Şimdi Ara

Şehir bölge planlama okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bölümün ders içeriklerini sevdim çizim ve maket yapmayı seviyorum. Şehir planları ve tasarımlarıyla ilgilenmek hobim bu sebeple bölümün bana uygun olacağını düşünüyorum.Mezun olduktan sonra bulma imkanı hiç yok mudur ? YTÜ yada MSGSÜ gibi üniversitelerde bu bölüm okunur mu ?

• Seviyorsan oku sevdiğin işi yaprarsasn her zaman başarılı olursun neden en kötü ihtimal sevdiğin işi yaparken mutlu olur yine başarılı olursun ancak şöyle bir tavsiye verebilirim bu diyelim ki bu bölümün en iyi sırası odtüde 60k sıra oraya gitmen en iyisi olur artı diyelim ki sen 60k sıradanda iyi yaptın o zaman yine odtüde ona yakın bir bölüm okuyup çap olarak bu bölümü okursan senin için en iyisi olur.

Tabiki üniversite seçimini etkileyen başka şeyler varsa yine iyi adı bilindik bir üniversitede okumalısın ama çap yaparak okuman iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim arkadaşım itüde okuyor bu bölümü çok yorucu ve biraz gelecek kaygısı yaşadığını söylüyor. yinede odtü veya itüde okursan iş görür bence. türkiyede olmasa bile yurtdışında çok önem verilen bir alan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.