quote:Orjinalden alıntı: egzantirig demin gene izledım kadın illa dogurcam dio dogurursa eger imzama ben eşşegım yazcam Büyük lokma ya bence... Hiç belli olmaz,burası Türkiye.
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig yok hojam yapamaz eminim ben /> Valla korktum senden.Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? Kahin misin sen?
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig efet ben matrixdeki o zenci kahinim /> Ablacım sarılık olmuşsun galiba. Hobaa yandan yandan.
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig cocuklarının resminide koyam elim degişken/> Az kalsın Koltuktan düşüyodum
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bu nadir olur 57.alay. bi kadının dogurganlıgı 35 yasından sonra gerilemeye baslar. bir cok sanatcı var 50 olmamiş henuz ama cocukları olmuyor.. nilüfer mesela. Nilüferin olur da o Reha gibi bir şey çıkmasın diye öyle demiştir
quote:Orjinalden alıntı: PhsycoMantis Nilüferin olur da o Reha gibi bir şey çıkmasın diye öyle demiştir Sabah sabah çok güldüm. Ama yine de bir canlının dış görünüşüyle dalga geçmek hoş değil.
quote:Orjinalden alıntı: PhsycoMantis quote:Orjinalden alıntı: egzantirig bu nadir olur 57.alay. bi kadının dogurganlıgı 35 yasından sonra gerilemeye baslar. bir cok sanatcı var 50 olmamiş henuz ama cocukları olmuyor.. nilüfer mesela. Nilüferin olur da o Reha gibi bir şey çıkmasın diye öyle demiştir En fazla böle olur ya ne olcak şirin şey.
quote:Orjinalden alıntı: guvenkab En fazla böle olur ya ne olcak şirin şey. Abi bu ne ya,kıyamet alameti olan bebekler gibi...
son bombayı söliim ben size bu nihat dogan bu kadar yas farkı için peygamber efendimiz de ilk evliğini yaptığında hanımıyla arasında 15 yas fark vardı falan dedi töbe töbe