Şimdi Ara

'Second Life' nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Second Life'ta işlerin nasıl yürüdüğünü bilen var mı?Ücretsiz olarak üye oldum fakat oyunun tam olarak neyi amaçladığını kavrayamadım.

• bu bir oyun değil hayat simülasyonu herkesin bir evi var bir hayatı var yaşıyorlar karakter altında

farkı ne ? dünyadaki birçok mağzanın bu oyundada bir bayii var

gerçek para dönüyor bir adamın alışveriş merkezi var ve cok ciddi para kazanıyor

discovery channelda anlattılar bunu birçok hayranı var hayatlarını bağlayanlar var

sims gibi düşün ama herşey gerçek hayatta olması gerektiği gibi
  • Çok ilgimi çekti hep free giderse oynuyabilirim.
  • @PeterPetrelli

Evet(İlk mesajın için)

Bedava hesap alınabiliyor.Yaklaşık 33mblik bir program.Yanlış hatırlamıyorsam Vestel'in oyunda mağazası var.

@ThaiLuNn..

Hayatımızın sanal ortama aktarıldığını anladım ama bu şeyden insanlar para kazanıyor.Bu iş nasıl gerçekleşiyor onu kavrayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 28 Ağustos 2007; 4:50:07 >
  • Onu bende pek anlayamadım ama şimdi indirdim deniyerek öğrenecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

@PeterPetrelli

Evet(İlk mesajın için)

Bedava hesap alınabiliyor.Yaklaşık 33mblik bir program.Yanlış hatırlamıyorsam Vestel'in oyunda mağazası var.

@ThaiLuNn..

Hayatımızın sanal ortama aktarıldığını anladım ama bu şeyden insanlar para kazanıyor.Bu iş nasıl gerçekleşiyor onu kavrayamadım.

şöyle anlatayım sende bende üyeyiz

benim karakterimin bir dükkanı var tişört satıyorum (sanal ortam)

sende karakterine yeni bir tişört almak istiyorsun paypal hesabından tişörtün parasını yolluyorsun bana bende sana tişörtü yolluyorum bu kadar basit wowda altın almak gibi düşün olayı

şimdi neden boyle birşeye para yatırayım ki sorusuna gelelimm oyunda karakterin ne kadar iyi olursa imkanlarında o kadar fazla oluyor toplumdaki statü gibi düşün şortla diskoya giremezsin kot giymen gerekir kotun olmazsada oraya giremezsin gibi

ilk bakışta salakmıyım kardeşim diyebilirsin banada pek mantıklı gelmiyor ama wowda altın alıp char yapanlarında burda bu masrafa girenlerinde mantıklı bir sebebi vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EVET SANKİ İNSANLAR GERÇEK YAŞAMDA YAPTIKLARI ŞEYLER BURDA YAPIYORLAR YANİ HAYATLARINI BURDA GEÇEK PARA HARCIYARAK 1E1 OLARAK YAŞIYORLAR.
    OYUNDA HERŞEY YAPILABİLİYOR UÇUYORUM ZIPLIYORUM FELAN
    not: capslock açık kalmış

'Second Life' nedir?
  • biraz kurcalayın bakalım
  • Yuh abi bana ne teklif ediyolar yaa

Bide zencefile biniyom

'Second Life' nedir?

• Ben onu biri unuttu sandım.Çalıp kaçtımSonra ileride bi araba duruyordu.Dedim zencefille basıp arabaya giden adamdan önce arabayı alayım.Gittim aldım(Bu sırada bunu satarım die düşünüom ).Bi baksam denem amaçlıymış
  • :D
    şimdi iş arıyom
  • Başlasammı acaba şimdi kendimi kaptırırsam hayatım mahvolur
  • bende yükledim tutorial fln vardı,
    elbise fln deistirebildim anca
    siz iş arıyorsunuz kaptınız olayı
  • cok pis sardığına dair makaleler okumuştum arkadaşlar 3 5 kere düşünün oyle sarın
  • genelevde iş buldum

'Second Life' nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 28 Ağustos 2007; 5:24:01 >

• Türkler girdi dimi bitti o oyun Türk userların yarısı erkek başına kevaşelik yapacak
  • gerek ver mı böle işlere?

hadi wow falan orta çağdı falan gerçek hayatta olmaz. şimdi burada gerçek parayla alış veriş yapıp sanal karakterlerle bişiler yapmaktan bunun gerçeğini yapmak daha iyi deil mi? mesela burada para verip kot alacağına gidip gerçek hayatta kot almak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

gerek ver mı böle işlere?

hadi wow falan orta çağdı falan gerçek hayatta olmaz. şimdi burada gerçek parayla alış veriş yapıp sanal karakterlerle bişiler yapmaktan bunun gerçeğini yapmak daha iyi deil mi? mesela burada para verip kot alacağına gidip gerçek hayatta kot almak?

elbette saçmalık ya öylesine bakıp eğlenmek için girdim normalde sanal şeylere pek para harcamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

genelevde iş buldum

'Second Life' nedir?

Ben daha çözünürlük ayarını yapamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.