bu aleti kullanan oldumu aranızda? bnde war ve hala cnm sıkıldıkça açıp oyunuyorum.. tek kelimeyle mükemmel bişi.. direk game boy killer:) bizim pederden zamanında game boy istemiştim o bunu almıştı.. sora da tv aparatını buldum biyerden şimdi tv larak ta kullanıyom:) isteyen arkadaşlar olursa oyun takası da ederiz.. ben 2 tane ninja oyunu arıyorum.. birinde 4 tane ninja seçiyodun shinobimiydi adı neydi? diğerinide araştırıp bulucam...
Bende var süper birşeydi..Az mı oynadık beee :)) Sonic çok oynardık Donald Duck filan eheh Ama simdi calışmıyor sanırım tamir olması lazım.Nerde tamir ettiririz acaba ?
istanbulda kadıköyde yaptırabilirsin.. sende hangi oyunlar var?
AH bee unutulur mu? Sonic virtua cop ah ah ah...
Valla bende 5-6 tane disk vardı yanlış hatırlamıyorsam..biri 16 oyunluk biri 9 oyunluk.Sonra basketbol oyunu,mortal kombat,soccer,sonic vs.. var bişiler işte [bandt]
Offf NES,gamegear bunlar benim hayatımdı beee oyunlarıda ucuz değildi tr dede pek yokdu almanyadan hangii akraba gelse onlara oyun getirin diyoduk dayımlarda sağolsun getiriyodu,gamegearda baya oyun var ama benin gamegearın adaptörü bozuldu hatta bende 3 tane gamegear var:)))ama pillede çok zor çalışıyo 6 pil koyuyorum 15 dakika sonra zıvvv bitti:))) Bu arada shinobi bende var(xboxda farklı bir isimde yenisi çıktı) okadar kasmıştım zamanında ama son boss ta kaldımıştım:(( :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme