Şimdi Ara

section 8 kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın section 8 kulaklık alıcam sorularım olucak yardımcı olursanız sevinirim
    tupac kulaklıgı ile lil wayne arasında fark varmı anladıgım kadarıyla yok bide windowbox olayı sadece tupac modelindemi var windowbox olayını anlayamadım şimdiden sagolun bide iphone kulaklıgından fazla performansı varmıdır ?

• Kardeşim Section8 Windowbox Tupac de verirler sana bimeks de . Lil wayne ile tupac arasında bir fark yok o modellerin hepsi aynı fakat section8 in bir başka modeli daha var onu sakın alma windowbox olması şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugender

Kardeşim Section8 Windowbox Tupac de verirler sana bimeks de . Lil wayne ile tupac arasında bir fark yok o modellerin hepsi aynı fakat section8 in bir başka modeli daha var onu sakın alma windowbox olması şart

teşekkürler kafamdaki sorulara cevap oldu yarın alıp görücem bakalım
  • Kulaklık gerçekten süper Bass kalitesi falan .. 15 TL ye böyle kulaklık bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugender

Kulaklık gerçekten süper Bass kalitesi falan .. 15 TL ye böyle kulaklık bulamazsın

Kullanmadan bişey söylesem yalan olur ama yapılan yorumlara göre bayağı güzel fiyatına göre tabiki
  • Ben tupac,lil wayne ve en son ray charles aldım :) gören deneyen istediği için elimde bi tek ray charles var şuan :) 15 liraya süper diyim ben sana hocam ;) Bide kafa üstü bakıyorum aynı markanın kafa üstü kulaklığı var ama denemeden almak istemiyorum :)
  • Bende Jimi Hendrix modelini kullandım, şimdi Tupac almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldPeace -- 10 Eylül 2012; 14:50:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye için F.p oranı güzel diyelim.
  • bi ben beğenmedim herhalde bu kulaklığı. belki de kulakiçini ilk defa kullanmamdandır ama sansa clip plus kullanıyorum onun kulaklığından aldığım sesler bile daha canlı daha güzel. ayrıca kulaklık kulağıma bir türlü oturmadı. kulağıma iyice sokmama rağmen hala etraftaki sesleri çok rahat duyabiliyorum. yarın değiştirmeyi düşünüyorum. zaten bimekse de sinir oldum. kulaklığı 1 kere daha değiştirdim önceki resmen kullanılmıştı. bunda da kulak padinde tırnak izi var. ne büyük saygısızlık böyle. artık teknoloji mağazalarına güven olmuyor. benim bu oturmama nedenime çözüm bulabilecek biri var mı yoksa sıkıldım artık sürekli kulağıma sokmaya çalışmaktan earbud kulaklıkla değiştireceğim.

not:kulaklığın yanında gelen 2 padi de denedim ikisi de oturmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.