Merhaba DH Forumu bugun size Leon FR Stage 2 yı tanıtmak istiyorum Araba ve video hakkında ne düşünüyorsunz ? Seat LEON FR STAGE 2
Amadeus_M kullanıcısına yanıt Teşekkür ederim, Stage 2 yazılım RSA da atılmıştir 190 PS 330 Tork vardır 0-100 / 0-200 Leon FR Stage 2 Deneme POLO GTİ STOCK VS SEAT LEON FR Stage 2 Bunlar da yazılım sonrası yaptımız denemeler :)
quote:Orijinalden alıntı: ExtremeZer0 Merhaba DH Forumu bugun size Leon FR Stage 2 yı tanıtmak istiyorum Araba ve video hakkında ne düşünüyorsunz ? Seat LEON FR STAGE 2 Maşallah on numara olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: ExtremeZer0 Merhaba DH Forumu bugun size Leon FR Stage 2 yı tanıtmak istiyorum Araba ve video hakkında ne düşünüyorsunz ? Seat LEON FR STAGE 2 Araçta tam olarak neler yapıldı (yazılım ve eksozmu sadece eksozda nasıl bir değişilik var) ? Yazılımın üstüne ne kadar süre kullanıldı bir sıkıntı var mı yağ yakma falan gibi ?
bukotezo B kullanıcısına yanıt 5 cm eibach , spoiler , cupra lip , dıfuzor ve ortafan cıkıs egzoz ve performans olarakta egzoz (varex düz boru ) on tampon kaplamaları rsa yazılım Araç arkadaşımın ama benim bildiğim bi sorun yaşamadı yağ eksiltme konusunda yazılım yaklasık 300-400 km önce atılmıştır