Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
61
Favori
177.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, oyunu pcde bitirdim ancak ps4 için de almak istiyorum platinlemek adına yalnız merak ettiğim yükleme ekranları çok fazla sürüyor mu ve 30 fps rahatsız ediyor mu base ps4 kullananlar cevaplarsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 gün oynanmış oyunumu kutulu olarak satıyorum.Gerek zorluğu gerek yeterli vakit ayıramayacak olmam sonucu bu kararı verdim,alacak arkadaşa da Allah sabır versin.Fiyatı 300 TL,1 gün oynandığı için toz dahi yok üzerinde.İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa ayrıntıları konuşuruz

• afkazankayaa kullanıcısına yanıt
    PS4 pro da oynuyorum, yükleme hızı çok yüksek diyebilirim. Fps den de hiç rahatsız olmadım gayet akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyemNinja -- 31 Mart 2019; 3:4:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyemNinja

PS4 pro da oynuyorum, yükleme hızı çok yüksek diyebilirim. Fps den de hiç rahatsız olmadım gayet akıcı.
    Adam özellikle base ps4 demiş hala proda oynuyorum diye mesaj atıyorsun.
  • dün başladım oyuna bu lady de takıldım geçemiyorum. pellet denen zamanla can arttıran şeyi temin edebileceğim bir yer var mı.Bitirmişim hepsini...
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Ben pro kullanicisi olarak tecrübemi aktardim ve kimsenin gözü çıkmamıştır eminim. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askerlerin üzerinden çıkan paralar hayli birikti. 2 defa üst üste ölünce 0 lanıyor mu? Kullanmanın bir yolu var mı nerede harcıyoruz. Pis bir yere geldim belki harcayınca güzel işe yarar bişeyler alırım. Her yer alev alev yanıyor bir köydeyim bir dev var etrafı asker kaynıyor. Onlarla uğraşmaktan devle savaşamıyorum. pek geçilecek gibi değil. Diğer tarafta köprüyü geçince mızraklı bir adam bekliyor kapı var sisli. Tam çıkmaza düştüm şu paralar gitmese bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 31 Mart 2019; 14:6:2 >
  • Arkadaslar bir sorum olucak kuronun odasindan cikip isaretleri takip ettim fakat isshin odada yok onun yerine notu buldum baska birseymi yapmam gerekiyordu ve emma dan gourdseed leri veremiyorum suan.

• AyemNinja kullanıcısına yanıt
    Evet pro’da nispeten 45-40 civarı fps veriyor testlerden gördüğüm kadarıyla. Şu ana kadar 30 fps rahatsız edici olmadı hiçbir oyunda ama witcher 3 çok rahatsız ediciydi ondan inşallah onun gibi değildir.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Npclerden hafif ve ya ağır para keseleri alıyorsunuz paranız gitmesin diye. Sonra onları kullanarak tekrar paranız geri geliyor. Drogon rotları bonfirelarda kullanarak aid yüzdesini 30a çıkarınca paranız ve expiniz düşmüyor hocam ölünce. Ama bir kaç defa ölürseniz tekrar başa sarıyor.

Yüzde 30 olunca da düşebiliyor. Düşmeme şansı yüzde 30 oluyor. Yüzde 15 olunca düşmeme şansı yüzde 15 oluyor. Eğer canlandıktan sonra unseen aid yazısı çıkarsa ekranda para kaybetmemişsiniz demek oluyor bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

Evet pro’da nispeten 45-40 civarı fps veriyor testlerden gördüğüm kadarıyla. Şu ana kadar 30 fps rahatsız edici olmadı hiçbir oyunda ama witcher 3 çok rahatsız ediciydi ondan inşallah onun gibi değildir.
    bloodborne ve ds3 gibi diyorlar ps4'te. ben de pc'de oynuyorum oyunu ama ilerde ps4 için kutulu almayı düşünüyorum. rahatsız olma durumu da herkese göre değişiyor, ben de mesela witcher 3'te hiç zorlanmadım. aynı oyun için kimi oynanmayacak durumda diyor kimi rahatsız olmadım diyor. benim için 30 fps sıkıntı değil ama sekiro hızlı ve refleks isteyen bi oyun o yüzden 30 fps nasıl olur bilemiyorum.
    %30 . %12 hiç farketmiyor. hatta dirilme seçeneğini seçip seçmemek de bir şey farketmiyor. Ölünce her türlü xp ve coin kaybı oluyor
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Acaba nispeten biraz daha ağır işlemesi deflect yapmak için bir artı mı çünkü 60 fpsde daha çabuk tepki vermen gerekirken 30 da matematik olarak yarıya düşüyor eğer öyle olacaksa daha iyi 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: joof

%30 . %12 hiç farketmiyor. hatta dirilme seçeneğini seçip seçmemek de bir şey farketmiyor. Ölünce her türlü xp ve coin kaybı oluyor
    Unseen Aid devreye girerse hiçbir şey kaybedilmiyor.
  • ax kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 saat falan uğraştım lady butterfly ı geçmek için Allah sabır versin...:)

Önemli olan ilk kısmı hemen hemen hasarsız geçmen, hareketlerini ezberledim ancak o şekilde geçtim diğer türlü çok uğraşırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Oyunun hizi yariya dusse dedigin dogruydu ama oyun hizi ikisinde de ayni sadece gordugun kare sayisi degisiyor.

Teşekkürler cvp için

• Arkadaşlar dragon's blood droplets ı inventory den kullandım unseen aid düşmedi. Boşa mı gitti şimdi?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Unseen Aid'in eski haline gelmesi için Sculptor's Idol'e oturup Dragonrot Restoration demeniz lazım, envanterden kullandığınızda Dirilme düğümlerinden boş olanın bir kısmını doldurur o kadar. Oyunda çoğu satıcı satıyor, etrafta da bulunabiliyor gezerken 1 taneyi yanlış kullanmak sıkıntı çıkarmaz.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.