Şimdi Ara

seda sayan nihat dogan. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV YE böle insanların süreklı cıkmasından rahatsz oluyorum kanal-d ye mail yazacam.
  • Önce geçmiş olsun egzantirig kardeş sonra sedayı bence hoş gör karı hem o koca senin bu koca benim derken kafayı yedi sonrada bunalıma düştü şimdide ne yaptığını bilmiyor. Bence o bayanın ciddi ruhsal sorunları var
  • Terliksi Seda-Amip Nihat

Muhteşem ikili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Terliksi Seda-Amip Nihat

Muhteşem ikili.

• qes...
    magazin çi..
    bunların soyunu kurutmak lazım..bölünerek ürüyolar..izlemeyin olsun bitsin..azcık merak ediosan da izleme..tepkini wer..izleme..
    şimdi diceksiniz sen duymadın mı?hiç mi izlemedin?...ee tabii izledim tw makinasına falan da çıktılar..duyuyorsun weya izliyosun..ama izlememek gerekir..
    6 kere ewlenmiş bi karıdan ne beklenebilir ki?onu örnek alanın....

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Terliksi Seda-Amip Nihat

Muhteşem ikili.

Hocam güzel benzetme
  • ulan herşeyi anladım da nihat doanın neresi antonio banderasa benziyor çıkaramadım
  • [Deleted by Admins]
  • Abi bir de nihat in sesi manyak ya cok komedi Beyaz programında kelle paca boolumunde yaptı onu yarıldım gulmekten yaa..:
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceylan7a

bunlar bide her programa beraber çıkıyorlar. millet de seyrediyo

++10000000

• quote:

Orjinalden alıntı: kişi

Önce geçmiş olsun egzantirig kardeş sonra sedayı bence hoş gör karı hem o koca senin bu koca benim derken kafayı yedi sonrada bunalıma düştü şimdide ne yaptığını bilmiyor. Bence o bayanın ciddi ruhsal sorunları var

kesınlıkle katılıyorum saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

Reklam aşkı olduğu 40 metre öteden bile belli oluyor. Bir de Muazzez Ersoy - İzzet Yıldızhan geyiği var o da akıllara zarar.

+1 +2
  • Öncelikle Geçmiş olsun...

sonralıkla benim yorumlarım burda...

http://forum.donanimhaber.com/m_5332892/tm.htm

• Bi tanesinden bi tanesine die bi şarkısı yok mu o nihat doğanın resmen kopuyorum....ha tabi bi de seni seve seve çok seve seveee...die gidiyo...yeni okuma-yazma öğrenen için baya yararlı bir şarkı olsa gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

Abi bir de nihat in sesi manyak ya cok komedi Beyaz programında kelle paca boolumunde yaptı onu yarıldım gulmekten yaa..:

çok komikti harbiden

• quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

...................................................................................ha tabi bi de seni seve seve çok seve seveee...die gidiyo...yeni okuma-yazma öğrenen için baya yararlı bir şarkı olsa gerek...

noktalı kısmı sildimde diğer kısmı benide koparıyo o yüzden dinlemiyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

...................................................................................ha tabi bi de seni seve seve çok seve seveee...die gidiyo...yeni okuma-yazma öğrenen için baya yararlı bir şarkı olsa gerek...

noktalı kısmı sildimde diğer kısmı benide koparıyo o yüzden dinlemiyorum .

• ikiside iğrenç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 12 Ocak 2006 1:09:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.