsol ile bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

burada artistlik yapan birisi vardı geçmiş mesajlarda okudum .. yok refleksleriniz iyi değil, yok yetenek düşmanısınız falan diye..
    ben genichiroyu 7. denememde aldım ... bunu 3. sefer de alabilirdim. reflekslerim çok sağlam yaşıma göre

oyunda bir gecikme var ..komut sisteminde gecikme, anında algılamıyor. bu belki oyunla alakalıdır ya da benim tv ile ya da konsol ile bilemiyorum.
    Gecikme falan yok insan hızında kılıcıyla vuruyo yani 0.0001 saniyede kılıçla vurmasını bekleyemezsin karakterin.
  • Oyunu bitirdim. Başıma bir şey gelmeyecek ise, oynarken çok zevk aldığım God Of War'dan dahi daha çok hoşuma gitti. Souls oyunlarını oynamamıştım, kıyas edemeyeceğim. Fakat oynadığım hiçbir oyun, Boss Fightları konusunda yanına yaklaşamaz.
    Sanat eseri, her yerinden detay akan efsane bir oyun deneyimi yaşattı bana.

Spoiler başlığı açılabilir aslında. Bitirenlerin konuya daha iyi hakim olabilmesi ve de kaçırdıkları bir yer varsa bilgilenebilmesi adına yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 30 Mart 2019; 7:17:30 >
  • QbLaY!!! kullanıcısına yanıt
    Oyunun zorluğuyla ilgili birkaç şey söyler misin?

• MustafaKursadTR kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 30 Mart 2019; 11:33:9 >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Var öyle acayipler bloodborne û da birisi guitar hero gitarıyla oynayarak bitirmişti

• QbLaY!!! kullanıcısına yanıt
    300 liraya değer mi peki ve kaç saatte bitirdiniz

• ya bu mini bosslar normal bosslardan bir tek bana mı daha zor geliyor??
  • Genichiro karsilastigim en kolay boss tu phase 2 ye kadar sorunsuz hallettim ilk denememde fakat anlamadigim 3. Phase de elektrik atagina karsi havada r1 mi yapmam gerekiyor

• Talat2106 kullanıcısına yanıt
    Ya kaçabilirsiniz ya da havadayken r1 e basarsanız elektriği counterlayıp genichiroya yolluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Kolay mod mu eklenecekmiş oyuna?
    Böyle bir ihtimal var mı bilen?

• bekle beni Sekiro cum

• o zaman benim TV ile alakalı çünkü kendi adıma bir gecikme hissediyorum
  • 53 saat olmuş benim. Son 2 Boss kaldı. 7 8 saati farma gitmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bitirmem 45 saat sürdü, başlangıçta Divine Confetti ve sonlara doğru Protez Kol araçlarını geliştirmek için lazım olan maddeleri farmladım. Kabiliyetler çok fazla puan istiyor, saatlerce farm yapmak gerek hepsini açmak için.
  • Online ve covenant sistemi olmadığı için platinlemek daha kolay olur diye düşünüyordum ama bu kadar zor beklemiyordum oyunu , zaten 2 günde bir 1 2 saat anca oynayabiliyorum onda da aynı bonfireda başlayıp aynı bonfireda bırakıyorum.Oyun sürem 20 saati geçmiştir ama lady butterflyından tut mızraklı şerefsizine ondan tut jinsuke saze ye kadar bütün bosslarda takılıyorum.

Birde oyunda stamina olmamasına alışamıyorum , bir iki darbe vurduktan sonra otomatik geri kaçmaya çalışıyorum stamina dolsun diye L1 e basmıyorum vs .

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.