Şimdi Ara

Şeker Fabrikaları Kapandığı için Etil Alkol Sıkıntısı Başladı [KORONA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alkol, bir çok tarimsal urunden elde edilebilir.çok ucuz oldugu icin pancar melasindan( çöp) uretiliyordu.misirdan veyabugdaydan da uygun fiyata uretilebilir.burada esas sorun islamci hukumetin etil alkole bakis acisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle inanmıyorum. Litresini 7 dolara satmak varken 1.6 satmak istemeyen stokçu, alkol yok diyordur...

Örneğin, bu ilaç nobel tarafından düzce de üretiliyor, şuan yok! 5 te1 olasılıkla bulunabiliyor. Neden yok? İşte bu sebeble;
    Şimdi sizin alkol olayına nasıl inanalım?

Şeker Fabrikaları Kapandığı için Etil Alkol Sıkıntısı Başladı [KORONA]

• düşünsene elimizdeki üretim fazlalığını bolluğunu dünyaya sattığımızı. 1 ayda ülke ne para kırardı be. gerçi o para tr ye girene kadar erirdi biyerlerde neyse cümlenin sonunu getiremeden büyük resmi gördüm.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Troll Detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Troll Detected
    İşinize gelmeyen bir yorum yapan her üyeye ya troll diyorsunuz ya da yandaş.

Sizin mantığınızla bakarsak sizde oy verdiğiniz partinin trollü ve yandaşısınız.

Kaldı ki troll falan da değilim beni bu forumda tanıyan bir çok insan var. Hiç bir parti ile de ilişiğim yok.
  • Kaynak ne? hangi verilere dayanarak bunları söylüyorsun? özellikle bu dönemde provokasyon yapanlara caydırıcı cezalar verilmeli gerekirse evlerinden alınsın bunlar virüsten daha zararlı.

www.hurriyet.com.tr
    Kolonya üretiminde sorun yok, yeterince etil alkol var
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/kolonya-uretiminde-sorun-yok-yeterince-etil-alkol-var-41471995

CNN Türk
    Kolonya üretiminde etil alkol sıkıntısı olmayacak!
    https://www.cnnturk.com/video/turkiye/kolonya-uretiminde-etil-alkol-sikintisi-olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 18 Mart 2020; 22:2:16 >

• italyadan beter olmayız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stenoz

Kaynak ne? hangi verilere dayanarak bunları söylüyorsun? özellikle bu dönemde provokasyon yapanlara caydırıcı cezalar verilmeli gerekirse evlerinden alınsın bunlar virüsten daha zararlı.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/kolonya-uretiminde-sorun-yok-yeterince-etil-alkol-var-41471995
    https://www.cnnturk.com/video/turkiye/kolonya-uretiminde-etil-alkol-sikintisi-olmayacak
    Adam tabiki var diyecek. Yok dese 2 katına çıkan fiyatı 10 katına çıkacak. Olmayacak, var vs. diyene kadar "etil alkolde sıkıntı yaşanmaması için gerekli önlemleri alıyoruz vatandaşlarımız rahat olsun" dese bu konu bile açılmayacak belki ama gerçeği yok öyle bir şey diyerek saptırarak zaten bu hale geldik. Yoğurtçu yoğurduna ekşi demez, bizim millet senelerdir bunu bir türlü anlayamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Geçiniz.

Şu an hali hazırda çalışan fabrikalardan çıkanlar tüm ülkeye yeter. Kapananların bir kısmı zaten az üretim yapan fabrikalardı.

Komik oluyorsunuz
    Bu ülkeyi mahveden zihniyet bu işte.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Hangi zihniyet? Buyurun dinliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2-3 yıldır Bulgaristan'dan İthal ediyormuşuz zaten.Virüs olayı çıkınca, Bulgaristan bize vermemeye başlamış!

Merkez İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şapçı,

“Şeker fabrikaları kapatıldığı için yan ürün olarak alkol üretimi yok. Alkol ithalatı yaptığımız ülkelerin tümünün de alkole ihtiyacı olduğuna göre kimse Türkiye'ye alkol vermez. Türkiye en son Bulgaristan'dan alkol ithal etti. İtalya-Almanya korona virüsten kırılıyor. Sizce Avrupa Birliği ülkesi Bulgaristan'ın Türkiye'ye alkol vermesine izin verir mi”
    dedi.

Şahlanan Ülke böyle olur!

• Şeker fabrikalarinda zamanında hortumlanan para ile etil alkol stoğu yapılsaydı 1000 yıl yeterdi Turkiye'ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    İyi biraz nüfus azalır... cahil millet hepsi dışarı da geziyor. Laftan da anlamıyor. Doğal seleksiyon olur

• Selamlar herkese sizlere koronavirüsle ilgili hiçbiryerde yazilamayanlari yazicam.

1-. Bilim adamları Koronavirüsün sıtma aşısı ile tedavi mümkün olabileceğini virüs ilk çıktığında söylediler
    2-Sitma ilacinda etken maddelerden biri kinindir
    3-Kinin maddesi nerde bulunabilir
    4-Schweeps Indian water
    5-Schweeps Coco Cola grubunun yani İsrailin
    6-En az vakka yüzde olarak nerede İsrail'de
    7-Koronavirus biyolojik silahsa bunu kim kullanabilir
    8-İsrail
    9-Schweeps indian water diye Google dan aratın çıkan gorsele iyi bakın
    10-cikan görselde 1783 rakamı 17 ve 83 şekilde ayrık yukarıya doğru azalan insan popülasyonu grafiği
    11-1783 yılı ne özelliği var
    12- Amerika'nın bağımsızlık anlaşmasının yılı
    13-Virus bitiminde Amerika ekonomisi çökecek
    14-Amerika bağımsızlığını kaybedecek
    15-Bu virüs bir biyolojik silahsa bunu yapan bu silahin kendine bir gün gelecebileceğini hesap ederek dünyaya salar o yüzden virüsün tedavisi sanıldığı kadar zor yapmaz
    16-Gecmiste çıkan sars virüsü için arama yapınca şalgam suyunun sars virüsünü tedavi ettiğini Çinlilerin ve Japonların şalgam suyu içtiklerini Japonya'nın kemal kukreri satın aldığini görürsünüz
    17-Bu virüse kapıldığini düşünüyorsaniz Schweppes Indian wateri deneyin

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Bir eczacı olarak sizi çok cahil buldum..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.