Şimdi Ara

Şehir dışında üniversiteyi yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilen bilir ben istanbulda yaşıyordum bu sene üniversite okumak için şehir dışına köy gibi bi yere geldim ve kyk da kalıyorum ama burada yapamıyorum. Bi de önlisans okuyorum falan kyk beni aşırı zorluyor. Ayrıca ben yıllardır tek odada yaşıyorum. Kardeşim bile yok ama burada 4 kişi küçük bi yerde kalıyoruz. Banyoyu bile kullanamıyorum doğru düzgün çünkü rahat değil küçücük kabin üstümü çıkarcak yer bile yok.

10 gündür buradayım derslere de gitmiyorum full yatıyorum. İstanbulda özelde okuyordum evime yakındı zaten araçla gidiyordum ama burası hem çok uzak hem de dağın başında. Yapamıyorum kısacası ve buraya yapamayacağımı bile bile geldim sanırım çünkü özel üniversite aşırı zam yapınca sinirlenmiş bırakmaya karar vermiştim halbuki burada da eve çıkarsam istanbulda özel üniversiteye para vermekten daha pahalıya geliyor.

Lütfen bana bi akıl verin özel üniversitede kalsam seneye mezundum buraya geldim daha 2 senem var ne yapacağım bilmiyorum ve burada dayanamıyorum psikolojim de iyi değil sosyal fobik birine döndüm 2 aydır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yeterince sabredersen alışırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bro zorluklara alismassan ilerde en ufak sikintida kafayi yersin. Ama baktin hic cekilcek gibi degil birakip is arayabilirsin yani 2 yillik bolum icin fazla kafana takmana gerek yok

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm bilgisayar programcılığı küçük bir şehirde. Ayrıca bırakırsam askere gitmeyi düşünüyorum

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    cocukluk arkadasim o bolumu bitirdi su an alakasiz grafik tasarim yapiyor. 2 yillik programcilik bolumunde ogrenecegin her seyi udemy tarzi kurslardan siki calismayla bikac ayda ogrenebilirsin. gercekten diplomasi da, verilen egitimi de ise yaramiyor. eger yazilima yetenegin ve merakin varsa anadolunun bi kosesinde kaybecegin 2 yili bu meslekte uzmanlasmak icin harcamani oneririm.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bırakıp 2 yıllık inşaat okusam inşaat bilgim olsa 5 6 milyon sermaye bulur inşaat yaparım diyorum. Babam falan bana demişti ben saçma sapan iş yaptım programcılık yazdım falan

• 2 yıllık bölüm için o eziyeti çekmeye değmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.