Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.645
Cevap
208
Favori
1.270.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bulmak istemiyorlar keza ne ölümcül ne ciddi yan etkileri olan bir hastalık ..işte 40-50-100 tl'lik hiçbir işe yaramayan geçici çözümler sunan krem, jel, hap, şampuan, sabunla da milyarlaca dolar para kazanıyorlar neden altın yumurtlayan kazı kessinler ki ..yani ben bir tedavisinin bulunacagina dair ümidimi kestim ....

işte şampuan ve sabunlarla devam edicem ..geçicic olarak işe yariyorlar allah için ..bu arada intensive ile ilgili ilk yorumum olumlu arkadaşlar rengi bir cins şampuanın ama içinde sülfür oldugu için herhalde ..bayağı etkili saçımda 2-3 gün kepek olmaz herhalde , yüzümü de aynı şampuanla ovalıyorum gokhan dostumun da soledigi gibi 2-3 dakka bekletip duruluyorum allah için sağlam çıktı ama 2-3 gün sadece sonra gene kepek ve kızarıklık azacak ben biliyorum bunu ..

• Arkadaşlar benimde sıkıntı yüzde ve 10 gündür elma sirkesini deniyorum ve ben faydasını gördüm.. suyla seyreltip alın ve t bolgeme sürüyorum ardından da nemlendirici tamamdir... Bu hastalıkta nemlendirici çok önemli... Hem pul pul olup dokulmuyor hemde ciltinizin direncini arttırıyor ve güneş kremi onuda unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardıç sabunu kullanan var mı beyler kadın çok övdü aldım kullanmadım daha.
  • arkadaşlar şuan yurtdışındayım (polonya) ve şampuanım azaldı ve uzun bir süre daha türkiyeye dönmeyeceğim. yurtdışında konozal gibi şampuanlardan bulma şansım varmı ? benzeri en azından ?
  • Arkadaşlar bende 1.5 senedir Seboreit Dermatit Hastasıyım Çok önemli birşey keşfettim. bunu tüm benim gibi hasta olanlara açıklıyım dedim.

Bende herkes gibi saç dökülmesi vardı 17 yaşında tabiki devlet hastanesinde minoxil saç spreyi verdiler ozamana kadar Seboreit dermatit yoktu onu kullandıktan 1 ay sonra heryerde Yağlı kabuklu deri oluştu sonra 1.5 senedir geçmiyor 19 yaşıma giricem.

SAKIN SAKIN SAÇINIZI DAHİ KAYBETSENİZDE Minoxil ile ilgili ürün kullanmayın...

Hayatımı karartı.

yakalananlara önemli PROZİNC YEŞİL VE Kahverengi , Ketoral, Mantar Hapı , Momecon losyon Düzenli kullanın.
  • bu kapitalist düzende anca 3'ün 1'ini alırız. boşuna ümitlenmeyin beyler..

HASTALIĞIN TEDAVİSİNİ BULMAYACAKLAR!
  • Yapay organ bulunmasını geciktirip böbrek hastalarını diyalizde süründürdükleri gibi. O makineler güncellendikçe para olarak geri dönüyor. Eskiden oda yoktu bunada şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 8 Ekim 2013; 13:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PropackeD

Arkadaşlar bende 1.5 senedir Seboreit Dermatit Hastasıyım Çok önemli birşey keşfettim. bunu tüm benim gibi hasta olanlara açıklıyım dedim.

Bende herkes gibi saç dökülmesi vardı 17 yaşında tabiki devlet hastanesinde minoxil saç spreyi verdiler ozamana kadar Seboreit dermatit yoktu onu kullandıktan 1 ay sonra heryerde Yağlı kabuklu deri oluştu sonra 1.5 senedir geçmiyor 19 yaşıma giricem.

Hayatımı karartı.

yakalananlara önemli PROZİNC YEŞİL VE Kahverengi , Ketoral, Mantar Hapı , Momecon losyon Düzenli kullanın.

Benim cildim ergenlikten beri hep yağlı saçım kepekliydi.Erkek tipi saçım dökülmem vardı,2009 da devlet hastanesine gittim bana minoxil sprey yazdı.O günden beri 4 yılı aşkındır bu şerefsizle uğraşıyorum.Birtek minoxil e bağlayamam ama tetikledi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

bu kapitalist düzende anca 3'ün 1'ini alırız. boşuna ümitlenmeyin beyler..

HASTALIĞIN TEDAVİSİNİ BULMAYACAKLAR!

Kesinlikle,benim merak ettiğim acaba bu hastalığın kendiliğinden tamamen geçtiği görülmüşmüdür.Öyle bir illetki hastalanırsın geçer, kolun bacağın kırılır geçer,ameliyat olursun geçer,yani en fazla 3 5 ayda geçer,ama bu geçmiyor arkadaş nasıl bir illetse geçmiyor

• bıktım artık yüzümü her gün karı gibi jeller ile yıkamaktan ben ne zaman sabah kalktığımda yüzümü suyla yıkayıp evden çıkabileceğim,ne zaman kapalı mekanlara gitsem yüzüm kızarıyor yağ salgılanıyor,elimi atıp silsem bu sefer anında suratımda iz çıkıyor kızarıyor o bölge,vallahi bıktım artık ve bu aralara saç dökülmesi de başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante06

quote:

Orijinalden alıntı: PropackeD

Arkadaşlar bende 1.5 senedir Seboreit Dermatit Hastasıyım Çok önemli birşey keşfettim. bunu tüm benim gibi hasta olanlara açıklıyım dedim.

Hayatımı karartı.

Benim cildim ergenlikten beri hep yağlı saçım kepekliydi.Erkek tipi saçım dökülmem vardı,2009 da devlet hastanesine gittim bana minoxil sprey yazdı.O günden beri 4 yılı aşkındır bu şerefsizle uğraşıyorum.Birtek minoxil e bağlayamam ama tetikledi gibi.

Bence de minoxile bağlanmamali. Bende de kepek vardi ve kepek yüzünden biraz kaşiniyordu. Head&Shoulders kepeğe karşi olanini kullandim ilk günden kepeği kesti ama sac derisindeki sivilceye benzer sürekli kasinan illetler kendini gösterdi. Aradan 4 yıl geçti ve şuan minimum seviyede devam ediyor. Saçlarda dökülme biraz var ama sonbahara bagliyorum

• Ben saç ekimi yaptırdım ardından doktor minoxil verdi,saç ekiminden önce de saçımda seboraik dermatit az da olsa vardı ama minoxil kullandıktan sonra adeta azdı ve artık saçımdan hiç gitmez oldu,minoxil'i kesinlikle bende kullanmayın diyorum.
  • 10 yıla yakındır bu hastalıktan muzdaribim. yazılanların çoğunu okudum ve ne kadar da çokmuşuz dedim kendi kendime. ilk yıllarda farklı birkaç doktora gittim ve burada da hemen hemen herkesin bahsettiği kremler, şampuanlar vs. önerildi; ama sonuçta ilaçlar, şampuanlar bitti bu hastalık benimle kaldı. başlarda sadece saçlarımdaydı. şimdi ise, kaşlarımda, kulak içlerimde, burun kenarlarımda ve sakallarımda var. zaman zaman da vücudumda sivilcelenme tarzı oluşuyor. çok sevdiğim saçlarım, bu rahatsızlıkla beraber oldukça zayıfladı ve seyreldi. yalnız ben yaz aylarında bu rahatsızlıktan tamamen kurtuluyorum. baharla beraber kendi kendine geçiyor ve yaz boyunca tamamen hayatımdan çıkıyor sb. fakat sonbaharın gelmesiyle yeniden aynı bölgelerde başlıyor. başladığı zaman da bugüne kadarki tecrübelerimden yola çıkarak acılı, baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum. çünkü bunları yedim mi biliyorum ki ertesi gün kaşıntı başlayacak. acı yedim mi hatta hemen hissediyorum etkisini. kola da maalesef hemen tetikliyor. alkol ve kahve aynı şekilde. rahatsızlığın çok yoğun olduğu dönemlerde bu yiyeceklerden uzak duruyorum. şampuan olarak da vichy kırmızı (saç dökülmesine karşı etkili) ve neutrogena t/gel kullanıyorum; fakat neutrogena t/gel'i saçımla beraber yüzüme de sürerek haftada yalnızca 1 2 kez kullanıyorum. bunların dışında herhangi bir ürün kullanmıyorum. bende olumlu sonuç veriyor. yalnız şu elma sirkesini deneyeceğim bu aralar. onunla ilgili deneyimlerimi de aktarırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

bıktım artık yüzümü her gün karı gibi jeller ile yıkamaktan ben ne zaman sabah kalktığımda yüzümü suyla yıkayıp evden çıkabileceğim,ne zaman kapalı mekanlara gitsem yüzüm kızarıyor yağ salgılanıyor,elimi atıp silsem bu sefer anında suratımda iz çıkıyor kızarıyor o bölge,vallahi bıktım artık ve bu aralara saç dökülmesi de başladı

seni o kadar iyi anlıyorum ki , bir de benim kepeklenmem var hani yüzüne sabun sürersin bembayaz olur aynen öle bir durum var sadece kaşıntı, kızarıklık, yağlı olması neyse..haline şükret eğer yüzün özellikle sakal , bıyık ve burun kesimin pullanmıyorsa kepekli hale gelmiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

bıktım artık yüzümü her gün karı gibi jeller ile yıkamaktan ben ne zaman sabah kalktığımda yüzümü suyla yıkayıp evden çıkabileceğim,ne zaman kapalı mekanlara gitsem yüzüm kızarıyor yağ salgılanıyor,elimi atıp silsem bu sefer anında suratımda iz çıkıyor kızarıyor o bölge,vallahi bıktım artık ve bu aralara saç dökülmesi de başladı

seni o kadar iyi anlıyorum ki , bir de benim kepeklenmem var hani yüzüne sabun sürersin bembayaz olur aynen öle bir durum var sadece kaşıntı, kızarıklık, yağlı olması neyse..haline şükret eğer yüzün özellikle sakal , bıyık ve burun kesimin pullanmıyorsa kepekli hale gelmiyorsa

hocam sadece t bölgesinde sorun var işte tam olarak burun ve yan tarafları pullanma pek olmuyor aslında oluyor da her gün temizlik yapıyorum kozmetik ürünlerle allaha şükür yanaklarda bıyık bölgesinde sorun yok....dışarıda bakıyorum insanların yüzüne tertemiz kupkuru bide ben aynaya bakıyorum yağdan parlayan kocaman siyah noktalar olan iğrenç bir cilt var,bilmiyorum bu ne zaman geçecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

hocam sadece t bölgesinde sorun var işte tam olarak burun ve yan tarafları pullanma pek olmuyor aslında oluyor da her gün temizlik yapıyorum kozmetik ürünlerle allaha şükür yanaklarda bıyık bölgesinde sorun yok....dışarıda bakıyorum insanların yüzüne tertemiz kupkuru bide ben aynaya bakıyorum yağdan parlayan kocaman siyah noktalar olan iğrenç bir cilt var,bilmiyorum bu ne zaman geçecek

geçmiyecek dostum ,buna kendimizi hazırlayalım :(..hayatımız boyunca böle krem, şampuan ..vb idare edicez, ilaç olayı çok tehlikeli hiç bulaşmamak lazım bence.

• Beyler ardıç sabunu falan aman diyim uzak durun 2 kere kullandım kafamın dibi öyle kurudu ki oluşan kabuklar yara gibi oldu kafamın dibi acı ve kaşıntı içindeydi neyseki konazolla yıkadım rahatladım sanırım head n shouldersin şampuanını bulmaktan başka bi çarem kalmadı
  • yurtdışında konazol veya benzeri bulma şansım varmı bilen varmı ?
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    Şampuanın ismi çok önemli değil.
    İçerisindeki etken madde Ketokonazol.
    Aynı içerikli başka bir şampuan mutlaka vardır.
    Etken maddesini söylediğinizde eczacı size yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum.
  • ben geçen head and shoulders ve selsun siparişi vermiştim, head and. sh. daha öncede kullanmıştım iyi geldi tabiki ama burda bir arkadaşın paylaştığı bloğa girdim tek tek naptığını yazmış yıllarca ve bıttım sabunuyla zeytin yağlı sabunu önermiş geçen 212 avm deydim ortada öyle satıyolardı aldım sabunları zeytin yağlıyla daha yıkamadım ama bıttım sabunuyla sadece 1 kere yıkadım ve bu 3.günüm bakalım kaşıntısız kaç gün gidecek merak ediyorum kızarıklık felan hiç bişey yok tekrar deneyimlerimi paylaşıcam ama en ucuz çözüm 6 liraya aldım bu ay 3 şampuana 105 lira vermiştim bu en ucuzuydu saçları kazık gibi yapıyo ama razıyım iyi olsunda gerisi yalan...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.