Şimdi Ara

Seat Toledo signum alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2000 model seat toledo signum buldum. Araç 1.6 ama 16v mi 8v mi bilmiyorum. Sizce bu araçlar nasıldır. Yakıtı konforu nasıldır? Parçası kolay bulunur mu? Bilgi verirseniz sevinirim. Bunun yerine baktığım clio, megane1, efsane kasa corolla tercihlerim arasında sizce bunlara göre nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustam birkere o arac signum degil signo.... Bunu kalkip o yillarin megane siyle. Yenide olsa clioyla karsilastirmaniz yanlis... Cevremde bubarabaya binen var.. Cokda memnunlar... Hakkini veren bi c segmenti araba.. Daha da soru isareti varsa aklinizda pm atin kullanicisi arkadasla sizi gorustureyim.

• 1.6 16v var mı bilmiyorum ama 1.6 8v iki tane var biri 102 hp hitler motor,diğeri 75 hp ALM motor.İkiside çok dayanıklı ve hakkını veren motorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlar hakkında çok kötü yorum görmedim açıkçası her araçta çıkabilecek sorunları okudum. Acaba parça ve yakıt konusunda nasıldır. En az Bi 2 sene binmeyi düşünüyorum.

• Fiyatı nedir?

• nacker kullanıcısına yanıt
    25 bin TL 200 binde komple boyalı 2 parça değişen var araç içten ve dıştan temiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Ustam birkere o arac signum degil signo.... Bunu kalkip o yillarin megane siyle. Yenide olsa clioyla karsilastirmaniz yanlis... Cevremde bubarabaya binen var.. Cokda memnunlar... Hakkini veren bi c segmenti araba.. Daha da soru isareti varsa aklinizda pm atin kullanicisi arkadasla sizi gorustureyim.
    Toledoda hem signo hem de signum donanım vardır. Şahsen benim 2001 model signum 1.6 otomatik aracım vardı. O zamanlar (2006-2008 arası sahip oldum) çok severek kullanırdım. Klasik hitler+ 4 ileri tama otomatik şanzımanı var otomatikler de. Bakılan araç bakımlı ve diri ise alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temizse alın hocam yıpranmışsa büyük paraların çıkabilir.
    bende cordoba var 6 yıldır 250tl filan arıza masrafı çıkardı bişey değil oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Ustam birkere o arac signum degil signo.... Bunu kalkip o yillarin megane siyle. Yenide olsa clioyla karsilastirmaniz yanlis... Cevremde bubarabaya binen var.. Cokda memnunlar... Hakkini veren bi c segmenti araba.. Daha da soru isareti varsa aklinizda pm atin kullanicisi arkadasla sizi gorustureyim.
    Bilende bilmeyende yorum yapmak icin yorum yaziyo yaa....

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Toledo hakkinda bilgi sahibimimisiniz?

• Megane 1 öneririm. Megane2 kullanıcısı olarak söylüyorum megane1 Seattan daha yakışıklı daha az yakar ve daha kalitelidir. İçerdeki plastik kalitesi megane2den bile iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.