Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.863
Cevap
213
Favori
1.312.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Protopic iyidir, kortizonsuz. Geceden sür, sabaha bir sey birakmiyor.

teşekkür ederim inşallah bu kabuklanma durur dökülme durur ve dökülen kaşlar yerini alırd

Orijinalden alıntı: mmeric79

karbonatlı su içiyorum müthiş iyi geliyor. papatya çayı, lavanta çayı da aynı şekilde. sık duş almak gerek fast food beslenmemek gerek. her gün spor yapmalı.
    vücut ağları çoğaldığında ya da vücudumuzdaki asit oranı arttığında egzama ve sivilceler de azıyor. yiyecekler kadar stres te asit oranımızı arttırıyor. Bu forumda aynı şikayeti
    olan arkadaşlarımı tanımadan birçoğunun mide ve bağırsak rahatsızlığı yaşadığını tahmin ediyorum. Stres ilk önce mide salgımızı arttırıyor. hazımsızlığa yol açıyor. Bir süredir bende
    hiç rahatsızlık yok. yaptıklarımı söyleyeyim. tamamen değişmelisiniz. hayata bakış açınız düşünce tarzınız yeme alışkanlıklarınız . Spor en etkili ilaç. bol duş ve abur cubur yok
    sindirim sistemimizi bir lavabo gibi düşünün. yediğimiz asitli ürünler zararlı yağlardan yapılan ürünler ve mayalı ürünler lavaboda tıkanıklık yapıyor. Olumsuz düşüncelerimiz de
    aynı şekilde asit oranımızı arttırıyor. Sonuç cildimizde çıkan rahatsızlıklar. içimizi temizlemeden dışımızı temizleyemeyiz. Hem ruhsal hem fiziksel detox bunu herkese duyuralım
    çünkü herkes biliyor ama uygulamıyor. değişmeye kararı siz vereceksiniz. ,Pes etmeyelim. Başardığımızda da rehavete kapılmayalım. Devam edelim. Ne zaman oldu bu iş
    derseniz geri gelecek.

Bende duymustum karbonatlı suyu. karbonatlı su nasıl içiyorsun dostum. Mesela bir bardak suya ne kadar koyuyorsun. su sıcak mı ılık mı ? işe yarıyormu gercekten. Günde ne kadar tüketiyorsun

• yüzüm için geçen amcamın tavsiyesiyle nerisona-c aldım bizim ailede genetik geçiyor amcalarımda babamda var bendede yüzümde kepeklenme oluyordu t bölgem bıyık ve alt dudagın alt kısmında vs. nerisona-c kullandıktan sonra haftada 7 kere duş alan ben haftada 2 kez duş alıyorum yüzümde çıkıyor ama belli olmuyor elime gelmiyor yüzüme dokunamıyordum cıkacak korkusuyla artık rahatca yemekte yiyor yüzümede dokunuyorum şampuan olarak head and shoulders kullanıyorum yıllardır tavsiyelerim bunlar arkadaşlar hepimize acil şifalar versin Allah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten okuduğum kadarıyla kortizonlu bir krem ve yüze uygulamayın yazıyor. kortizonlu kremler yüz derisini inceltiyor. bir haftadan uzun kullanmamak ve uzun aralarla kul
    lanmak gerekiyor ve ince bir tabaka halinde sürülmeli
  • Arkadaşlar mümkünse her türlü yan etkiyi barındıran ve derideki bağışıklık sistemini zayıflatan kortizondan uzak durun. Bende denedim piyasadaki birçok kremi denedim ama sonunda kendime uygun birşey buldum. Bebekler için cilt bakım ürünleri markası mustela diye bir krem. Herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama en azından alkol ve parfüm bulunmuyor. Ben inanılmaz sonuçlar aldım

• Arkadaşlar internet dışında Avrupa Yakası'nda Head & Shoulders Intensive Treatment veya Clinical Strength şampuanlarından bulabilen oldu mu şu sıralar?

harunc.blogspot.com
    Seboreik dermatitli saç derisi ve tecrübelerim
    http://harunc.blogspot.com/2011/11/seboreik-dermatitli-sac-derisi-ve.html

Hayatı bu meret ile geçmiş sd' i yalayıp yutmuş bir akadaşın tavsiyelerinin olduğu bir yazı için;

www.oturanbilge.com
    Sayfa bulunamadı – OturanBilge – Güncel Blog Sitesi
    http://www.oturanbilge.com/seboreik-dermatitim-18ine-basti/#more-1184

Özet geçelim: Herkeste aynı sonuçları vermiyor ama genel olarak; Saçlar için vişi yeşil sampuan iyi geliyor.

Kaşıntının geçmesi ve saçlarını hergün yıkamak zorunda olmamak büyük bir nimettir.
    Herkese acil şifalar dilerim.

• Saç diplerinde bolca, burun kenarları ve kulağımda azda olsa var bu SD'den. Bugün Prozinc Mor kutuya başlıyorum sonuçlarını sizlerle paylaşıcam.

Daha önce bir kaç defa yazdım dikkate alıp deneyen oldumu bilmiyorum ama tekrar yazmak istiyorum ve uygulayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Yaptığım sadece saçlarımı kozmetikçilerde ezcanelerde bir çok AVM de kalıbı 5 TL den satılan kükürtlü sabunla yıkamak,

bir ay her gün düzenli olarak sabah ve akşam saçlarınızı kükürtlü sabunla yıkayın,

saçlarınızı iyice köpürtün, ben ilk kullandığım bir ayda hafada bir kalıb sabun bitirmiştim, köpüklü olarak 3 dk bekleyin ve bol su ile durulayın, bu işlemi tek seferde 3-4 defa takrarlayın, köpürtün bekletin ve durulayın-köpürtün bekletin ve durulayın

ben birinci haftada kaşıntılardan kurtuldum, sonra yavaş yavaş saç derimdeki o irinli ve acı veren devasa sivilcelerden kurtuldum, şuan çok rahatım.

Ne kadar illet bi rahatsızlık olduğunu bilmesem buraya tekrar yazmazdım ama ben gerçketen kurtulduğum için yazıyorum. Belki benim gibi bir kişi daha kurtulur.

• efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    değerli dostum yüzümüdekileri ne yapıcaz ? ..burun,alın yanak sakallar yani herkes malesef sadece saçında bu illetten olanlar kadar şanslı değil bu rezalet her yerimizde ! ..bu açıdan krem, şampuan ve hap kullanmak zorundayız .. Tetradox dışında bu nane için doktorlarınızın önermiş oldugu bir hap oldu mu arkadaşlar ?

bu arada bepanthen plus ile tüm yüzüme yedirdiğimde çok ilginçtir ki bu illet o gün için yüzümde çıkmıyor hani anlık ve 5-6 tl gibi komik paralara geçiçi olarak yüzünüzdeki kepeklenme için düşünebilirsiniz. onun dışında 50-100 tl gibi yöntemler var ki onları da kullanıyorum ..la roche'in köpük,krem,losyon ve gel bakım ürünleri var bana 200 tl 'ye patladı(şampuan dahil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

değerli dostum yüzümüdekileri ne yapıcaz ? ..burun,alın yanak sakallar yani herkes malesef sadece saçında bu illetten olanlar kadar şanslı değil bu rezalet her yerimizde ! ..bu açıdan krem, şampuan ve hap kullanmak zorundayız .. Tetradox dışında bu nane için doktorlarınızın önermiş oldugu bir hap oldu mu arkadaşlar ?

bu arada bepanthen plus ile tüm yüzüme yedirdiğimde çok ilginçtir ki bu illet o gün için yüzümde çıkmıyor hani anlık ve 5-6 tl gibi komik paralara geçiçi olarak yüzünüzdeki kepeklenme için düşünebilirsiniz. onun dışında 50-100 tl gibi yöntemler var ki onları da kullanıyorum ..la roche'in köpük,krem,losyon ve gel bakım ürünleri var bana 200 tl 'ye patladı(şampuan dahil )

yüzünüzü alnınızı yanaklarınızı sakallarınızıda yıkayacaksınız,

• quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

Saç diplerinde bolca, burun kenarları ve kulağımda azda olsa var bu SD'den. Bugün Prozinc Mor kutuya başlıyorum sonuçlarını sizlerle paylaşıcam.

prozinc dermozinc oldu ve içeriği tamamen değişti. 1 yıldır yüzüm dahil hiçbir yerimde kepeklenme olmuyordu.prozinc mor kutu kullanıyordum.yaklaşık 3 ay önce satın aldığımda bana kutusunun adının ve içeriğinin değiştiğini söylediler.yinede aldım.sonuç berbat.bir yıl önceki halime döndüm. 10 gün önce vichy yağlı saçları için kepeğe karşı etkili olanı aldım.prozinc'den 10 kat daha iyi geldi.geçen yıl kullanmaya başlasaydım saçlarımın yarısı duruyor olurdu.prozinc zamanında kepeklenmeyi yok ediyordu ancak saçları mahvediyordu zaten yeni bir arayıştaydım şampunın adını ve formülasyonunu değiştirince benim için çok hayırlı oldu diyebilirim.

• Head shoulders intensive treament 15 gündür kullanıyorum önceleri faydası oldugunu dusunuyordum. Ama sonuç aynı 1.gün iyi 2.gün kasıntı kepek boy gösteriyor. anlasılan sampuanlar biraz caresiz kalıyor. Bundan böyle bükemedigim bilegi öpüyorum harcadıgım o sampuan paralarına yazık. Daha artık kanka olduk. Yaşasın 2013 yılındayız teknolojinin en ileri oldugu dönemlerde keoege çare yok. Daha dogrusu bızdeki kepek degil ki sanki kar yagıyor lanet olası pis hastalık. Bundan böyle saçlı derim de umarım kepek, kaşıntı hiç eksik olmaz. Yasasın... kafayı yedım valla neyse saglıcakla kalın birsey kullanmıyacam artık

bakimstore.com
    Head & Shoulders Clinical Strength Seboreik Dermatit Kepek Şampuanı
    http://www.bakimstore.com/head-shoulders-clinical-strength-seboreik-dermatit-kepek-sampuani.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 4 Aralık 2013; 21:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan85

quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

Saç diplerinde bolca, burun kenarları ve kulağımda azda olsa var bu SD'den. Bugün Prozinc Mor kutuya başlıyorum sonuçlarını sizlerle paylaşıcam.

prozinc dermozinc oldu ve içeriği tamamen değişti. 1 yıldır yüzüm dahil hiçbir yerimde kepeklenme olmuyordu.prozinc mor kutu kullanıyordum.yaklaşık 3 ay önce satın aldığımda bana kutusunun adının ve içeriğinin değiştiğini söylediler.yinede aldım.sonuç berbat.bir yıl önceki halime döndüm. 10 gün önce vichy yağlı saçları için kepeğe karşı etkili olanı aldım.prozinc'den 10 kat daha iyi geldi.geçen yıl kullanmaya başlasaydım saçlarımın yarısı duruyor olurdu.prozinc zamanında kepeklenmeyi yok ediyordu ancak saçları mahvediyordu zaten yeni bir arayıştaydım şampunın adını ve formülasyonunu değiştirince benim için çok hayırlı oldu diyebilirim.

Hocam bende aradım aradım bulamadım vichy derdime kesin çözüm olur mu dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Bu hasatalığı uzun süre çekmiş ( 10 yıl üzeri ) ama artık tamamen kurtulmuş birisi olarak yazıyorum

Daha önce bir kaç defa yazdım dikkate alıp deneyen oldumu bilmiyorum ama tekrar yazmak istiyorum ve uygulayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Yaptığım sadece saçlarımı kozmetikçilerde ezcanelerde bir çok AVM de kalıbı 5 TL den satılan kükürtlü sabunla yıkamak,

bir ay her gün düzenli olarak sabah ve akşam saçlarınızı kükürtlü sabunla yıkayın,

saçlarınızı iyice köpürtün, ben ilk kullandığım bir ayda hafada bir kalıb sabun bitirmiştim, köpüklü olarak 3 dk bekleyin ve bol su ile durulayın, bu işlemi tek seferde 3-4 defa takrarlayın, köpürtün bekletin ve durulayın-köpürtün bekletin ve durulayın

ben birinci haftada kaşıntılardan kurtuldum, sonra yavaş yavaş saç derimdeki o irinli ve acı veren devasa sivilcelerden kurtuldum, şuan çok rahatım.

Ne kadar illet bi rahatsızlık olduğunu bilmesem buraya tekrar yazmazdım ama ben gerçketen kurtulduğum için yazıyorum. Belki benim gibi bir kişi daha kurtulur.

hocam sizde dökülme var miydi bu hastalığa bağlı onda bi sorun oluşturdu mu

• hed and şoldırsmı vichy yeşilmi ikisinide deneyenler yazabilirmi? ben vichy yeşilden oldukça memnunum kullanmadıım süre içinde 2 ayda falan anca başa sardık :D

Orijinalden alıntı: ofsevim

quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Bu hasatalığı uzun süre çekmiş ( 10 yıl üzeri ) ama artık tamamen kurtulmuş birisi olarak yazıyorum

hocam sizde dökülme var miydi bu hastalığa bağlı onda bi sorun oluşturdu mu

dostum bu hastaligin en buyuk belirtisi dokulme zaten. bnm kaslarimda var deli gibi dokuluyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.