Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.863
Cevap
213
Favori
1.312.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur3D

bu lanet hastalık 2-3 aydır bende de var ve iyice artıyor.Saçımda olsa problem etmicem ama kaşlarda ve burun bölgesinde oluşuyor. kendimden iğrenmeye başladım iyice.

ayni sorundan müzdaribim benim sadece kaşlarımda var bundan 1 ay oncesinde dokulmeye basladi ve birkac hafta oncede dokulmeyle birlikte kepeklenme dokuntu pullanma olarak devam ediyor kaslar dokuluyor kasin kokunde kepek gibi bisey var yapismis.kanserden supheleniyordum gittim doktora tiroid hemogram testleri yapti bide mantar testi hepsi normal cikti strestendir dendi halbuki bu olaydan dolayi stres yapiyorum bu olay olmasa yapmam.protopic diye krem verdi bide head sholdersin insitive diye sampuanini verdi.insallah gecer sizin nasil progleminiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Danielocean

quote:

bu lanet hastalık 2-3 aydır bende de var ve iyice artıyor.Saçımda olsa problem etmicem ama kaşlarda ve burun bölgesinde oluşuyor. kendimden iğrenmeye başladım iyice.

ayni sorundan müzdaribim benim sadece kaşlarımda var bundan 1 ay oncesinde dokulmeye basladi ve birkac hafta oncede dokulmeyle birlikte kepeklenme dokuntu pullanma olarak devam ediyor kaslar dokuluyor kasin kokunde kepek gibi bisey var yapismis.kanserden supheleniyordum gittim doktora tiroid hemogram testleri yapti bide mantar testi hepsi normal cikti strestendir dendi halbuki bu olaydan dolayi stres yapiyorum bu olay olmasa yapmam.protopic diye krem verdi bide head sholdersin insitive diye sampuanini verdi.insallah gecer sizin nasil progleminiz var

kardeşim bende de aynı problemlerle başladı.önce kepeklenme oldu sonra kaşıntı ile saçlar ve kaşlar dökülmeye başladı.
    doktora gittim saç kıran olabilir dedi.dedim saç kıran ile alakası yok.internetten araştırdığıma göre ya egzama yada seboreik dermatit,ben öyle diyince seboreik teşhisi de koydu
    kaşıntılar için momecon losyon,
    seboreik için konazol şampuan verdi,
    birde alkol ve ether karışımı bişey verdi fakat bunu kullanmıyorum,kullandığımda çok yakıyor ve kıpkırmızı yapıyo suratımı
    losyonu kullanırsam faydası oluyor kaşınmalar duruyor,ayrıca yeni kaşda çıkarmaya yardımcı oluyor sanırım.dökülen yerlerden yeniler çıktı ,
    şampuanın da faydası oluyor ama etkisi çabuk geçiyor.
    son dönemde iyice sivilceler ve kırmızılıklar artı.kükürtlü sabun alıp denicem birde.
    19 aralık ta da askerim inş. , saçları,kaşları döküpte gelmeyiz.

DH CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE

Gün Doğmuş Gün Batmış Ebed Bizimdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Danielocean

quote:

kardeşim bende de aynı problemlerle başladı.önce kepeklenme oldu sonra kaşıntı ile saçlar ve kaşlar dökülmeye başladı.
    doktora gittim saç kıran olabilir dedi.dedim saç kıran ile alakası yok.internetten araştırdığıma göre ya egzama yada seboreik dermatit,ben öyle diyince seboreik teşhisi de koydu
    kaşıntılar için momecon losyon,
    seboreik için konazol şampuan verdi,
    birde alkol ve ether karışımı bişey verdi fakat bunu kullanmıyorum,kullandığımda çok yakıyor ve kıpkırmızı yapıyo suratımı
    losyonu kullanırsam faydası oluyor kaşınmalar duruyor,ayrıca yeni kaşda çıkarmaya yardımcı oluyor sanırım.dökülen yerlerden yeniler çıktı ,
    şampuanın da faydası oluyor ama etkisi çabuk geçiyor.
    son dönemde iyice sivilceler ve kırmızılıklar artı.kükürtlü sabun alıp denicem birde.
    19 aralık ta da askerim inş. , saçları,kaşları döküpte gelmeyiz.

ben 18 yasindayim berbat duruma geldim bundan dolayi disari cikamiyorum

• allah belasını versin bu hastalığın. bende çekiyorum. travazol verdi doktorum bana. gece yatmadan sürüyrm sabah da sürüyrm. çok harlı dönemde kortizonlu bi krem var onu sürüyorm ama devam etme ikidebir sürme dedi doktor oyüzden travazol kullanırım. benim yüzümde var bide göüs boşluğmda var

Birde vichy'nin bu resimdeki şampuanını verirlerse almayın kesinlikle işe yaramıyor:
    bakimstore.com
    Dermokozmetik | Eczane | Kozmetik | Kişisel Bakım | BakımStore
    http://www.bakimstore.com/vichy-dercos-sensitive-kepek-karsiti-sampuan-hassas-kasintili-sac.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 8 Aralık 2013; 22:49:42 >

Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin Ve unutma kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN

• Dün Minoxil'in şampuanını denedim, şu saat oldu kaşıntı ve kabuklanma yok. Bu şampuan iyi geldi gibi.

Orijinalden alıntı: Buğra26

Dün Minoxil'in şampuanını denedim, şu saat oldu kaşıntı ve kabuklanma yok. Bu şampuan iyi geldi gibi.

Minoxil egzemayi azdirdigini soyluyorlardi insallah sana iyi gelir

Orijinalden alıntı: melih74

quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Dün Minoxil'in şampuanını denedim, şu saat oldu kaşıntı ve kabuklanma yok. Bu şampuan iyi geldi gibi.

Minoxil egzemayi azdirdigini soyluyorlardi insallah sana iyi gelir

Minoxili değil şampuanını kullandım ben.
  • buraya daha öncede yazmıştım galiba. sıcak ortamda falan yüzünüzde kaşıntı olursa klodamin diye bi sprey var. boğaz spreyi aslında ama kaşıntılı yerde baya işe yarıyo. bende tesadüfen buldum. yada sebclair,süt ve su sürebilirsniz kaşıntılı yere.

• Bu kremi kullanıyorum nemlendirici süper.Liposunu kullanıyorum yağlı hydro yağsız.Doktorlar yazıyor herkes yazdırıyor normal krem olarak kullananlar çok.
    bakimstore.com
    Selsun Blue | BakımStore
    http://www.bakimstore.com/marka/selsun-blue

Etkili olarak 3 ürün var şimdi vichy yeşil,selsun,head and soulders trea...

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Hayır hiçbiri yok,Bu yüzden cildiyeye yazdırıyor insanlar.Yoğun bir yapısı var akşama kadar kalıyor krem.

Orijinalden alıntı: 0je

Efsane ürün tekrar türkiyeye gelmiş.Hemde çok çeşitli.Sleenyumlu ,çinkolu,salisilik asitli...
    http://www.bakimstore.com/marka/selsun-blue

Etkili olarak 3 ürün var şimdi vichy yeşil,selsun,head and soulders trea...

vichy yeşil bende işe yaramadı. head and shoulders intensive treatment aldım ona başlayacağım. o da olmazsa selsunu merak ediyorum. çok öneriliyor ve tekrar türkiyede olması güzel haber

• Beyler bugün veya yarın eczaneye almaya gidicem sizce hangisini alayım? Vichy mi head&shoulders mı?

Into abyss, You don't exist.
    Cannot resist, The Judas kiss.
  • Hocam selsun'un ds'ye iyi gelen şampuanı hangi versiyonu oluyor?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.