Şimdi Ara

Seçimlerde Sandık Görevlisi Olmak İçin Nereye Başvurmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisi olan var mı ? Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hala başvurabiliyor muyuz?

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu memuru isen ilçe seçim kurulu başkanlıkları senin idari bağlılığı bulunan biriminden personel listesi ister senin kurumunda personel listesini gönderir eğer memur değil isen bireysel olarak seçim kuruluna bir dilekçe ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C1F38325 -- 26 Temmuz 2014; 1:03:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Kamu memuru isen ilçe seçim kurulu başkanlıkları senin idari bağlılığı bulunan biriminden personel listesi ister senin kurumunda personel listesini gönderir eğer memur değil isen bireysel olarak seçim kuruluna bir dilekçe ver.

Kastettiginiz ilce secim kurulu mu hocam? Yarin acik midir? Sanirim cumhurbaskanligi secimleri icin biraz gec kaldik basvuran arkadaslara kagitlari gelmis ama yine de pazartesi ariyip sorucam

• Evet. ilçe seçim kurulları Seçim takvimi boyunca hafta sonları açık olmak zorundadır

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Evet. ilçe seçim kurulları Seçim takvimi boyunca hafta sonları açık olmak zorundadır

Tesekkurler yarin soracagim

• Bende 7 hazirandaki secimlerde sandık görevlisi olmayı planlıyorum ne yapmalıyım, üstteki arkadasın yazdıgı prosedur değişti mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Bende 7 hazirandaki secimlerde sandık görevlisi olmayı planlıyorum ne yapmalıyım, üstteki arkadasın yazdıgı prosedur değişti mi ?

Hocam sandık görevlisi olmak istediğin ilçenin seçim kuruluna gidip sandık görevlisi olmak istediğini söylüyosun sana kısa bi form doldurtuyolar bilgilerini alıyorlar. Daha sonra okul seçebilir miyim diye rica et evine yakın bi okul seç . Zaten adrse dayalı seçmen sistmei olduğundan sana normalde verecekleri okul da yakın olur muhtemelen. Yanlız ücreti 1-2 ay sonra yatırıyolar.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    1.2 ay sonrası kötüymüş hocam, ne kadar alıyorlar peki 60 tl mi? Sabah 6 dan gece 11 e kadar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

1.2 ay sonrası kötüymüş hocam, ne kadar alıyorlar peki 60 tl mi? Sabah 6 dan gece 11 e kadar mı

Seçim türüne göre değişiyor cumhurbaşkanlığı seçimlernde ben 6 gibi çıktım. Belediye seçimlerinde arkadaş gece 12 de çıkmış. Ne kadar çok oy olursa sayım da o kadar zor oluyor .

Sana tavsiyem demokrasiye sahip çıkmak için bu görevi yap ve tarafsız ol illa bi partiye inanman gerekmiyor. Verilen ücreti de bir bonus olarak düşün 1 ay sonra ihtiyacın olduğu bir anda eline geçince güzel oluyor . 62 tl almıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 2 Şubat 2015; 21:18:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.