Şimdi Ara

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
353
Cevap
15
Favori
71.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu klimayı Kipa da inceledim. Başka klima olarak yanında Baymak ve Samsung vardı. Klimanın filtre kapağını kaldırayım dedim. İç ünite plastik kalitesi gayet iyiydi. Fiyatına göre rakipsiz. Diğer markalardan bırakın 12 liği 9 luk almak isteseniz en az 2000TL yi gözden çıkarmak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam tasinmayi dusundigum evde klima tesisatı var. Orda oturan bazilari bu tesisatin Bosch klimaya gore dosendigini baska markalarda verimin dusuk olacagini soyluyor. Boyle bir sey olabilir mi? (Site bosch klimayla indirim anlasmasi yapmis, isteyen boschdan anlasmali fiyattan aliyor, ama ben sicak firsatciyim, daha uygun fiyatli urun almak isterim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metroda 1350tlye digitsu klima var 2tane aldım öneririm.fiyatına göre gayet iyi segden daha güzel duruyor segin dış ünite plastik kaplama digitsu saç.sonra buraya fotoda atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    saç olması titreşime yol açar mı diye bir soru geldi şimdi aklıma
    değerlendirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Hocam tasinmayi dusundigum evde klima tesisatı var. Orda oturan bazilari bu tesisatin Bosch klimaya gore dosendigini baska markalarda verimin dusuk olacagini soyluyor. Boyle bir sey olabilir mi? (Site bosch klimayla indirim anlasmasi yapmis, isteyen boschdan anlasmali fiyattan aliyor, ama ben sicak firsatciyim, daha uygun fiyatli urun almak isterim)

Değerli Hocam anlaşma markaya göre yapılmamıştır da, BOSCH klimaların belli BTU larında kullanılan boru çapına göre yapılmıştır diyelim bu daha doğru bir tanımlama olur.

Tesisatlar marka seçmez azizim bu nedenle performans değişikliğine neden olan marka değişikliği değil, Tesisatta kullanılan boru çapı ile üründe kullanılan boru çapının birbirini tutmamasıdır ki bu da çözümsüz çaresiz ve ''Eyvahlar olsun'' dedirtecek bir durum değildir çoğu zaman.

Öncelikle tesisatta kullanılan boru çapını, sonra da sizin klimanın boru çapını öğrenmek lazım (1/2 - 1/4 veya 5/8 - 3/8 veya 1/2 - 3/8 gibi)

• numberone2000 kullanıcısına yanıt
    unreleased kullanıcısına yanıt
    Hocam bu koşullar için seçtiğiniz klima da iş görür elbette, lakin yazmadan geçemeyeceğim ki tek noktadan genele hitap etmek istediğiniz durumlarda öncelikli tavsiyem LİDER klima markalarına odaklanmanız yöndedir. Bu durumda ME veya DAIKIN gibi markalar bakmalısınız fakat bunların da her modeli aynı üretim kalitesinde değil bu nedenle Burak kardeşimizin modeller konusunda daha iyi fikir verebileceğini düşünüyorum zira benim markalarda modeller üzerine pek hakimiyetim yoktur zira pek merakım yoktur.

Burak kardeşim destek lütfen. @unreleased
  • ahmetsoul kullanıcısına yanıt
    Mağazalardan isterseniz getirtiyorlar, talep sonucu arz diyelim.

15 metreye kadar ücretsiz alüminyum kit hakkınız var lakin bu klimada max limit 10 metre de olabilir performans gereği (Boru ücretsiz lakin kablo bedeli alırlar.)

Elektrik işi elektrikçiye ait.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

saç olması titreşime yol açar mı diye bir soru geldi şimdi aklıma
    değerlendirmek lazım

Kullandım titreşim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi Electric SF ve üstü & Daikin Shira ve üstü modelleri işinizi oldukça görür ancak fiyatları hepimizin vermek isteyebileceği türden değiller ne yazık ki.

Ortayla üst seviye arasında kalan Midea firmasının klimalarını da tercih listesine ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Değerli Hocam anlaşma markaya göre yapılmamıştır da, BOSCH klimaların belli BTU larında kullanılan boru çapına göre yapılmıştır diyelim bu daha doğru bir tanımlama olur.

Tesisatlar marka seçmez azizim bu nedenle performans değişikliğine neden olan marka değişikliği değil, Tesisatta kullanılan boru çapı ile üründe kullanılan boru çapının birbirini tutmamasıdır ki bu da çözümsüz çaresiz ve ''Eyvahlar olsun'' dedirtecek bir durum değildir çoğu zaman.

Öncelikle tesisatta kullanılan boru çapını, sonra da sizin klimanın boru çapını öğrenmek lazım (1/2 - 1/4 veya 5/8 - 3/8 veya 1/2 - 3/8 gibi)

Cok tesekkurler hocam. Cok degerli bilgiler veriyorsunuz

• Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hocam, faydası oluyorsa ne mutlu
  • A 101 marketin klima kampanyası devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Biz okula dün 2 tane bu klimadan aldık 1750 TLye ancak klima ambalajlarında inverter ibaresi yok. Mono split klima yazıyor. Bu normal mi? İlanlarda inverter yazıyordu.

• suatin kullanıcısına yanıt
    Hangi il bizim burada klima yok

• hiko91 H kullanıcısına yanıt
    Manisa Turgutlu ben A101 sitesinden bize ulaşın yazan yere yazdım bölge sorumlusu buldu 2 tane ihtiyaç varsa siz de yazın buluyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim burdaki bir kaçtane bimde bu hafta cuma günü 1699dan satılacakmış. İhtiyacı olan bi araştırsın derim.

• qtenplus kullanıcısına yanıt
    Dün Didim bim de 1700 civarı 12 lik vardı tam hatırlayamadım o fiyata çok uygun bence Seg

• quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Bizim burdaki bir kaçtane bimde bu hafta cuma günü 1699dan satılacakmış. İhtiyacı olan bi araştırsın derim.
    Bizim bura neresi :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.