Şimdi Ara

Şekerden kurtulma yöntemleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÇAYA ÇOK FAZLA ŞEKER ATIYORUM. ÇOK FAZLA ÇİKOLATA TÜKETİYORUM. ARA ARA BAŞIM DÖNÜYOR. AYAK SERÇE PARMAĞIM KALINLAŞTI (SANIRIM ŞEKERDEN OLUYORMUŞ). BU ŞEKERDEN NASIL KURTULUNUR? NE OLUR YARDIM EDİN!..

• işe doktora yada en yakın üfürükçüye gitmekle başlayabilirsin
  • doktor hariç... alternatif tıp uygulamak istiyorum
  • Bunları 40 gün kullanma bi dahada kullanmazsın.Çünkü tadları ağzından silinecektir.
  • Şöyle ki,vücudunda yaralar çıkacağını düşün.Artık karaciğerin fazla şeker salgılayamadığını ve dış tarafta patlak vereceğini düşün.Ki bu tepki muhtemeldir.(Allah Korusun)

Ayrıca ETİ Form serisinin ürünlerini ye.Mesela mısır patlağı,limonlu bisküvi falan.Alıştır kendini.Başka yolu yok.Ben daha 2 ay öncesine kadar kupa bardağa 4-5 şeker atıyordum artık kızarıklık belirtisi olduğu için 1 şekerden fazlasını ASLA !

not:sonuç aldım,iyileştim çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 28 Mart 2010; 11:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Şöyle ki,vücudunda yaralar çıkacağını düşün.Artık karaciğerin fazla şeker salgılayamadığını ve dış tarafta patlak vereceğini düşün.Ki bu tepki muhtemeldir.(Allah Korusun)

Ayrıca ETİ Form serisinin ürünlerini ye.Mesela mısır patlağı,limonlu bisküvi falan.Alıştır kendini.Başka yolu yok.Ben daha 2 ay öncesine kadar kupa bardağa 4-5 şeker atıyordum artık kızarıklık belirtisi olduğu için 1 şekerden fazlasını ASLA !

not:sonuç aldım,iyileştim çok şükür.

ETİ Form ürünleri kafama yattı. Teşekkür ederim.
  • Sigaraya basla, boyle giderse zaten seker komasindan oleceksin, daha erken olacak, omrunu uzatmak istiyorsan sigaraya basla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 28 Mart 2010; 11:23:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Sivilcelerden kurtulma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist

Sigaraya basla, boyle giderse zaten seker komasindan oleceksin, daha erken olacak, omrunu uzatmak istiyorsan sigaraya basla.

Ölmek istiyorum demedim ki bana sigara öneriyorsun. Apaçi olmandan şüphe ediyorum.
  • Çayı az içerim ama içtim mi şeker doldururum, yoğurtu öyle bir şekerlerim ki neredeyse 1e 1 oranında karışım hazırlarım.. Aynı şekilde tuzuda çok kullanırım özellikle çorbalarda..

Yavaş yavaş azaltmalıyım
  • Buradaki mesele iradene hakim olmandır.Ben de eskiden çok çikolata yerdim çaya şeker atardım 3-4 kaşık.Ama çaya şeker atmayı kestim.Şerbet içmektense çay içiyorum artık.Sen şöyle de yapabilirsin eğer bırakamıyorsan:Çaya şeker atmazsın,çayla çikolatayı beraber yersin.
  • piyasada şeker yerine geçen tatlandırıcılar vardır onlardan kullan sana tadı aynı şeker gibi ama vucuda şeker girmiyor. alternatif tıp konusundada araştırman lazım günde içeçeğin belli başlı bitki çayları çok yardımcı olabilir ama işde hangi bitki çayını içeceksin onuda araştırarak bulmalısın benim bildiğim karahindibah bitkisinin sapları şeker hastaları için bire birbirmiş.. ama nasıl tüketilir o konuda hiçbir bilgim yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3sper4do

Buradaki mesele iradene hakim olmandır.Ben de eskiden çok çikolata yerdim çaya şeker atardım 3-4 kaşık.Ama çaya şeker atmayı kestim.Şerbet içmektense çay içiyorum artık.Sen şöyle de yapabilirsin eğer bırakamıyorsan:Çaya şeker atmazsın,çayla çikolatayı beraber yersin.

ilginç...
  • Sadece çaya şeker atıyordum diyete girdim 2.haftadayım ve 3 kilo vermişim. Bugünden itibarende çaya şeker atmayı bıraktım. Tadı çok kötüleşti ama bugün kötü gelir, yarın kötü gelir, iki gün sonra kötü gelir, sonunda bir gün artık alışacaksın başka kaçarı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Greed

quote:

Buradaki mesele iradene hakim olmandır.Ben de eskiden çok çikolata yerdim çaya şeker atardım 3-4 kaşık.Ama çaya şeker atmayı kestim.Şerbet içmektense çay içiyorum artık.Sen şöyle de yapabilirsin eğer bırakamıyorsan:Çaya şeker atmazsın,çayla çikolatayı beraber yersin.

ilginç...

çay içerken çikolata yersin demek istedim şeker atmak yerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Sadece çaya şeker atıyordum diyete girdim 2.haftadayım ve 3 kilo vermişim. Bugünden itibarende çaya şeker atmayı bıraktım. Tadı çok kötüleşti ama bugün kötü gelir, yarın kötü gelir, iki gün sonra kötü gelir, sonunda bir gün artık alışacaksın başka kaçarı yok.

Emin ol alışıyorsun,sonra şekerli içmeyi dene,şekersizi ilk kez içince gelen o iğrenç tattan daha iğrenç gelecektir
  • Önceden çay bardağının çeyreğini şekerle doldururdum, annem kızardı.
    5 yıl önce inat ettim şekersiz içeceğim dedim. O gün bu gündür şekersiz içiyorum.
    ayrıca şekerli çaydan bir yudum alsam gider kusarım, o kadar iğrenç geliyor tadı.

Tavsiyem,birden bırak.
    Ayrıca şekersiz çay enfes
  • quote:

quote:

quote:

ilginç...

çay içerken çikolata yersin demek istedim şeker atmak yerine...

evet annemde benzer bir şey yapıyor ve tebrikler gerçekten yararını görüyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist

Sigaraya basla, boyle giderse zaten seker komasindan oleceksin, daha erken olacak, omrunu uzatmak istiyorsan sigaraya basla.

Ölmek istiyorum demedim ki bana sigara öneriyorsun. Apaçi olmandan şüphe ediyorum.

• Teşekkür ederim arkadaşlar inat ettim bırakıcam!..
  • çaya attığın şekerden ne olacak, sen kola ve diğer gazlı içeceklerdekişekeri bilsen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.