Şimdi Ara

Seat Leon FR 1.4 TSI Alıyım mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Al LEon'u gitsin. 10 numara araç. 18 jantlı alın isterseniz bayi ile pazarlık edip.

Chip taktırıp 160PS 250NM tork ile binersiniz.

Chip takılmaz. Yapılır.
    Modül takılır.
  • uzun süre bineceksen olur fakat yeni kasa çıktı çıkacak hevesini almadan eski kasa olması sorun olmazsa alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Al LEon'u gitsin. 10 numara araç. 18 jantlı alın isterseniz bayi ile pazarlık edip.

Chip taktırıp 160PS 250NM tork ile binersiniz.

Chip takılmaz. Yapılır.
    Modül takılır.

• B sinifi parasina C sinifi hemde full hemde 42 bin bedava desem mübalaga sayilmaz degilmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al abi. o paraya o donanım, sportif araç, motoru da yeterli. bir süre sonra chiplersiniz tadından yenmez. yakıt olarakta üzmez. bide tok sesli bi egsoz. TAMAMDIR
  • Bi garip araç.Dışına laf yok ama içini ferah bulmamıştım.

Arkası özellikle.Tabi 2 kişiyseniz sorun olmaz.

Konsolda sıkıcı ötesi.
  • Ses yalıtımı golften kötü ama coroladan (auristen) iyi. Dönüşe duyarlı bixen farları ve arkadaki fazladan iki hava yastığı çoğu rakibinde yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezavantajları: 7 yıllık kasa-Şehir içi 10 litre garanti-Viraj kabiliyeti focusa astraya mazda3e civice göre kötü-Yalıtımı eh işte-İç tasarım "bana göre" çok kötü-Kullanıcı profili çok düşük-Servisde üvey evlat muamelesi görmek kaçınılmaz-Her çevirmede polisler tarafından durdurulmaktan sinirlerin bozulması hat safada

Avantajı-fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Dezavantajları: 7 yıllık kasa-Şehir içi 10 litre garanti-Viraj kabiliyeti focusa astraya mazda3e civice göre kötü-Yalıtımı eh işte-İç tasarım "bana göre" çok kötü-Kullanıcı profili çok düşük-Servisde üvey evlat muamelesi görmek kaçınılmaz-Her çevirmede polisler tarafından durdurulmaktan sinirlerin bozulması hat safada

Avantajı-fiyatı

Golf 7 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology bu araç 48 600'e geliyor. Aradaki 6000 binlik fark ve daha düşük donanımımı bir kenara koyarsak, start stop ve yeni kasa gibi avantajları var.

Tabi FR'ın 6 ilerisi ve ruhu, hız sabilteyicisinden tutun pek çok avantajı var. Sanırımı ikisini kullanıp, karar vermem lazım.

Seat Leon FR güzel ama 2013 yılında, 2012 araba almak moral bozucu. Gidip ikinci el alıyormuş gibi. Piyasası da düşerse birde tam sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

quote:

Dezavantajları: 7 yıllık kasa-Şehir içi 10 litre garanti-Viraj kabiliyeti focusa astraya mazda3e civice göre kötü-Yalıtımı eh işte-İç tasarım "bana göre" çok kötü-Kullanıcı profili çok düşük-Servisde üvey evlat muamelesi görmek kaçınılmaz-Her çevirmede polisler tarafından durdurulmaktan sinirlerin bozulması hat safada

Avantajı-fiyatı

Golf 7 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology bu araç 48 600'e geliyor. Aradaki 6000 binlik fark ve daha düşük donanımımı bir kenara koyarsak, start stop ve yeni kasa gibi avantajları var.

Tabi FR'ın 6 ilerisi ve ruhu, hız sabilteyicisinden tutun pek çok avantajı var. Sanırımı ikisini kullanıp, karar vermem lazım.

Seat Leon FR güzel ama 2013 yılında, 2012 araba almak moral bozucu. Gidip ikinci el alıyormuş gibi. Piyasası da düşerse birde tam sıkıntı

Arada 6.000 lira fark var ama satarken hem daha hızlı gider hem de daha az zarar ettirir ki golf daha yeni ve daha konforlu bir araç. Yani 6.000 lirayı çöpe atmayacaksınız. Yakıt olarak da daha az yakar diye tahmin ediyorum. Ayrıca ülkemize özgü de bir premiumluğu var. Yeni kasa golfü nereye koysan çok sırıtmaz ülkemizde. Bence 1.2 tsi golf daha mantıklı bütçenize göre. Performansta da öyle ahım şahım bir fark yok sürekli yarışmıyorsanız yeterli bir araç ama donanımı baya kötü. Tercih sizin

• Yalıtım olarak benim eski leonumdan çok iyi sınıfındaki bir çok araçtan daha iyi.Yalnız golften 1 çıt daha altta.Ancak son kasa jettadan corolladan focus 2 den astradan mazda 3 den daha iyi...Motor oldukça sessiz zaten.Müziği kısık bir vaziyette çom rahat basıyla tiziyle dinleyebiliyorsunuz.Yalnız görüşüm kendime göredir....c sınıfı araçtan daha fazlası beklenemz....Beğenmediğim bir yönü yok aracın.Zaten xenonları yaıp şehir içinde dolaşırken herkesin dönüp dönüp bir daha bakması çekici olduğunu da gösteriyor.Kesinlikle tavsiye ederim...
  • Kafa karıştırmak gibi olmasın ben bu arabayı Aralıkta Bursada inceledim içine bindim dıştan çok güzel ama iç mekanını hiç beğenmedim hiç zevk vermedi bana. Kapıları açıp kaperken gelen gıcırtılar vs. galerideki bütün arabalarda bu vardı kötülemek için sölemiyorum belki çok basit bir çözümü var ayrı konu. Konsolu malzemeler hiç hoşuma gitmemişti. AStra 1.6 benzinli aldım. Doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum hala ancak bana göre bu sölediğiniz Leonun aldığım astraya göre tek artısı performansı. Benim aldığım araba 39 bin lira standart tabi zenon far yağmur sensörü gibi şeyler yok. Benzin konusunda benim arabya göre şehiriçinde 1 litre kadar avantajlı olacağını tahmin ediyorum. Ancak kullananalar daha iyi bilir tabiki çoğunlukla da memnunlar leon kullananlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 21 Ocak 2013; 11:33:51 >
  • quote:

Avantajı-fiyatı

Avantaji kisa ve öz olmus

• Viraj kabiliyeti hakkında yorum yapanlar kaç kere Leon sürdü ve kaç kere Astra, Civic, Mazda 3'le aynı viraja girdi. Millet sallamaya ne kadar bayılıyor yaa.

Sınıfında en iyi yol tutuşa sahip araçlardan biridir Leon. FR'de 17' jant mevcut ve ESP standart. Yol tutuş düşünecek EN SON şey olsun.

O fiyata alacağınız araba, motor ve donanım birbirinden güzel. Aynı donanımı ve motoru Golf'e koyunca 1.5 katı fiyat çıkar.

2012 model oluşu ve kasa değiştirecek olması gibi dezavantajları fiyatıyla ve karşılığında fazla fazla sunduklarıyla kapatır.

B sınıfı olmuş 40-45 bin. Almalı mıyım diye düşünmeyin, hiç kaçırmayın.
  • alırsanız arabayı orjinal tutun sahibinden de bir tane orjinal ilan bulamadım geçen.. orjinal tutarsınız satma şansınızda yükselir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Viraj kabiliyeti hakkında yorum yapanlar kaç kere Leon sürdü ve kaç kere Astra, Civic, Mazda 3'le aynı viraja girdi. Millet sallamaya ne kadar bayılıyor yaa.

Sınıfında en iyi yol tutuşa sahip araçlardan biridir Leon. FR'de 17' jant mevcut ve ESP standart. Yol tutuş düşünecek EN SON şey olsun.

O fiyata alacağınız araba, motor ve donanım birbirinden güzel. Aynı donanımı ve motoru Golf'e koyunca 1.5 katı fiyat çıkar.

2012 model oluşu ve kasa değiştirecek olması gibi dezavantajları fiyatıyla ve karşılığında fazla fazla sunduklarıyla kapatır.

B sınıfı olmuş 40-45 bin. Almalı mıyım diye düşünmeyin, hiç kaçırmayın.

Biri yazsın diye bekledim su cümleleri, teşekkür ederim. Yazdıklarının hepsine katılıyorum.

• şu forumda ortalama 8 senedir aktif, en az 2-3 yılda sadece gözlemci olarak takılır, takip eder, yorumlarım, kısaca 10 seneden fazladır buradayım, şunu çok iyi öğrendim anladım ki, bu forumun yap dediklerini yapmayacaksın, yapma dediklerini yapacaksın, herkes, şu an herkes cruze, leon arar, satar, araştırır olmuş, niye ??? ya niye bu leon bu fiyatlara satılıyor, niye bu cruze bu fiyatlara satılıyor da, piyasa da kimseler yüzüne bakmıyor, göremiyorsunuz, C sınıfı C sınıfı diye bas bas bağırdığımız leon un dingil mesafesi, 2578mm bakın bakalım yeni B segment aracların ki kaç mm ?, 5-10 sene evvel çıkmış C segmentlerin boyuna eriştiler, forumda bir iki yorumuna değer verilen arkadaşın dediği gibi, donanım almayın araba alın araba, 2013 yılına girip, 2012 birde eski kasa aracı almak niye, bunun milletin eskisini almaktan ne farkı var, km sinin sıfır olması dışında, zaten şirket değilseniz sıfır araç almanın mantığı nedir, git anahtar değmiş plaka sı takılmışına 5000-10000 daha az ver, ömür boyu yakıt paran olsun, parayı sokakta toplamıyoruz ama, birşeyi alırken sadece fiyatına bakmak, bazı hileleri peşinen kabul etmek demektir ...

• Leon konularında yorum yapanların bazılarında bulunan hastalık:Kullanmadan atıp tutumak...
  • Bence bu kasa yeni kasadan daha estetik yani yeni kasayi beklemen gerekmiyor. Kalbin sevdiysen alinir ve zevkle binilir...

• FR paketli akar.
    Yeni kasası geliyor diye iyice öldürmeye çalışın,copa paket de ekleniyorsa dadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.