|
Hocam kendinizce araştırmışsınız ve bir yol çizmişsiniz. Buna saygı duyuyorum. Umarım sizin için iyi olur. Sizin adınıza sevinirim. Ama "Cilt Doktoru egzemadan birşey anlamıyor , verdiği hiç birşeyi kullanmayın" dediğiniz yerde maalesef sizden % 100 ayrılıyorum. Ben doktorlar ile ilerledim bugüne kadar. Biliyorum devlet hastanesinde 5 dakika ne istediğiniz soruların yanıtnı bulabiliyorsunuz ne de istediğiniz ilgiyi göremiyorsunuz. Ama eğer gerçekten işini ehli iyi bir hekime giderseniz sizden benden emin olun çok daha iyi biliyorlar. Okuduğunuz bilimsel makaleleri yazan kişiler "akademisyen hocalarımız" zaten ( Profesörler, doçentler, doktor öğretim üyeleri vs. ) yeterki iyi bir hekim bulun. Bu hafta tanıştığım cildiyeci Doçent Dr. bana akut dönemler ve normal dönemler için 3 tane krem söyledi. Hemen not aldım ve satın alıp kullandım. şu an da alnım, yüzüm çok sağlıklı ve tertemiz. Neyse hocam tercihlerimiz farklı. umarım herkes şifa bulur. selamlar |
|
Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki