Şimdi Ara

SEAT Leon hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seat leonumuzun arka kapılarına hoparlör taktırdık.Bağlantılarınıda yaptık ama hoparlör çalışmıyor.Oturduğumuz yerde Seat yetkili bayiisi yok ne yapmalıyız ?

• ya ben arabayı ilk aldığımda arka hoparlörden ses gelmiyo zannettim fakat acı gerçeği sonradan öğrendim ve 150 ytlye iki hoparlör + tesisatı döşendi 45 milyarlık arabada arka hoparlör yok koysa ölecek sanki
  • fader ayarina ( ön arka ses denge ) baktinizmi fabrikasyon ayar olarak sadece önlere verilmiş olabilir
  • 2. si kablolarda kısadevre olabilir.

ikisinden de ses gelmiyosa ceycey in dediği olmuş olabilir.

teyp açıkken bağlantı yapıyosunuz diyelim, kabloları birbirine değdirip kısa devre yaptırdınız, bazen teyp kendini korumaya alıp ses düzenini sadece ön olarak değiştirebiliyor...

bu arada eski hoparlörleri mi değiştirdiniz yoksa hoparlör yoktu arka kapılarda da yeni mi taktırdınız?
  • Kapılarda hiç hoparlör yoktu.Yeni taktırdım.Sadece teweter bağlamışlardı onlardanda ses gelmiyordu.Ayrıca teybin fader balance vb ayarlarına baktım arkaya alınca ses kesiliyor.Kablolarda kısa devre yapacak bir durum olmadı... proğram felen gibi bir durum olabilir mi acaba?
  • aklıma kablo bağlantılarının olmadığı geliyor :)

program olduğunu sanmıyorum.fade ayarı düzgünse eğer ses gelmesi lazım.geriye hoparlör kablolarının olmadığı kalıyor :)

taktırdım demişsin, kime taktırdın?taktırdıktan sonra neden kontrol ettirmedin?
  • Bulunduğum yerde SEAT servisi yok.Dolayısıyla oto elektrikcisine taktırdım.Ayrıca orjinalinde teweter var ve bağlı ama,kapı içinde hoparlör yok.Bazı tip VW lerde proğramına girerek arka hoparlörlerin açıldığını duydum öyle olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • program hakkında bilgim yok :)

taktırdığın yerde neden hemen kontrol ettirmedin :)

daha önce aynı problemi yaşamış birileri vardır umarım.ya da google a seat arka hoparlör yazasan diğer forumlardan belki daha doyurucu bilgiler bulabilirsin...

bir de burası konunun yeri değil bunu da hatırlatmakta fayda var :)

iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.