Kanal değiştirirken, 2-3 saniye takılır, bir bakarsın 3 kanal birden değişmiş..
Saygılar
Digital alıcıyı bilmemde ekmek yapma makinasının fiyatı çok iyiymiş yarın anneme alıyım bir tane hatta kendimede alıyım bazen işten geç gelince marketlerde ekmek bulamıyoruz ne demişler kendin pişir kendin ye
digiturk un dst 9002 si değil mi o yaw ..
bildigim kadarıyla bu makinalar ekmegi sabaa kadar anca mayalıp yapıyor, sonra aç kalma işten gelince :)
quote:
Orjinalden alıntı: darkseed
Digital alıcıyı bilmemde ekmek yapma makinasının fiyatı çok iyiymiş yarın anneme alıyım bir tane hatta kendimede alıyım bazen işten geç gelince marketlerde ekmek bulamıyoruz ne demişler kendin pişir kendin ye
quote:
Orjinalden alıntı: tgezer
digiturk un dst 9002 si değil mi o yaw ..
Valla Digiturk'ün sattığı uydu alıcısı Vestel marka. Ben kullanıyorum. Görünüşü neredeyse bunun aynısı. SEG de Vestel'in malı olduğuna göre ben aynıdır diye düşünüyorum.
Digiturk un uydu alıcısı vestel, seg te vestel ürünü cihazlarda birbirinin aynısı gibi. Eğer bu mantık ile gidersek, bende digiturk var ve sakın almayın derim. Durduk yere kilitleniyor, arkadaşın yazdığı gibi bir sürü kanalı bir kerede atlıyor, kumandanın gözü illaki cihazı görmesi gerekiyor Cidden çok dertli cihaz. Aynı cihazdan arkadaşımda var oda aynı sorunları yaşıyor bence alet kronik olarak problemli bir cihaz.
Lütfen konu başlığıyla ilgili olarak ve Sıcak Fırsatlar bölümünde olduğumuzu dikkate alarak mesajlar yazalım.
quote:
Orjinalden alıntı: enclave
Digiturk un uydu alıcısı vestel, seg te vestel ürünü cihazlarda birbirinin aynısı gibi. Eğer bu mantık ile gidersek, bende digiturk var ve sakın almayın derim. Durduk yere kilitleniyor, arkadaşın yazdığı gibi bir sürü kanalı bir kerede atlıyor, kumandanın gözü illaki cihazı görmesi gerekiyor Cidden çok dertli cihaz. Aynı cihazdan arkadaşımda var oda aynı sorunları yaşıyor bence alet kronik olarak problemli bir cihaz.
+1
Bizdede var ve maalesef çok kötü.Dediğiniz gibi kumanda ve cihaz birbirini illaki görmeli yoksa kanal değişmiyor.Arada ses açıp kaparken-kanal değiştirirken takılmalar oluyor.Bunlar çok can sıkıcı detaylar.Bazen iz tv vb. digiturk kanallarını açmıyor ya siyah ekran yada uyarı ekranı geliyor vesaire vesaire birsürü sorunu var.Tavsiye etmem bu aleti.Daha kaliteli bir ürün alın paranıza yazık.
wala digiturk'un aynı tipteki cihazı bende var ve ne kilitlenme oluyo ne de öyle 3-5 kanal aynı anda atlama. Kumanda konusunda haklılar ama gördüğüm diğer uydu alıcılarla kıyaslarsam kanal değiştirme hızı da gayet seri valla...
kaçırmasın kimse ben digiturkten 120tl'ye satın almıştım aynı cihazın Vestelini..
quote:
Orjinalden alıntı: manager79
Alıp sinir hastası olmak için, iyi bir ürün:)
Kanal değiştirirken, 2-3 saniye takılır, bir bakarsın 3 kanal birden değişmiş..
Saygılar
bende seg kullanıyorum böyle bir sorun yok. bu model değil tabii. sende ki eski versiyon yazılım olabilir mi?
Uydudan otomatik yazılım yukleme diyor ? nedir o ? Seoul, Redline gibi otamatik key,emu mu indiriyor ?
hayır sadece sistem kapalı iken kendisi hafızasında olan türksat frekansından kanalları arayıp, eksik olanları listeye ekliyor, frekansı olmayanları da siliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme