Şimdi Ara

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
15
Favori
71.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben satın aldım 1699 liraya bimden gelip taktı elemanlar. Şu anda gayet memnunum 2 haftadır neredeyse hergün kullaniyorum. İçiniz rahat olsun. Yeni sisteme de uygun. Ama ben iki sıkıntı yaşadım. Birincisi klimanın dış ünitesi balkonda ve birazcık ses yaptığını söyleyebilirim. İceriye sesi hic gelmiyor ama kapıyı açınca biraz ses yapıyor sadece. Ne kadar sorun olur sizin için ama çok da önemli degil. İkinci olarakta bu klima çalışırken suyunu dışarı attığı borudan biraz fazla su geliyor sanki. Gerçi ben adanada yaşıyorum belki nem cok olduğu içindir bu da belki sorun olmayabilir sizin icin. Baska hic bir sorun görmedim cok sessiz çalışıyor eko modu var görünüşü fena değil. Arcelike gittim sordum 2800 lira diyordu 12liklere. Bence bu gayet yeterli buz gibi yatıyorum simdi saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinaydin

Ben satın aldım 1699 liraya bimden gelip taktı elemanlar. Şu anda gayet memnunum 2 haftadır neredeyse hergün kullaniyorum. İçiniz rahat olsun. Yeni sisteme de uygun. Ama ben iki sıkıntı yaşadım. Birincisi klimanın dış ünitesi balkonda ve birazcık ses yaptığını söyleyebilirim. İceriye sesi hic gelmiyor ama kapıyı açınca biraz ses yapıyor sadece. Ne kadar sorun olur sizin için ama çok da önemli degil. İkinci olarakta bu klima çalışırken suyunu dışarı attığı borudan biraz fazla su geliyor sanki. Gerçi ben adanada yaşıyorum belki nem cok olduğu içindir bu da belki sorun olmayabilir sizin icin. Baska hic bir sorun görmedim cok sessiz çalışıyor eko modu var görünüşü fena değil. Arcelike gittim sordum 2800 lira diyordu 12liklere. Bence bu gayet yeterli buz gibi yatıyorum simdi saygılar
    1 yıldır bende kullanıyorum.Kesinlikle diğer markalara daha fazla vermeye gerek yok.İnverter teknolojisi hepsinde aynı.Bende ilk alırken kararsız kaldım acaba diğer markalardan mı alsam diye fakat iyi ki boşuna fazla para ödeyip almamışım.Size bir tavsiyem var hemen garanti uzatımını da yaptırın geçen yıl 120 TL ödeyip +4 yıl ek garanti yaptırmıştım.Şu anda toplam 6 yıl garantisi var ürünümün.

• Dış ünitede sizde de titreşim yüksek mi yoksa benim montajda mı sorun var acaba?
  • Bim den dün itibariyle 12000 lik seg marka bir klima aldım. 1699₺ ye. Odam 15-17 m2 civarı. Odamda canavar bir ısı kaynağı bilgisayarım harddisk yuvam var. Umarım sessiz ve işe yarardır. Alan kullananlar cevaplarsa sevinirim. Normalde hep araştırırım ama biraz acele oldu. Bu konuyu gmrdüm. Gazı hava temizleme şeylerğ vs nasıldır hiç bilmem. İyi mi ettik kötü mü biri cevaplaraa

• nerden aldınız hocam. ben bulamıyorum istanbulda
  • Burada 20 sene önce çinden getirttiğimiz klimalar her evde hala sorunsuz çalışıyor. Diyeceğim bu fiyata mükemmel.

• 18000lik modeli gelir mi acaba?
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Seg 12000 lik klima kullanıyorum. Aynı büyüklükte bir odada. Çok kısa zamanda odayı süper soğutuyor. Ayrıca oldukça sessiz. Montajı iyi yapılırsa memnun kalacağınızı düşünüyorum. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumix -- 10 Temmuz 2018; 17:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memrekaya

Dış ünitede sizde de titreşim yüksek mi yoksa benim montajda mı sorun var acaba?
    Titreşim vs.yok.Ayrıca iyice yaklaşmadan ses duyulmuyor dış ünite gayet sessiz.İç ünitede sessiz.Bu paraya gayet iyi.ado hocaya teşekkürü bir borç bilirim sağolsun geçen yıl usanmadan nezaketle her soruma cevap verdi.Klimada montaj çok önemli.Vakum yapmadan montajı tamamlatmayın kesinlikle.Bunlar inverter gerek yok laflarına itibar etmeden muhakkak vakum yaptırın.Boru uzunluğu yeterli değilse ek boru atılacaksa ona göre ekstra klima gazı takviyesi gerekli.Boru uzunsa kangal yaparak(dolama da deriz)montajı yaptırın boruyu kısalttırmayın yani.Çünkü içinde ki gaz boru uzunluğuna göre ayarlanıyor.
  • Vakum nasıl bir şey hocam? Bizdeki klimayı monte ederken yaptılar mı diye nasıl anlayabiliriz?

Bir de arkadaşlar bim deki seg 12.000 lik bölgesel mi acaba? Siteye bakıyorum bulamadım da

• Selam hocam İnternette gezinirken Zibro marka klimalara rastladım. Biraz araştırdım Gree üretimi olduğu kanaatindeyim. İncelediğim ürün Zibro s6650, ürünün kompresörü ve diğer kompanentleri hakkında araştırmamız ve yorumunuzu alabilir miyim ?

Websitesi :http://www.pvg.com.tr/zibro/urunler.html?urun_id=770#.W0SzSiOhnxM

• quote:

Orijinalden alıntı: kurac

Vakum nasıl bir şey hocam? Bizdeki klimayı monte ederken yaptılar mı diye nasıl anlayabiliriz?

Bir de arkadaşlar bim deki seg 12.000 lik bölgesel mi acaba? Siteye bakıyorum bulamadım da
    Bana da yapmadılar sanırım vakum. Ah şu teknik servisler... Adama uyku modu nasıl çalışıyor diyorum düğmeye bas tamam diyor. Böyle bir çalışma ahlakiyla nasıl avrupa standardına gireriz bilmiyorum... Elektrik bağlantısını da yapmadılar ayrıca
  • dün istanbul torium migrosta SEG 12000 BTU A+ klima, mağazaya özel 1495 TL idi. Ücretsiz montajla birlikte. Hemen kaptım bir tane. Bugün gelecekler kuruluma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boomy1905 -- 11 Temmuz 2018; 10:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boomy1905

dün istanbul torium migrosta SEG 12000 BTU A+ klima, mağazaya özel 1495 TL idi. Ücretsiz montajla birlikte. Hemen kaptım bir tane. Bugün gelecekler kuruluma.
    Bu fiyata kaçırmasın kimse.Almayı düşünen hemen alsin.Vakum yaptırmayı yetkili servise kurulum için geldiklerinde muhakkak isteyin.

• quote:

dün istanbul torium migrosta SEG 12000 BTU A+ klima, mağazaya özel 1495 TL idi. Ücretsiz montajla birlikte. Hemen kaptım bir tane. Bugün gelecekler kuruluma.
    Bu fiyata kaçırmasın kimse.Almayı düşünen hemen alsin.Vakum yaptırmayı yetkili servise kurulum için geldiklerinde muhakkak isteyin.

• quote:

• quote:

• quote:

• Arkadaşlar mahallede ki A101 geçen hafta satmış bitane dedim bulamazmıyız Bursa'da bitane bulduk zar zor Seg 12000 Btu 1700 Tl fiyat iyi mi acaba az sonra gidip alıcam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.