Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.509
Cevap
61
Favori
180.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyun souls oyunu değil arkadaşlar bu bambaşka bir tarz büyü yapamadığım içinde çok zorlanıyorum. Blok yapma oyunu gibi bişey karalamak için yazmadım oyun çok güzel aslında ama çok zor. Zorluk derecesini ayarlayabilsek tadından yenmez. Lady butterfly bosundayım günlerdir geçemiyorum deli etti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bosslar için video izleyin hocam. Bazı taktikler bu şekilde edinirsiniz. Gerisi sizin becerinize ve harcadıginız vakte kalıyor. Ve özellikle enerji barınızı yükseltmek için etrafı araştırın. Bazı öldürmeniz gereken elemanlar da var bu enerji barını yükseltmek icin. Bulamazsanız bunlar icin de video bakmalisiniz. Bir kere bitirdikten sonra oyunu, oyun size zor gelmeyecek. Ben bir kere bitirip köşeye atarım dedim. Bir de baktım platinlemişim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosslarda ve oyunda zorlanan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım. YouTube'a boss rehberine de bakabilirsiniz. Ben de ilk oyunda çok zorlandım ama bir defa bitirince new game plus ile çok daha keyifli oluyor oyun. Zamanla zorluklar yerini tamamen ritmik kılıç seslerine bırakıyor. Vazgeçmeyin.

• Konu artık ölmüş gibi ama yeni başlamak isteyenler için güncel kendi deneyimimi anlatayım dedim. ben tüm souls serisini ve elden ringi bitirmiş biri olarak başladım istediğiniz kadar dark souls ve elden ring tecrübeniz olsun bu oyunda ilk seferinde sudan çıkmış balık gibisiniz çünkü mekanikler çok çok farklı. zaten oyun diğer fromsoftware oyunları gibi saf souls oyunu değil soul benzeri bir oyun sadece. deflect,posture,parry vs olaylara alışma süreci 5-6 saat biraz uzun. lady butterfly ve genichiro bosslarını geçerseniz oyun sonuna kadar gidebilirsiniz özellikle genichiroya kadar bir şekilde gelsenizde o bossta mecburen oyunu öğreneceksiniz belki 50-60 kez ölebilirsiniz. Ben de hep çok zor olduğunu duyduğumdan enis kirazoğlunun bile zamanında delirip hileyle bitirmesinden bu zamana kadar bulaşmamıştım, başlarkende belki rage geçirir silerim falan diyordum ama oyundaki kötü shura sonu hariç tüm bossları kesip oyunu bitirdim..

Oyunda insansı bosslar daha kılıç kılıca mekanik savaşlar ama yaratık bosslar bence oyuna pek uygun değil hareketleri daha tuhaf zaten sayısı az ve bazısı gimikli. misal oyun yapısına uygun olmadığından demon of hatred yaratık bosunu kimse sevmiyor zaten ve çok zor kabul ediliyor doğal olarak. Bu yüzden oyunda düşmanlar bosslar hep samuray tarzı general tarzı fakat öyle oluncada aşırı tekrar ediyor malesef. 5 headless, 4 drunked, 3 schimen 8 samuray ve 7 general tipi boss var.

Mekanlar ise aşırı tekrar zaten sürekli aynı yere dönüyorsunuz japon temasınıda benim gibi sevmeyen biriyseniz atmosfer aşırı sıkabilir. Müziklerde çok vasat ve zorlu boss kapışmalarında gazdan ziyade sinir bozuyor o yuzden kısmıştım.

En çok zorlandığım bos finaldeki ishin kılıç azizi oldu. 4 faz sürmesi, her girmede 15 küsür dk gibi uzun süre ful konsantre şekilde savaşmak baya yorucu el falan ağrıyor. Mızraklı 3. ve 4. fazları aşırı zor, Ben mortal blade taktiği ile ilk 2 fazı rahat kessemde 20-30 denemede diğer fazları geçememiştim sonrası taktik değiştirip genichiro fazını ikili ichimonji vur kaç taktiği ile hasar almadan geçtim. ilk ishin fazı ise savun mikiri yap ile geçtim. 3. ve 4 ise şemsiye taktiği ile kestim. hilesiz hurdasız summonsuz harika epic bir savaş oldu bosa 10/10 veririm bu başarı duygusunu maleniada falan almıştım ama onda buruktu mimic vardı yanımda. Bunda teke tek ve adaletsiz 4 faz.. Owl father bosuda çok zordu geçene kadar belki 50 deneme yapmışımdır ama sonunda tamamen ezberleyip halletmiştim onuda. hatayı hiç affetmesede sadece 2 faz olması ve azda olsa açık vermesi onu final bosundan kolay yapıyor bence. Demon of hatredi ise hiç sevmediğimden kule duvar taktiği ile sırf atack power için cheesledim saatlerce vakit ayırmak istemedim..

oyunun savaş mekanikleri kılıç dövüşü herkesin dediği gibi benzersiz ve harika olsada diğer konularda fromsoftwarenin diğer oyunları yanında malesef çok sönük kalmış. oyunda silah zırh vs hiçbir çeşitlilik olmaması, sürekli tekrar eden mekanlar bosslar, karakterin aşırı sınırlı olması, build özelliği olmaması, xp ve paranın zor kasılıp çabuk kaybedilmesi gibi bir çok sıkıntı var. zaten japon temasındanda ancak bu kadar olurmuş birşey diyemem. çok güzel oyun 50 küsür saatlik güzel bir deneyim oldu fakat souls oyunları arasında seçim sıralama yapsam yukarıda dediğim sıkıntılardan dolayı baya aşağılarda yer alır ama bunuda aradan çıkarmak güzel oldu. bu arada ben youtubeden çok yardım aldım kafadan ilerleyip oynanacak oyun değil ama dost ve emin çıtak gibi yayıncıların eski tam çözümlerini izliyorsanız dikkatli olun çünkü 1.06 sürümüyle beraber bossların açıklarını glitchlerinin çoğunu kapatmışlar, sanki bir tık daha zorlaştırmışlar böylece oyunu. güncel oynayanlara çözümlere bakmaya çalışın.

not:oyunu klavye mause ile bitirdim, kol ile denedim başta ama can basma tuşu çok ters yere konumlandırılmıştı rahat edememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 6 Ekim 2025; 3:8:29 >

• shura sonuda bitti. elim sıcak olduğundan ve daha kısa bir son olduğundan oyun hemen bitti oyalandığım halde. böylece emma ve ishin ashinayıda aradan çıkardık. oynamak isteyenlere tavsiyem bosslardan korkmayın yeterli pratik ve ezberlemeyle tüm bossları halledersiniz.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.