Şimdi Ara

Seçim Yapmak Zor Çünkü Çok Seçenek Var..Sizce Bu Araçlardan Hangileri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün oturdum ve şuan araç alsam ne alırım diye düşünürken tek tek markaların sitelerini dolaşıp fiyat ve donanım baktım ve beğendiklerimi liste yaptım.İlk başta 35-45 bin tl arasındaki araçlara bakarken bu rakamın üstünd de birkaç model yazdım.Şimdi araç almayacağım zaten 17 yaşındayım ama eğer 19 olsam ve üniversite kazansam (babam söz verdi üniv. kazan sana benden bir araba diye )

Evet bu listeyi yaptım ve sizle paylaşmak istedim siz olsanız bu araçlardan hangisini veya hangilerini seçerdiniz?Neden?

€=2.20

Fiat:

Bravo 1.4 16v Turbo 120BG Emotion Full+Full=42.400 TL

Bravo 1.4 16v Turbo 120BG Emotion Dualogic Full+Full=44.100 TL

FIORINO COMBI 1.3 MJET EMOTION=29.450 TL

FIORINO COMBI 1.3 MJET EMOTION + Comfort Matic Vites=31.450 TL

Grande Punto 3 Kapı 1.4 Turbo T-JET 120 HP SPORT 6AB ESP ABS ECC AJ Full+Full=38.200 TL

GRANDE PUNTO 5 Kapı 1.3 MULTIJET 90 HP EMOTION 6AB ESP ABS ECC AJ Full+Full=39.500 TL

GRANDE PUNTO 5 Kapı 1.3 MULTIJET 90 HP EMOTION 6AB ESP ABS ECC AJ Dualogic Full+Full=41.250 TL

500 LOUNGE - 1.4 100 HP 7AB ABS ESP ECC AJ Full+Full=41.560 TL

500 LOUNGE - 1.4 100 HP 7AB ABS ESP ECC AJ Dualogic Full+Full=43.560 TL

Ford:

Ka 1.2i Titanyum + Stil Paketi + Metalik Boya=26.090 TL

Fiesta Titanium 5K 1.4i + Lansman Paketi + Metalik Boya + Güvenlik Paketi=32.930 TL

Fiesta Titanium 5K 1.6 TDCi + Lansman Paketi + Metalik Boya + Güvenlik Paketi=36.930 TL

Focus Titanium 5K 1.6i 115PS + Titanium X Paketi + Metalik Boya + ESP + TCS=45.870 TL

Focus Titanium 5K 1.6 109PS TDCi + Titanium X Paketi + Metalik Boya + ESP+TCS=50.480 TL

Honda:

Civic Hatchback 1.4 i-shift Sport=44.500 TL

Jazz Fun+ 1.4 Düz=34.200 TL

Jazz Fun+ 1.4 i-Shift=36.200 TL

Lancia:

Ypsilon 1.4 16V PLATINO 95 HP DFN=39.440 TL (Paketsiz (yan hava yastığı ve sensörler yok))

Mazda:

Mazda2 1.5 HB Play + Metalik Boya=29.996 TL

Mini

One 1.4 98 Hp (Opsiyonsuz)=22.330 €=49.126 TL

Cooper 1.6 120 Hp (Opsiyonsuz):25.162 €=55.356 TL

Nissan:

Micra 1.2 5 Kapı Tekna 80 Bg A/T (SUNROOF+AKILLI ANAHTAR)=32.990 TL

Opel:

Corsa 3 Kapı 1.6 Gsi - 150 HP + AFL(Halojen) + Görüş Paketi + Metalik Renk + Panaroma Sunroof=44.720 TL

Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport Cosmo + AFL(Halojen) + ESP + Flex Fix + Görüş Paketi + Metalik Renk + Panaroma Sunroof + Teknik Paket=40.880 TL

Corsa 5 Kapı 1.4i Twinport Cosmo + AFL(Halojen) + ESP + Flex Fix + Görüş Paketi + Metalik Renk + Panaroma Sunroof + Teknik Paket + Tam Otomatik
    Vites=43.500 TL

Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 90 HP Cosmo + AFL(Halojen) + ESP + Flex Fix + Görüş Paketi + Metalik Renk + Panaroma Sunroof + Teknik Paket=45.380 TL

Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 90 HP Cosmo + AFL(Halojen) + ESP + Flex Fix + Görüş Paketi + Metalik Renk + Panaroma Sunroof + Teknik Paket + Easytronic Şanzıman=47.330 TL

Astra HB 1.6i 16V - 115 HP Cosmo + Akıllı Anahtar + Elektrikli Panaromik Sunroof + IDS Plus Paket + Metalik Renk + OPC Line Paketi + Xenon Paketi=49.800 TL

Astra HB 1.6i 16V - 115 HP Cosmo + Akıllı Anahtar + Elektrikli Panaromik Sunroof + IDS Plus Paket + Metalik Renk + OPC Line Paketi + Xenon Paketi + Easytronic Şanzıman=52.340 TL

Astra GTC 1.6i 16V - 115 HP Sport + Akıllı Anahtar + Deri Döşeme + Metalik Renk + OPC Line Paketi + Panaromik Ön Cam + Xenon Paketi=53.690 TL

Peugeot:

207 DYNAMIC - 1.6 VTi 120 hp – TIPTRONIC + Panoramik Cam Tavan + Metalik Boya + Ön Konsolda 5'li CD Çalar + Şehiriçi Paketi (Elektrikli katlanan yan aynalar+park yardım sistemi) + Technopack: (ESP+Sürüşe duyarlı yönlendirmeli ön farlar+Hız sabitleme sistemi+Düşük lastik basıncı algılama sistemi+Alüminyum jantlar)=42.200 TL

207 CC DYNAMIC - 1.6 VTi 120 hp – MANUEL + Alarm + Hız sabitleme Sistemi + Metalik Boya + Ön Konsolda 5'li CD çalar+MP3 + Stil paketi (Alüminyum alaşımlı jantlar + deri direksiyon+ alüminyum pedallar ve kapı eşiği koruma çıtaları+ spor ön panjur) + Tekno Paketi (Elektrikli katlanan yan aynalar+ otomatik yanan farlar+ MP3 uyumlu Radyo-CD çalar (tek CD))=50.780 TL

207 GT - 1.6 THP 150 hp – MANUEL + Alarm+Süperkilitleme + Deri döşeme (Siyah) + JBL Hi-Fi+240W amfi+subwoofer + Metalik Boya=43.220 TL

207 RC LE MANS - 1.6 THP 175 hp – MANUEL=45.600 TL

308 PREMIUM PACK - 1.6 THP 150 hp – MANUEL + 18" Alüminyum jantlar (Spor Paketini gerektirir, 17" Jant yerine) + AFIL paketi (Şerit ihlalı algılama ve sürücü uyarı sistemi+Isıtmalı ön koltuklar) + Alarm + Arka yan hava yastıkları + Görüş Paketi (Bi-Xenon farlar+far yıkama+sürüşe duyarlı yönlendirmeli aktif farlar) + Metalik Boya + Ön konsolda 5'li CD çalar + Spor Paketi (17" Alüminyum jantlar+ön ve arka park yardım sistemi) =52.040 TL

Renault:

Clio Dynamique 1.6 16V 112 bg Otomatik Vites + Teknoloji Paketi + Konfor Paketi =35.350 TL

Clio Extreme 3 Kapı 1.4 16V 98 bg=27.100 TL

Megane HB Expression Plus 1.6 16V 110 bg + City Paketi + Panoramik Cam Tavan=34.953 TL

Seat:

LEON 1.4 lt TSI 125 hp Style + 17" Alüminyum jantlar + Arka hava yastıkları + Koltuk ısıtma + Far yıkama + Bixenon farlar + Sport Up paketi + Sunroof + Metalik Renk=49.110 TL

IBIZA 1.6 lt 105 hp Sport Rider + Özel Renkler + Panaromik sunroof + Koltuk ısıtma + Baş ve göğüs hava yastıkları + Emniyet kemeri uyarı sistemi + Far yıkama + Cruise control=41.966 TL

IBIZA SC 1.6 lt 105 hp Sport + Özel Renkler=35.275 TL

Skoda:

Fabia Elegance 1.6 105 HP + Metalik Boya + Beyaz Renk Tavan Ve 16’’ Alu. Alaşımlı Jant Farkı=36.367 TL

Roomster Comfort 1.6 105 HP + Viraj görüş sistemli ön farlar + Panoramic Tavan + Metalik boya=41.950 TL.

Subaru:

IMPREZA HB AWD 1.5 5MT Elegance=40.541 TL

Toyota:

Yaris 1.3 Sol Special 9 AB=32.700 TL

Auris 1.6 Elegant=41.100 TL

Auris 1.6 Elegant M/M VSC+Xenon=46.100 TL

Auris 1.6 Elegant M/M SR=45,100 TL

Volkswagen:

Polo 1.4 80 Bg Comfortline + Metalik Renk + Sunroof=33.050 TL

Cross Polo 1.4 80 Bg=33.200 TL

Golf 1.4 TSI 122 Hp Highline + Metalik Renk + Sunroof=52.630 TL

Volvo:

C30 1.6 Premium Edition (Opak Renk)=22.265 €= 48.993 TL

Özellikle B ve C sınıfı yazmaya çalıştım ama arada A ve hafif ticari de karıştı

• 207 RC LE MANS - 1.6 THP 175 hp – MANUEL=45.600 TL yakıt önemli değilse bence bu...performansı çok iyi donanımıda fena sayılmaz...
    veya

LEON 1.4 lt TSI 125 hp Style + 17" Alüminyum jantlar + Arka hava yastıkları + Koltuk ısıtma + Far yıkama + Bixenon farlar + Sport Up paketi + Sunroof + Metalik Renk=49.110 TL

Leon hem şık araç hem donanımlı performansıda gene iyi sayılır ve TSI motor çokta yakmaz...
  • 2. el alıp bi süre onu kullanarak acemiliği atıp başka araca geç bence. fiorino filan yazmışın iyi araçtır ama bişey taşımayacaksan gereği yok. aynı şekilde roomster filan da sana göre olmaz.

eğer illede sıfır alıcam dersen b segmenti ilk araç için en iyisi olur.
  • favoriler
    Auris 1.6 Elegant M/M SR=45,100 TL

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

2. el alıp bi süre onu kullanarak acemiliği atıp başka araca geç bence. fiorino filan yazmışın iyi araçtır ama bişey taşımayacaksan gereği yok. aynı şekilde roomster filan da sana göre olmaz.

ben de onu diyecektim..fiorino ne alaka dostum yaa
  • cevaplar için teşekkürler
    Fiorino'nun tasarımını gerçekten beğeniyorum aslında listedekilerle tamamen alakasız ama çok amaçlı güzel bir araç diye yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

2. el alıp bi süre onu kullanarak acemiliği atıp başka araca geç bence. fiorino filan yazmışın iyi araçtır ama bişey taşımayacaksan gereği yok. aynı şekilde roomster filan da sana göre olmaz.

Allah iyiliğini versin @darkness_ec

Yahu 207RC Seat Leon gibi araçların yanında fiorino ne alaka şimdi

İyidir güzeldir Fiorino da @opeth'in dediği gibi ne taşıyacaksın arkada. Üni'ye ilk başladıgımdan beri 1 defter taşıyorum ben arabada, o da 1,5 senedir aynı. Hiç bitmiyo ne bereketli defterse

edit. Hazırlıkta baya kitap defter taşımıştım ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 14 Mart 2009; 22:04:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkness_ec

cevaplar için teşekkürler
    Fiorino'nun tasarımını gerçekten beğeniyorum aslında listedekilerle tamamen alakasız ama çok amaçlı güzel bir araç diye yazdım

Birader sen o parayı bir hayır kurumuna bağışla bence...
  • Listeni en fazla 3 araca düşür, ondan sonra tartışalım.

Yoksa bu listeden bir cacık olmaz. Her kafadan başka ses çıkar, kafan karışır.

Bir de bu abinin (yaşım senden büyük) tecrübesine kulak ver: Bu tip sözlerin yerine gelmemesi olasılığı fazladır. Kendini araba alınacak diye şartlandırma. Nereden biliyorsan diye sorarsan da, kendimden biliyorum.

• 1-bravo
    2-impreza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bir de bu abinin (yaşım senden büyük) tecrübesine kulak ver: Bu tip sözlerin yerine gelmemesi olasılığı fazladır. Kendini araba alınacak diye şartlandırma. Nereden biliyorsan diye sorarsan da, kendimden biliyorum.

Ah şu babalar ah...

Bana da kazan alcaz dedi, 2ye geçtik o zaman aldı :)

Allah razı olsun orası ayrı tabi. Şimdi düşünüyorum da o kadar yolu 3 vesayitle gittiğimi...

Bu arada arkadaşım daha 17 yaşındaymışsın zaten 19a gelince alıcaz diyosun, şimdiden başla sen ufak ufak araştırmaya ama polemik'in de dediği gibi listeni daralt biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Ah şu babalar ah...

Allah razı olsun orası ayrı tabi. Şimdi düşünüyorum da o kadar yolu 3 vesayitle gittiğimi...

Bu arada arkadaşım daha 17 yaşındaymışsın zaten 19a gelince alıcaz diyosun, şimdiden başla sen ufak ufak araştırmaya ama polemik'in de dediği gibi listeni daralt biraz

Bana da 3. sınıfa başlarken babam ikinci el bir araba alıyordu, kredi bile hazırdı.

Ama dedem çok saçma bir muhalefet yaptı ve iş yattı, ki arabayı alacak olan dedem değil, babamdı. Ben de delirince dedem okulu bitir, 0 km arabanı ben alayım dedi. Bakalım, 3 ay sonra okul bitiyor. Ne olacak bilmiyorum.

Bu arada ben de özellikle sabahları trafiğe girmemek için tam dört vasıta değiştiriyorum.

• benimkisi daha kötü sanırım. 6. sınıf oldum anca. umudu yitirdiğim için para biriktirmeye başlamıştım zaten en sonunda. bi kaç gün araba bakmaya karşıya filan geçtim (avrupa yakası) böle böle krediye gircem filan dedim. anne bank kredisiyle aldım. taksitleri anneme ödüyorum şimdi.
  • yok şuan zaten sadece modellere bakıyorum ben otomobil meraklısı olduğum için o zaman geldiğinde (inş. gelir ) bu kadar çok seçenek düşünmeyeceğim tabiki
    Valla sizin işiniz de zormuş benim babamda almaz mı acaba
  • Polemik, valla Allah sabır versin. Benim de özellikle üni 1e kadar hayatım minibüs+otobüs+metrolarda geçti. Okul ev dershane hep ayrı arı yerlerdeydi Okul nişantaşında dersane beşiktaştaydı da ordan yırtıyodum gerçi biraz, yürüyerek 15dk

Ama arabaya bir alış bir daha otobüse binmek için 2 kere düşünceksin o kadar söyliyim.

Opeth, senin de annen de acımasız çıkmış biraz, Ben olsam 1 ay öderdim 1 ay ödemezdim anneme taksitleri
  • liste çok karışık yaw seçim yapmak zor
  • quote:

Polemik, valla Allah sabır versin. Benim de özellikle üni 1e kadar hayatım minibüs+otobüs+metrolarda geçti. Okul ev dershane hep ayrı arı yerlerdeydi Okul nişantaşında dersane beşiktaştaydı da ordan yırtıyodum gerçi biraz, yürüyerek 15dk

Ama arabaya bir alış bir daha otobüse binmek için 2 kere düşünceksin o kadar söyliyim.

Opeth, senin de annen de acımasız çıkmış biraz, Ben olsam 1 ay öderdim 1 ay ödemezdim anneme taksitleri

şubatta ödeyemedim zaten lastiklere gitti para. bu ayda balıkesire otobüsle geldim. arabam istanbul'da yatıo valla. seçimlerden dönüşe artık.

benzine yatırdığım parayı pastaya yatırdım ama. özsütten bi pasta aldım 45 lira

• bu konu banada yararlı olucak açtığın için teşekkür ederim..
    bende 17 bitti 18 e girdim fakat doldurmadan vermiyolarmış ehliyeti
    bakalım bizim peder bey ve dede söz verdi üniversiteyi kazan alıcam diye..inş alırlar
    bende yeni yeni araştırıyorum senin durumundayım aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 15 Mart 2009; 14:16:56 >

• listede lancer yok sanırım. onu da ekle istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 15 Mart 2009; 16:19:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Ah şu babalar ah...

Bana da 3. sınıfa başlarken babam ikinci el bir araba alıyordu, kredi bile hazırdı.

Ama dedem çok saçma bir muhalefet yaptı ve iş yattı, ki arabayı alacak olan dedem değil, babamdı. Ben de delirince dedem okulu bitir, 0 km arabanı ben alayım dedi. Bakalım, 3 ay sonra okul bitiyor. Ne olacak bilmiyorum.

Bu arada ben de özellikle sabahları trafiğe girmemek için tam dört vasıta değiştiriyorum.

Dostum dur bakalım belki deden bir bomba patlatır normalde almayı düşündüğün araçlardan çok daha iyisi alınır

Bu işler kısmet işi.. Bende eğer Aurisi o ay içinde almasaydım muhtemelen şu an araçsız olabilirdim..

Belli ki dedene biraz kızmışsın ama eminim onunda bir bildiği vardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.