Şimdi Ara

Seçtiğim cilaların özellikleri nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu resimdeli cilaların özellikleri nedir??Yani silikonlu ile teflon arasındaki fark nedir?Tecrübelerinize göre hangisi daha iyi?
    Ben çbs belco pastası alıcam ve ardından hangi cilayı atmalıyım.

Seçtiğim cilaların özellikleri nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurd@cı -- 25 Ekim 2009; 21:35:07 >

• en basit şekilde ifade edecek olursak slikonlunun uygulaması daha kolaydır, teflon olan da daha kalıcıdır.
  • Silikonlunun boyayı temizlediği söyleniyor,doğru mu?
  • sanmıyorum. cilalar genelde boya üzerine extra katman oluşturmak için kullanılır. boyayı temizlemek için pasta özelliği olması gerekir diye düşünüyorum.
  • Ben pastadan sonra ilk önce hangi cilayı atmam lazım?İkisini de arka arkaya kullanabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

Ben pastadan sonra ilk önce hangi cilayı atmam lazım?İkisini de arka arkaya kullanabilirmiyiz?

iki cilayı kullanmaya gerek yok. iyi parlamasını istiyorsan GLAZE kullan pastadan sonra, ardından teflon cila da yaptın mı tadından yenmez.
    cila zaten alışılagelmiş parlatma amacından çok boyayı dış etkenlere karşı korumak için yapılır. asıl amacı budur. daha çok parlaması için iki ayrı cila yapmaya gerek yok.
    dediğim gibi teflon cila biraz daha zor yapılır. akşama kollarının ağrısı uyutmaz ;) ama sonuç daha güzel ve daha kalıcı olur...
  • Hımm,tamam az çok neyi nasıl yapıcağımı anladım.Yardımın için teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pasta cila vs hakkında
    yukardaki linki de incele istersen bi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.