Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.507
Cevap
61
Favori
180.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam .
    Birde birşey soracağım lady butterfly ı yendikten sonra giren ana sahnede bizi kılıçla öldüren kim acaba bilen var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Öğreneceksin :) Spoiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantıdaki mesajın ilk paragrafında soruyu cevaplamıştım, inceleyebilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/sekiro-shadows-die-twice-ana-konu-turkce-rehber-goty-2019--133298623-103#144909861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 17 Ocak 2022; 23:4:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 17 Ocak 2022; 23:47:34 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam durumu teşekkürler.

Orijinalden alıntı: CheKD

Bağlantıdaki mesajın ilk paragrafında soruyu cevaplamıştım, inceleyebilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/sekiro-shadows-die-twice-ana-konu-turkce-rehber-goty-2019--133298623-103#144909861

Hocam fountainhead palace da ki near pot noble küpün içindeki satıcı varya şimdi onun yanına geldim ama ölü durumda herhalde küp devrilmiş eli dışarıda büyük sazanla alakası var mı ?

Bu arkadaşın bir de rakibi var, Hirata'da satış yapan. Eğer topladığın pulları ona verip, ona yardım etmeyi tercih ettiysen Fountainhead Palace'daki pot noble ölüyor. Konuda bu pot noble'lar hakkında detaylı bilgi mevcut; Oyundaki NPC'ler bölümünde Pot Noble Harunaga ve Pot Noble Koremori başlığında görevlerinin tüm adımlarını yazmıştım, inceleyebilirsin.

Orijinalden alıntı: CheKD

Bu arkadaşın bir de rakibi var, Hirata'da satış yapan. Eğer topladığın pulları ona verip, ona yardım etmeyi tercih ettiysen Fountainhead Palace'daki pot noble ölüyor. Konuda bu pot noble'lar hakkında detaylı bilgi mevcut; Oyundaki NPC'ler bölümünde Pot Noble Harunaga ve Pot Noble Koremori başlığında görevlerinin tüm adımlarını yazmıştım, inceleyebilirsin.

Ona pul verip yardım etmedim ama şu sazan için olan yemi aldım hocam hiratadakinden

O yem ile büyük balığı besleyip öldürdüysen Hirata'daki pot noble verdiğin pullarla balığa dönüşmüştür. Ölen pot noble'un sattığı eşyalar da ona geçmiştir, ondan satın alabilirsin.

Lapis lazuliler ona geçmiştir yani hocam bakayım yarın bir . Birde ilk sayfada yazdığınız yönergeleri uyguladım 2 sonu gördüm birisi purification diğeri de immortal . Şu frozen tears malzemesini alamadım hiç iki bitirmemde mağaradaki adamın kucağında birşey olmuyor gittiğimde neyi yanlış yapıyorum acaba ? Adımları da okudum ama yapamıyorum anlamadım.

Divine Child'ın iki yılanın da kalbini yedikten sonra bunu vermesi lazım.

Iki yılanın kalbini de verdim ama bu malzemeyi vermedi hocam . Mağaraya gidiyorum mor elbiseli ölü abinin kucağında da birşey olmuyor . Iki bitirmemde de yılan kalplerini verdim yedi ama frozen malzemesini vermedi .

Divine Child ilk olarak Rice vermeye başlıyor, sürekli Rice istersen bir süre sonra Fine Snow veriyor, bu verdiklerinin hepsini tükettin mi?

Kuro'ya Rice'ı verip Sweet Rice Ball'u aldığında Illusory Hall'a gidip Divine Child ile konuşman gerekiyor, o zaman sana Holy Chapter'ın sahibi High Priest'den bahsediyor, bu konuşmayı yaptın mı Divine Child ile?

Bu konuşma sonrası Holy Chapter'ı alıp ona götürdüğünde konuşmada yılan kalplerinden bahsediyor ve Return sonu için istediğini dile getiriyor, burada kalpleri alıp Divine Child'a götürmen lazım.

Divine Child kalpleri yedikten sonra Fountainhead Palace'a gitmek için gereken üç malzemeyi Kuro'ya götürmen lazım. 2.malzemeden sonra oyun bazı yerleri hızlı seyahate kapatıyor ve son malzemeyi Kuro'ya verebilmen için The Owl'a karşı gelip onu alt etmen gerekiyor. Dövüş sonrasında son malzemeyi Kuro'ya verdiğinde Fountainhead Palace gitmek için lazım olan rahiyayı oluşturuyorsunuz. Buradan sonra Inner Sanctum'da Divine Child ile konuştuğunda Frozen Tears'ı vermesi gerekiyor.

Okuduğuma göre bazı kişilerde diyalog hemen çıkmıyormuş bu yüzden sürekli seyahat edip Divine Child'ın yanına tekrar gidiyorlarmış diyalog tetiklensin diye, bazısında işe yaramış bazısında yaramamış. Frozen Tears'ı Divine Dragon dövüşünden önce alman gerekiyor, oyun bu dövüşe kadar alma hakkını veriyor. Tüm bunları yapman durumunda vermesi gerek.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Rice veriyor hepsini yiyorum sonra persimnon getirip veriyorum inner sanctum dan gidiyor. Rice for kuroyu veriyor onu kuroya veriyorum. Kuro sweet rice ball veriyor alıp gidip konuşuyorum yine birşey vermiyor. Ben divine child e gittiğimde iki yılanın da kalbi elimde oluyor veriyorum genelde . Anlamadım hocam şimdi 3. Defa başlayacağım bakalım inşaallah bu sefer olur .

Yılanları bu sefer Divine Child ile Holy Chapter konuşmasını yapıp teslim ettikten sonra öldür. Yani senden yılan kalplerini istesin öyle öldür.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.