Şimdi Ara

ŞEBNEM KISAPARMAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADŞLAR BEN SİZLE BİR DERDİMİ PAYLAŞACAM YA BU ŞEBNEM KISAPARMAK VAR YA BENİ ARTIK SIKMAYA BAŞLADI HER ALLAHIN GÜNÜ İNSANLAR BİLEREK AĞLATILIRMI YA ANNEMİ İKNA EDEMİYORUM İZLEMEME KONUSUNDA BİLEREK YAPIYORLAR...
    BİRGÜN ŞEHİTLERİN ANNE BAALARINI ÇIKARTIYORLAR BİRGÜN AŞIKLAR GÜNÜ YAPIYORLAR BİRGÜN VS VS BU NU YAPMAYA HAKLARI VARMI ANNEM KARŞIMDA AĞLIYOR... BU İŞMİ FATİH KISAPARMAĞA SAYGIM VAR AMA BU KADINA GICIK OLUYORUM BİRAZ... SÖMÜRÜYOR İNSANLARI DĞER PROGRAMLARDA ÖYLE TABİ HEPSİ AYNI AMA BUNA BİRAZ GICIK OLUYORUM NEDENSE...

• Karı-koca iyi sanatçılardır, programı izlemediğim için yorum yapmayayım.
  • Hayret bişey ya... Sanane bilader izleme olsun bitsin Kokoş karıları izlerken sorun yok düzgün temiz şahsiyetli kadınları ise taşla bumu zihniyet... Biz severek izliyor ve takip ediyoruz şiirleri olsun hal tavırlarıyla olsun Medya maymunlarına hiç benzemeyen Sebnem hanıma lütfen bu şekilde dil uzatma

• sebnem kısaparmagın programını ızlemem anca bı denk gelırse ızleyecek bısey bulamazsam ama bı cok programa gore ıyı oldugunu dusunuyorum..durust ve duzgun sahsına bısey dıyemem fatıh kısaparmakta takdıre şayen bır insan
    şuda bır gercek;kuşum aydının programlarından cok daha ıyıdır buna emınım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 20 Aralık 2006; 16:23:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Hayret bişey ya... Sanane bilader izleme olsun bitsin Kokoş karıları izlerken sorun yok düzgün temiz şahsiyetli kadınları ise taşla bumu zihniyet... Biz severek izliyor ve takip ediyoruz şiirleri olsun hal tavırlarıyla olsun Medya maymunlarına hiç benzemeyen Sebnem hanıma lütfen bu şekilde dil uzatma

kokoş karıları izlediğimi kim öyledi hepsi aynı al birinivur ötekine şebnem kısaparmağında 2 ayı var yakında bu prgoramda diğerlerinin formatına geçer
  • Gerçmez kardeş Fatih kısaparmak ın karısıda onun gibi olur Çekirdekten yetişmiş Temiz insanlar bazıları gibi nerden döllendigi bile belli olmayan kesimden degiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Hayret bişey ya... Sanane bilader izleme olsun bitsin Kokoş karıları izlerken sorun yok düzgün temiz şahsiyetli kadınları ise taşla bumu zihniyet... Biz severek izliyor ve takip ediyoruz şiirleri olsun hal tavırlarıyla olsun Medya maymunlarına hiç benzemeyen Sebnem hanıma lütfen bu şekilde dil uzatma

kokoş karıları izlediğimi kim öyledi hepsi aynı al birinivur ötekine şebnem kısaparmağında 2 ayı var yakında bu prgoramda diğerlerinin formatına geçer

dostum simdi seda ayanı alıpda vuramassın sebneme,
    yada esra ceyhunu vuramassın sebneme...
    onun ıcın birbinine vurmamak gerek!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sezen Aksu itirafı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi birbirinin aynı... Kanal farketmiyor...
  • O Şebnem Kısa... gibi lanet bir cırtlak

ses tonu o la maz !

Ekranlardan defolup gitmesi çok hayırlı olacaktır derim,

onun birde baska bir versiyonu var KANAL 7 de

lanet sümsük yapmacık AĞLATMA makinaları

iğrençler yav başka birşey demiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkrt

O Şebnem Kısa... gibi lanet bir cırtlak

ses tonu o la maz !

Ekranlardan defolup gitmesi çok hayırlı olacaktır derim,

onun birde baska bir versiyonu var KANAL 7 de

lanet sümsük yapmacık AĞLATMA makinaları

iğrençler yav başka birşey demiyorum..

bu tarz programları yapan ların hepsi aynı b-k .. nfret ediyorum hepsinden .. ne aile ,aile ahlakı ,, aile sırrı diye vs . hiç bir şey kalmadı .. hepsi yalaka ....
  • Ben mi yanlış goruyom yoksa 2006 daki konuyu mu hortlattınız
  • 1. Şebnem Kısaparmak
    2. İkbal Gürpınar

Bu ikisine de acayip derecede uyuz oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

1. Şebnem Kısaparmak
    2. İkbal Gürpınar

Bu ikisine de acayip derecede uyuz oluyorum.

BENDE
  • sene 2008 ama değişen bişi yok, geçen gün kanalları gezerken annem açtı şöyle bi bakalım dedik , aman yarabbim bi küçük kız var annesi terk etmiş, zorla kameraya dön bişiler söyle dio , neyse kız zar zor bişiler söyledi , başladı hemen bu kadın ağlamaya sonra sırayla herkes ağladı. Her programda bir ağlama var nedense kanalları gezerken oraya denk geldi mi bi dururum 1 dk falan mutlaka bir ağlama konusu bulmuşlar oturup ağlıyorlar. Sinir oluyorum bende ama izlemiyorum , Allahtan izleyende yok evde izletmemde zaten

• Su gibi diye bir program var ondan berbat.Geçenlerde izledim birisi sevdiği kadın uğruna çoluk çocuk eşini terketmiş kadın terkedince kendini vurmuş sedyede geldi programa sonra iki genç kaçıp evlenmiş aileleri peşinde vuracaklar,iki yaşlı evlenmiş çocukları onları red etmiş dükkan köşelerinde kalıyorlar.İçim karardı daha fazla dayanamadım değiştirdim kanalı birdaha izlemem.Berbat birşey kimse izlemesin hergün bunları izlesem intihar ederim.
  • arkadaşlar malesef arz talep meselesi hitap ettikleri toplum çoğunlukta seviye ve problemler bu şekilde onlarda bunu sömürüyolar
    eğer şebnem kısaparmak bugüne kadar çıkan bütün konuklara üzülseydi şimdi kanser olmuştu
  • HORT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.