Şimdi Ara

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
15
Favori
71.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boomy1905

dün istanbul torium migrosta SEG 12000 BTU A+ klima, mağazaya özel 1495 TL idi. Ücretsiz montajla birlikte. Hemen kaptım bir tane. Bugün gelecekler kuruluma.
    hocam siz alırken kaç tane vardı şimdi orası uzak kalıyor bana ona göre gidip bakayım?
  • Bende dün aldım servis bugün geldi montajladı 2 tane genç delikanlı vakum istedim abi senin cihaz yeni borular boş o yüzden gerek yok dedi fakat ilerde taşınırsan o zaman mutlaka vakum iste dedi
  • İst a 101 soruyorum klima var mı 5 aydır burdayım klima görmedim daha diyor bütün mallar beni buluyor 😒

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

hocam siz alırken kaç tane vardı şimdi orası uzak kalıyor bana ona göre gidip bakayım?

Alıntıları Göster
    hocam son bir tane vardı stantta ama daha var mıdır bilmiyorum. bi arayın sorun isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

Arkadaşlar mahallede ki A101 geçen hafta satmış bitane dedim bulamazmıyız Bursa'da bitane bulduk zar zor Seg 12000 Btu 1700 Tl fiyat iyi mi acaba az sonra gidip alıcam
    bu fiyat çok uygun değil gibi zaten n11 de çek ve kart puanı birleşirse bu fiyata alınabilir
  • boomy1905 B kullanıcısına yanıt
    Aradım maalesef avrupa yakasında kalmamış. Karşıya gidip getirecek imkanım da yok, artık başka bir yerden bulmaya bakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Aradım maalesef avrupa yakasında kalmamış. Karşıya gidip getirecek imkanım da yok, artık başka bir yerden bulmaya bakacağız.
    anadolu yakasında ellerinde var mıymış hocam
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    sultanbeylideki şubelerinde varmış ama kaç adet olduğunu sormadım zaten uzak kaldığı için.
  • İnternet üzerinden alınabilecek uygun bir yer var mı acaba bildiğiniz? GG kampanyasını da kaçırdım, sıcakta yanıyorum cayır cayır :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

Bende dün aldım servis bugün geldi montajladı 2 tane genç delikanlı vakum istedim abi senin cihaz yeni borular boş o yüzden gerek yok dedi fakat ilerde taşınırsan o zaman mutlaka vakum iste dedi
    a101den klima almışsın vakum istiyon demişler seni keklemişler

geçmiş olsun
  • Bim'e de gelecekmiş 1.699 TL'den. İlanda Cuma yazıyordu ama hangi Cuma dikkat etmedim. Yarın fotografını çeker buraya atarım.
  • Az önce baktım afişi kaldırmışlar. Görevliye sordum. Geçen hafta 1 adet geldi ve satıldı. Bugün yeni afişleri astık, o yüzden kaldırdık dedi. İsterseniz diğer şubeleri arayıp sorabilirim dedi. Ben de şimdilik kalsın dedim.
  • hacilar mobil klimalar nasil surekli ev degistiren biri icin bunlar kadar verimli olur mu?

• Beyler bu SEG klimanın ısıtması nasıldır? 20 mt oturma odası için yeterlimidir.

Günlük elektrik harcama maliyeti ne kadardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 13 Temmuz 2018; 12:4:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarın montaj için gelecekler dolayısıyla kutusunu henüz açmadım. vakum yapılmasını isteyecem bunun dışında bilmem gereken bişey var mı ? üretim yılını kutusunu açmadan öğrenebilir miyim ?
  • artık a101 ve bim muhtaç kalmadık şükür 16 sonra gg axcess 100 puan verecek ay sonuna kadar %5 yada çek indirimi de olur muhtemelen 1699 civarı taksitli olarak herkes alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirlim21 -- 14 Temmuz 2018; 10:12:49 >
  • Klima iyi soğutuyor servis kabloyu kendi çekti sigorta taktı eyvallah

Vakumlama dedim telefonda ben evde değildim 4m boruya gerek yok fabrikada vakumlu geliyor vs vs boru kapaklı geliyo galiba bnde üstelemedim . Klima dıs ünite sanayi fanı gibi gürültülü çalışyor camasır Makinesi mübarek. 15 yıllık lg beko klima var 20500 btu onun sesi çıkmıyor bu kompresör toschiba dediklerinden mi acaba bimden aldıö

• ReisülKüttap R kullanıcısına yanıt
    ayaklarda takoz varmı ? acaba gevşeklik mi var bahsettiğiniz kadar sesli ise bir sorun vardır gibi geldi.
  • tam oturmuş ayrıca klima 16 haziran üretimiymiş
    yani eski beko klimaya göre kompresör sesli balkonda oturuoyrum eski klima kompresör balkona montajlı diğeri 8 m uzaktaki pencereye inanın ikisini açtığımda dibimdeki komporesörün sesini değil yenisini duyabiliyorum
  • takozları güzel montaj sağlam devirli cihazdan veya basınç ypana kompresörden olmalıo
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.