valhala aldım ama bana steam kodu yollamadılar 2 haftayı geçti hesabım vpn için banlandı mail de atamıyorum..Umarım iade alırken sorun olmaz |
Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu (6. sayfa)

-
-
X570 Tomahawk veya herhangi bir X570 Chipset anakart alanlara hiç bir şey vermiyorlar Shout out kampanyasında. Ne saçma bir iş bu.
-
Monitör aldık, yaşam belirtisi bile yok
Mecbur iade edeceğim, kampanyalar da yandı tekrar alsam bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27 sinde başvuru yaptım msi kampanyalarına hiç ses soluk yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: yigitcan19901black friday 2020 ile ac valhalla ikisi promosyonlar. steam ise promosyon değil.
1 tane ürün aldıysan o ürün üzerinden sadece bir promosyona başvuruyorsun. ilk ac ye başvurursan black fridaye başvuramaman gerekiyor buna göre. ya da benim gibi ilk black friday'e başvurursan da ac valhalla'ya başvuramaman gerekiyor.
steam bunların dışında. steam'e her halükarda başvurulabiliyor.
ama bu dediklerimi doğrulayan kimse yok. bir kişi gelip "ben ac valhalla'yı aldım, black friday'e de başvurdum" dese o zaman ben de msi'a mail atarım bende hata oldu ac alamadım diye ama kimseden ses soluk çıkmıyor msi black friday konusunda. black friday'e başvurup başvurmadıkları belli değil insanların.
Bu söyledikleriniz nerede yazıyor acaba? "Şart ve Koşullar" bildirisine bakıyorum, söylediğiniz gibi "ona başvuran buna başvuramaz" gibi bir ibare göremiyorum. AC Valhalla kodu aldım; başvuru yaptıktan beş gün sonra key gönderdiler. 14 gün içerisinde Black Friday için de başvuracağım. Shoutout'a da başvurdum yanıt bekliyorum.
-
yazmıyor ben orada promosyonlar sayfamda çıkan uyarının resmini attım. black friday'den iade alan da henüz olmadığı için ikisine katılırsın katılamazsın bunu şu anda yanlış ya da doğru olarak onaylayabilecek bir kişi yok.
burada bir ürünle bir promosyona katılabilirsin diyor. yani sen ikisine de katılsan da bir msi bir tanesini onaylayabilir gibi algılanabilir bu.
burada da görüldüğü gibi hem ac valhalla, hem de black friday promosyon olarak görünüyor msi'a göre.
üstteki uyarı ile de birleştirilirse sen ikisine de başvursan bile, msi sadece bir tanesinden sana ödül verebilir.
net bir ifade yok. "msi katılımın promosyon kapsamında geçerli olup olmadığı konusunda nihai kararı verme hakkına sahiptir."
yani ikisini de alabilirsin, bir tanesini de. net birşey yok. ve dediğim gibi henüz black friday iadesi alan olmadığı için de ikisini de alabiliyor muyuz alamıyor muyuz bu henüz belli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 2 Aralık 2020; 9:51:39 >
-
Bende mi şans yok msi mı dandik bilemedim. Haziran ayı gibi mag272cqr monitör almıştım. Panel içinde iki tane leke var diye hepsiburada yüzünden zorlu bir iade süreci yaşamıştım. para iademi alıp o tarihten beri eski monitörüme devam ettim. daha sonra yanlış hatırlamıyorsam 23 kasımda hepsiburada üzerinden mag322cqr indirimine dayanamayıp yine aldım. 24 ü kargo teslim gözükmesine rağmen 26 sında hala çıkış yapılmamıştı. şans eser amazonda gezerken amazonda da fiyatın düştüğünü gördüm. amazona da sipariş geçtim ve 27sinde adamlar teslim etti. gerçekten efsanelerdi. neyse 27 si akşamı üstün körü kurdum sağına soluna baktım bir problem yok gibiydi. bir gün sonra işten geldiğimde eski monitörü söküp yerine yenisini yerleştirdim kablolama işlemini hallettim karşısına geçtim. Güzel keyfini çıkarabileğim youtubedan 4k bir video açayım dedim. Beyaz ekranda ne göreyim. Bazen görüntüyle alakası olmayıp yanıp sönen bir piksel. bir de panel üzerinde leke. açıkçası çok büyük dert edilecek bir şey değil fakat bizim ülkemiz için iyi paralar verip karşılığında kusursuz olmasını bekliyorsun. sinek mide bulandırır tarzı bu küçücük iki şey tadımı kaçırdı. amazonla iletişime geçtim. Umarım bu sadece benim şanssızlığımdır. Dünyaca ünlü bir markanın iki farklı modelinde ve çok ayrı zamanlarda aldığım ürünlerinde panelinde leke olması büyük bir tesadüftür diye düşünüyorum. İnatla 3.yü sipariş vericem umarım bu son olur...
-
Valla öyle bir şey varsa fena kazıklandık demektir. AC Valhalla alacağımıza adam gibi cashback alırdık, şu saçma oyunu da yüz lira altına satmakla uğraşmazdık. Siteleri de iğrenç kullanışsız bu arada.
Steam kodlarından yanıt gelse bari, millete 2 günde kodlar gelmiş; ben bir haftadır bekliyorum.
-
diğer konuda birisi hem ac valhalla hem steam kodunu almış bugün de iade için olan başvurusuna onay gelmiş.yani 3ü de kabul ediliyor demek ki.
birisi de msi'a e-mail atmış, şu anda steam kodları konusunda stok sorunu yaşıyorlarmış,yakın zamanda tekrar kodları satın alıp dağıtıma başlayacaklarmış. ben de 27 sinde başvurdum ses soluk yok daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 2 Aralık 2020; 15:5:36 > -
-
kayıt edip submit yaptım
kod gelince nasıl kullanıyoruz?
-
Hocam kutudaki seri nosunu mu yüklemiştiniz ben de de aynı uyarı geldi ben bu sefer anakarttaki seri no nun resmini çekip yükledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
Hocam kutudaki seri nosunu mu yüklemiştiniz ben de de aynı uyarı geldi ben bu sefer anakarttaki seri no nun resmini çekip yükledim.evet kutusundaki seri numarasını çekip göndermiştim.
şimdi kasayı açıp anakarttaki noyu mu çekip göndermem gerekiyor?
kendi yönergesinde kutunun resmini gösteriyor barkodlu olan kısmını?
-
-
Hocam bende de aynı şey yazıyor. Bu aşamada başvuruda bir sorun olmadığı ve başvurunun incelendiği mi anlaşılıyor ?
-
-
Steam kodu almak içinde ürün inceleme yazısı yazdınız mı ? O nasıl oluyor bilginiz var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis biri -- 3 Aralık 2020; 13:58:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhendis biriSteam kodu almak içinde ürün inceleme yazısı yazdınız mı ? O nasıl oluyor bilginiz var mı ?
Ben kodu işlemciyi aldığım firmadan aldım.
Sinerji bilgisayar
-
https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi
Yok hocam o değil ,bir de MSI'nin kampanyası var. Ben bundan bahsetmiştim ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhendis birihttps://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi
Yok hocam o değil ,bir de MSI'nin kampanyası var. Ben bundan bahsetmiştim ..
Yok ben bu kampanyaya başvurmadım.
Benim başvurduğum kampanya Msi (anakart, power supply, oyuncu koltuğu) bazı modellerini alanlara oyun hediyesi kısmında.
Bendeki kampanyadaki ürün "MEG X570 UNIFY" için başvurumu yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X