Şimdi Ara

seda sayan nihat dogan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gundur hasta oldugum için süreklı tv izlemek zorunda kalıyorum ve cok sevıyorum tv izlemeyi..

ama şu varkı bu arabeskcilerden vede seda sayanın yeni yetme sevgililerinden bıktım.
    hayatımda böle yapmacık bi insan daha görmedim..
    nihat dogan sahneye cıkıyor seda sayan buna dogum gununu kutlamak icin kocaman bir afiş yaptırmıs.. nihat aglayamadı diye saz ekibinin yanına gidip egildi ve gözlerine şişe suyu sürdü ya.. varmı böle bişi ya.. tam bi rezalet...

şu an nihat dogana dizi teklifleri ve her akşam esxtra teflikleri geliyormus.. kendısı söledi..

seda sayanla kendıne nasılda pirim yaptırdı ..

gecen sene bu kaynanalar gelinler evınde olan sinem bundan telefon nosunu istemiş diye esra ceyhanın programında kendini nasıl parçalamişti.. 'ben namuslu biriyim ben türk erkegiyim ben şöleyim böleyimm ..bir kız benden nasıl telefon ister vs vs....

sen nihat dogan annen yasında kadınla para kazanmak icin reklam yapmak icin birlikte olan birisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 8 Ocak 2006 0:24:16 >

• geçmiş olsun

seda sayan-nihat doğan ikilisine gelince tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyorum sadece
  • saol destny
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

saol destny

sen de saol
  • efulim tşk ederım
  • He is jigolo...OK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mehmet eğit vs bayram meral
    5 yıl önce açıldı
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklam aşkı olduğu 40 metre öteden bile belli oluyor. Bir de Muazzez Ersoy - İzzet Yıldızhan geyiği var o da akıllara zarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

Reklam aşkı olduğu 40 metre öteden bile belli oluyor. Bir de Muazzez Ersoy - İzzet Yıldızhan geyiği var o da akıllara zarar.

oda aynıı.

iki ilişkide dandik cıkar ilişkisi
  • Allah akıl fikir versin demekten başka bişe yoq..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DESTINY

geçmiş olsun

seda sayan-nihat doğan ikilisine gelince tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyorum sadece

ya ciddi anlamda ikisindede nefret ediorum
    ya onları tv de görmeye sabredemiorum bile

• reklamı varya bide 'seda her derde deva' ıııyyyy ığreeennnç!!!!
  • Ya abla-kardeşi bırak, anne-oğul gibi gözüküyorlar yanyana. Nihat Doğan çok güzel kullanıyor Seda Sayan'ı. Alan memnun, satan memnun ne denilebilir ki başka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

Reklam aşkı olduğu 40 metre öteden bile belli oluyor. Bir de Muazzez Ersoy - İzzet Yıldızhan geyiği var o da akıllara zarar.

aaaaaa bide onlarmı var ööğğ.gif

nefret ediyorum hepsinden
  • Boşa oksijen tüketen mikroorganizmalar.
  • arkadaşlar seda sayanın nihat doğanı antonio banderasa benzetmesi geyiğini duydunuzmu yorumları okuyun harbi süper bi kadın bu seda sayan ya

http://www.itusozluk.com/goster.php?pg=1&t=nihat+do%F0an+%FDn+antonio+banderas+a+benzetilmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_D_N -- 8 Ocak 2006 16:29:52 >

• böyle sacma sapan seyleri gereksiz topiğine acsanız olmuomu yaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

He is jigolo...OK!

• Seni seve seve seve seve seve seve çok seviyorum.

• sinirimden gülüyorum haaa.
    Bu kadarmı yapmacık olur bişiy. Seda sayan da şey olmuş yani iyice. arkadaş arasında şey i de derim ama burda olmaz.
    Reklam diye ne yapacaklarını şaşırdılar.
    Nihattan sonra ben seda nın şeyi olacam reklam olsun diye. Flaş flaş flaş sedanın tanınmadık sevgilisi kim. daha 20 snde ki yakışıklı seda nın kalbini nasıl çaldı....
    TÖBE TÖBEEEEEEEEEEE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.