Şimdi Ara

şehriyeli çorba ikram etmek de ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tereddütlüyüm yabancılarla kaynaşmakta, onlara açılmakta. bu da beni insanların gözünde sabahları sempatik akşamları agresif kılıyor

yeni taşındığım şehrin nezih muhitlerinden bir evi sahiplendim, o gün bugündür misafir ikramları eksik olmuyor sağolsunlar. kiracım misafirlerimin bu ilgisini öğrense evin fahiş fiyatını kıskançlığından bir miktar daha arttırırdı, bundan dolayı kapı zilimi bile ziyaret edildiğim sayıda temizliyorum gün içinde, zilimde oje izleri hoş bir desen değil

katı kurallarım yoktur ama hassasiyetler sahibiyim. daha taşınalı 10 gün olan komşunuza şehriyeli çorba ikram etmek ne demek? bu kısa süre zarfında ne tür bir etkileşim kurulabilir ki şehriyeli çorba ikram edilecek samimiyete sahip olduk? diye soruyorum kendi kendime. mantıya, iskendere, imam bayıldıya, pastırmalı kavurmalara tavım çünkü aramızdaki mesafeyi koruduğumuza işarettir bu türden özen gösterilen yemekler. ama şehriyeli çorba ıhh ıhh, insan sevgilisine ikram eder bunu komşusuna değil. komşuluk ilişkilerimizi yörüngesinden saptırmadığımız gün, işte o gün, kurtuluş fişeğimiz semada seyir alacak

• Ne diyo la bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj. Subniminal. Sakın aldanma. Şehriyeli çorbayı tersten (ABROÇ İLEYİRHEŞ) oku, sonra bunları harf sırasında sayılara çevir. (1221184 1112628112110623) Al bunları mors alfabesine çevir( .---- ..--- ..--- .---- .---- ---.. ....- .---- .---- .---- ..--- -.... ..--- ---.. .---- .---- ..--- .---- .---- ----- -.... ..--- ...--), ne çıktı? Reptilan dili. Neyse ki ben eskiden kertenkeleydim. Sana çevirisini yaparım. Ibanı atıyorum, bana 310 tl yolla. Yoksa büyük tehlikedesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.